Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:miti4nia написа:лично сам е слушал по радиото да казва че не е от ц(*ка а от реал мадрид.и никой друг,така че господа отсвинския лагер не преписвайте красотата на това момиче за вас
хаха не мисля да споря с тебе брато.Според мене си е ЦСКАРКА и поне от снимките който е качила така личи!А това дали си е чувал или не слабо ме вълнува или примерно, че те е яд че не е от Левски може би?По тая логика може да се каже ми тя и Петя Кузева не е от Левски?Не ми се спори за безмислени глупости!Пуснах темата да кажа, че ми харесва момичето и от видяните снимки на нея поне личи че е ЦСКАРКА а дали е или не е няма толкова голямо значение!
bns_sevlievo написа:POPCORN написа:miti4nia написа:лично сам е слушал по радиото да казва че не е от ц(*ка а от реал мадрид.и никой друг,така че господа отсвинския лагер не преписвайте красотата на това момиче за вас
хаха не мисля да споря с тебе брато.Според мене си е ЦСКАРКА и поне от снимките който е качила така личи!А това дали си е чувал или не слабо ме вълнува или примерно, че те е яд че не е от Левски може би?По тая логика може да се каже ми тя и Петя Кузева не е от Левски?Не ми се спори за безмислени глупости!Пуснах темата да кажа, че ми харесва момичето и от видяните снимки на нея поне личи че е ЦСКАРКА а дали е или не е няма толкова голямо значение!
Ралица е родена на 28 април 1984 в София. Израства на стадион "Локомотив" като заклет фен на футбола.
PeHgeTo написа:
ето и от мен 4 предложения
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 13 госта