Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот deepblue1963 » 28 окт 2010 11:18

Irish stout написа:
deepblue1963 написа:
Модератор ЛокоПД написа:За това дерби съдията от коя държава ще е

Няма значение.Гледам обаче новините и наказанията за отборите на Литекс и Левски. Та,сетих се за последното Пловдивско дерби...Какво се случи тогава и какви бяха наказанията за Ботев и Локомотив.... :roll: - по три мача лишаване от домакинство /ако бъркам,поправете ме/ и по пет мача за футболистите ,участници в "мелето".Друг е въпроса ,че всичко се случи след последния съдийски сигнал.БФС имат различен "аршин" за отделни отбори и това е факт.

Поправям те:
Ботев Пд-2 мача
Локо Пд-1 мач
Сечков и Акалски-4 мача
Кики-6 мача
Арсов и Витанов-4 мача
Хубаво е да се "пише домашното" преди да се ходи на "училище".Дори и Модераторите.

Странна работа, хем показваш, че вашето наказание е на практика "нулево" хем имаш претенции. Но така са ви научили, какво да правиш. Както виждаш човекът си каза, че може и да греши.

Това, което си заслужава да се отбележи, че разликата в санкциите е съществена, като по-леко наказаните естествено сте вие с Литекс. Не мисля, че това е изненада за някого, някои са по-равни от другите.[/quote]
"Странна работа, хем показваш, че вашето наказание е на практика "нулево" хем имаш претенции."
Показах,че наказанието не беше:" по три мача лишаване от домакинство " и "по пет мача за футболистите ,участници в "мелето""
Ако изискването за обективност на поднасяната информация е "претенции",да-имам претенции.
Ако си такъв "хранител на морала" пусни си мача Литекс-Левски и ми кажи,защо и за какво Гаджев беше наказан за 3 мача,а Том-за два?Сега си пусни мача Локо Пд-Ботев и ми кажи,ако Гаджев е наказан за 3 мача,за колко,според теб,трябваше да накажат Арсов,Акалски и Кики?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 окт 2010 11:28

Какво АКО бе човек. Еднакви ситуации, различни наказания. Какво има да ни обясняваш тука, още малко ощетени ще се изкарате. Ако Том, мом. Мача се прекратява, насрочва се дата да се играе на празни трибуни и всичките биячи по 6 месеца аут от футбола. Така е по белите страни. В България има "ама нали е Левски и Литекс" и така. За това и футбола ни е на такова ниво, за това и разни евро колоси идват в София, казват едно хай файф и си тръгват.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 окт 2010 11:48

Пловдив1926 написа:Какво АКО бе човек. Еднакви ситуации, различни наказания. Какво има да ни обясняваш тука, още малко ощетени ще се изкарате. Ако Том, мом. Мача се прекратява, насрочва се дата да се играе на празни трибуни и всичките биячи по 6 месеца аут от футбола. Така е по белите страни. В България има "ама нали е Левски и Литекс" и така. За това и футбола ни е на такова ниво, за това и разни евро колоси идват в София, казват едно хай файф и си тръгват.

" Мача се прекратява, насрочва се дата да се играе на празни трибуни"
И бием Литекс!Аз съм за!Айде да ходим пред БФС да скандираме!
"...всичките биячи по 6 месеца аут от футбола...."
И Левски не може да събере група за мача с Локо Пд и печелите служебно.Нали?В мечтите ти само!
"За презрителни действия на основание чл. 22, ал. 2, ДК наказва Дани Кики състезател на ПФК"Локомотив" Пд с ЛСП - 2 срещи и глоба 3000 лв."
"За нанесен удар на противников състезател на основание чл. 22, ал. 1, буква Г, колона 5, ДК наказва Мартин Сечков състезател на ПФК"Локомотив" Пд с ЛСП - 4 срещи и глоба 1000 лв."
Колона 5-ИЗВЪН ИГРОВО ВРЕМЕ!
Същото е за Акалски и Кики!
Я пак ми обясни за "еднаквите ситуации"?Както казах,добре е всеки да си "напише домашното" преди да седне зад клавиатурката.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 28 окт 2010 12:05

deepblue1963 написа:
Пловдив1926 написа:Какво АКО бе човек. Еднакви ситуации, различни наказания. Какво има да ни обясняваш тука, още малко ощетени ще се изкарате. Ако Том, мом. Мача се прекратява, насрочва се дата да се играе на празни трибуни и всичките биячи по 6 месеца аут от футбола. Така е по белите страни. В България има "ама нали е Левски и Литекс" и така. За това и футбола ни е на такова ниво, за това и разни евро колоси идват в София, казват едно хай файф и си тръгват.

И Левски не може да събере група за мача с Локо Пд и печелите служебно.Нали?В мечтите ти само!
"За презрителни действия на основание чл. 22, ал. 2, ДК наказва Дани Кики състезател на ПФК"Локомотив" Пд с ЛСП - 2 срещи и глоба 3000 лв."
"За нанесен удар на противников състезател на основание чл. 22, ал. 1, буква Г, колона 5, ДК наказва Мартин Сечков състезател на ПФК"Локомотив" Пд с ЛСП - 4 срещи и глоба 1000 лв."
Я пак ми обясни за "еднаквите ситуации"?Както казах,добре е всеки да си "напише домашното" преди да седне зад клавиатурката.

Ако обичаш менторския тон си го запази за някъде другаде.
На всички е ясно, че 2-3 отбора у нас са доста по-привилегировани от другите, когато се стигне до наказания. Така че да се пениш, че вашите са наказани незаслужено, няма смисъл. Онази вечер някой от вашите футболисти казаха, че Гаджев не е бил дори и за червен картон. Той пък се изхвърли, че ако бил ударил играча на Литекс, онзи нямало да стане. Толкова му е акълът на момчето явно.

Но, да се върнем на суровите наказания. Отварям си аз дисциплинарния правилник на БФС и какво да видя там - за удар на състезател в лицето санкцията е 1000 лева и 4 срещи. Удар с ръка/крак при спряна игра - 3 срещи и 800 лева. Ми то толкова шамари и ритници си раздадоха двата отбора, че наистина нямаше да съберете отбор за тоя мач.

Иначе си много обективен.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 28 окт 2010 12:14

По тази логика и нас с жълтите тогава трябваше да ни разфасоват. Понасят горе-долу същото, каквото и ние понесохме тогава. Само на Литекс можеше да се отнеме домакинство заради бутилката към Минев. На Левски публиката не подпали стадиона както ние го направихме на жълтите и няма за какво да ги наказват с домакинство. Гаджев направи фала, но после всички участваха по равно.
Това за футболните наказания. ИЗвън тях спокойно може да се търси съдебна отговорност, както потърсиха на Сечков и Акалски. А че никой не погна и жълтия брейкаджия в онзи случай сме си виновни само ние, щото не пуснахме жалба, нямаше и нужда щото от нас започна. Но ги наказаха с домакинство и то не беше малко.

Абе двама сини изгоряха, няма какво да искаме повече. МОжем да си вземем нещо и така. Като ги бихме с 1 на 0 ние играхме пред празни трибуни, доколкото си спомням. Ама тогава ни режеха за какво ли не. Е, при тях това не се случва. Но пък успех без оправдания ще е далеч по-стойностен. ИНак ако те ни бият осакатени ще са герои и пловина.

Добре е така! Двама наказани не е достатъчно оправдание, ще започнем равностойно.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 окт 2010 12:45

ако,няма дузпи за Левски, мачът е "2"

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 28 окт 2010 13:28

Sole написа:ако,няма дузпи за Левски, мачът е "2"

Готов ли си да заложиш пари срещу тези думи, или просто дай да пълним темата с плиткоумни коментари... :evil:
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 окт 2010 13:47

Irish stout написа:
deepblue1963 написа:

Ако обичаш менторския тон си го запази за някъде другаде.
На всички е ясно, че 2-3 отбора у нас са доста по-привилегировани от другите, когато се стигне до наказания. Така че да се пениш, че вашите са наказани незаслужено, няма смисъл. Онази вечер някой от вашите футболисти казаха, че Гаджев не е бил дори и за червен картон. Той пък се изхвърли, че ако бил ударил играча на Литекс, онзи нямало да стане. Толкова му е акълът на момчето явно.

Но, да се върнем на суровите наказания. Отварям си аз дисциплинарния правилник на БФС и какво да видя там - за удар на състезател в лицето санкцията е 1000 лева и 4 срещи. Удар с ръка/крак при спряна игра - 3 срещи и 800 лева. Ми то толкова шамари и ритници си раздадоха двата отбора, че наистина нямаше да съберете отбор за тоя мач.

Иначе си много обективен.

1.Включих се в дискусията,когато някои форумни "спецове" се опитаха да манипулират "тълпата",че за едно и също провинение,са дадени различни наказания.Оказа се,че провиненията НЕ СА едни и същи!
2." Ми то толкова шамари и ритници си раздадоха двата отбора, че наистина нямаше да съберете отбор за тоя мач. "
Колко,точно,"шамари и ритници" се раздадоха и кой?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 окт 2010 14:27

Едно и също е провинението - сбиване. Просто се тълкува по различен начин от корумпираната ни футболна федерация и хората със сините очила като теб.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 окт 2010 14:36

Пловдив1926 написа:Едно и също е провинението - сбиване. Просто се тълкува по различен начин от корумпираната ни футболна федерация и хората със сините очила като теб.

Сбиване:
а)в игрова обстановка
б) извън игрова обстановка
в)при спряна игра
г)ИЗВЪН ИГРОВО ВРЕМЕ(какъвто беше вашия случай)
са съвсем различни неща.И не се "тълкуват",а са записани в Дисциплинарния Правилник.
http://www.bfunion.bg/media/upload/1100.pdf
Спирам по темата всеки може да чете на български.Дал съм и линк.
"За нанесен удар на противников състезател на основание чл. 22, ал. 1, буква Г, колона 5, ДК наказва Мартин Сечков състезател на ПФК"Локомотив" Пд с ЛСП - 4 срещи и глоба 1000 лв.
За показване на неприличен жест без форма на дискриминация на основание чл. 22, ал. 4, ДК наказва Мартин Сечков състезател на ПФК"Локомотив" Пд с глоба 3000 лв.
За нанесен удар на противников състезател на основание чл. 22, ал. 1, буква Г, колона 5, ДК наказва Кирил Акалски състезател на ПФК"Локомотив" Пд с ЛСП - 4 срещи и глоба 1000 лв.
За показване на неприличен жест без форма на дискриминация на основание чл. 22, ал. 4, ДК наказва Кирил Акалски състезател на ПФК"Локомотив" Пд с глоба 3000 лв.
За нанесен удар на противников състезател на основание чл. 22, ал. 1, буква Г, колона 5, ДК наказва Дани Кики състезател на ПФК"Локомотив" Пд с ЛСП - 4 срещи и глоба 1000 лв.
За презрителни действия на основание чл. 22, ал. 2, ДК наказва Дани Кики състезател на ПФК"Локомотив" Пд с ЛСП - 2 срещи и глоба 3000 лв."

Върни се в “Локо Пловдив”