Ексклузивно! Пребиха Дучето и неговите хора
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ексклузивно! Пребиха Дучето и неговите хора
Честно казано незнам кога е станало,но Главата е блъскан доста! Прочетох един коментар че Главата бил нещасник и тн.Мога да ви кажа че тва е един от най-големите фенове обичащи отбора си! Освен тва срещу "Титан" трябва да застане целия ви сектор! По принцип ви мразим ама кво ще стане с вечното дерби ако играете толко слабо и няма хора на стадионите?
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
ДУЧЕТО, УТРАСИТЕ, И ГЛАВАТА нямат място в ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
emi_loko_plovdiv_usa написа:ДУЧЕТО, УТРАСИТЕ, И ГЛАВАТА нямат място в ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Че те не са в ЦСКА

Каквито и да са, още повече нямат място в ЦСКА хора, като Калоян Стоянов и подбудителите му!!!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Ново мнениеот losko на 24 Окт 2010 18:15
Дано да махнат дебелия от ЦСКА!Този мишок направи какво ли не заради тези 3000 лв!Дебелия е виновен за нахлуванията в Мездра и Ловеч
Но "Дебелия" не е виновен за трагичното състояние на ЦСКА в момента според мен...
Интересен е фактът, че никoй не обели и дума за полиция,арести, закони... Появява се служебно лице на ЦСКА заедно с 58 бияча, част от които идентифицирани (и то като професионални спортисти), пребиват гражданинът X, и всички го приемат 'нормално'!? Дори въпросното служебно лице дава интервюта наляво-надясно (до колкото разбрах) и всичко си е в реда на нещата???
честно казано в такива моменти много се радвам, че емигрирах
честно казано в такива моменти много се радвам, че емигрирах
А бе пичове Главата бере душа за ЦСКА,а вие ми викате че не трябва да е фен.А на ония боклук които каза , "Дучето,ултрасите и Главата нямат място в ЦСКА" мога да кажа само едно. Ултрасите и феновете на един отбор го правят голям! Ултрасите обичат отбора си докрай и затова застават срещу "титан",защото обичат ЦСКА! Аз съм говедо и пак подкрепям хората от сектор ге за действията им!
Защо не се направи анкета да видим феновете на ЦСКА дали искат за шеф на фенклуба Дучето?Аз съм против Kалоян Стоянов,не искам и Дучето той използва сектор Г за лични цели!Трябва човек който да води диалог с новият президент и да обединява феновете на ЦСКА
Money Over Bitches
Ей losko,ти си ни ясен,явно си от хората на Цимбика,не пиши на места където пишат истински фенове на ЦСКА.Ще те застигне проклятието и тебе-НЕЩАСТНИКО.Какъв си ти да определяш кой става или не за лидер на СЕКТОР Г.Въпреки такива като теб и пернишкото покровителство ние ИСТИНСКИТЕ ЦЕСЕКАРИ ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ ОТ НАШИЯ КЛУБ.ТОВА ГО ЗАПОМНИ МАЛОУМНИКО.И ХОДИ СЕ ШИБАЙ С ЦИМБИКА(ТОЗИ ЖАЛЪК НЕЩАСТНИК,НА КОЙТО СКОРО ЩЕ МУ ДОЙДЕ РЕДА)САМО ЦСКА-ВЪН МУТРИТЕ ОТ ЦСКА.
[quote="nikiwm"]Интересен е фактът, че никoй не обели и дума за полиция,арести, закони... Появява се служебно лице на ЦСКА заедно с 58 бияча, част от които идентифицирани (и то като професионални спортисти), пребиват гражданинът X, и всички го приемат 'нормално'!? Дори въпросното служебно лице дава интервюта наляво-надясно (до колкото разбрах) и всичко си е в реда на нещата??
Aбсолютно,не харесвам Дучето ама тоя Калоян Стоянов е някаква самозабравила се мутра,при въпрос на сестрата да Дучето дали е съгласен да си направи тест за кокаин и се изпоти а Крум така и не го попита дали е съгласен на теста.Ако това лице не бъде задържано до 1 час,все едно с извинение се е исра.. на главата на Цветанов.АИде стига пиар акция имаме случай на демонстративно насилие над даден човек а лицето организирало това потвърждава случая на насилие в телевизия и медии.В момента най-вероятно си пие питието и шмърка и се чувства най-голямото тарикатче в тази страна.
Aбсолютно,не харесвам Дучето ама тоя Калоян Стоянов е някаква самозабравила се мутра,при въпрос на сестрата да Дучето дали е съгласен да си направи тест за кокаин и се изпоти а Крум така и не го попита дали е съгласен на теста.Ако това лице не бъде задържано до 1 час,все едно с извинение се е исра.. на главата на Цветанов.АИде стига пиар акция имаме случай на демонстративно насилие над даден човек а лицето организирало това потвърждава случая на насилие в телевизия и медии.В момента най-вероятно си пие питието и шмърка и се чувства най-голямото тарикатче в тази страна.
- benquick
- Контакти:
Ще кажа само едно нещо!Каквито и да са Дучето и Главата,никой собственик на отбор не трябва да налага терор над феновете на отбора.Това са мутренски похвати и начин да се
влияе на останалата част от публиката(видите ли това чака всеки от вас дръзнал да скандира срещу нас.Затова на следващия мач всички мощно-ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
влияе на останалата част от публиката(видите ли това чака всеки от вас дръзнал да скандира срещу нас.Затова на следващия мач всички мощно-ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си