ЦСКА – ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: ЦСКА – ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБ

Мнениеот LordVOODOO » 22 ное 2008 21:00

sedem_!_dva написа: А МАЧА ЦСКА-ЛЕВСКИ НЯМА КАК ДА СЕ ОТЛОЖИ, ЗАЩОТО Е ЗА СУПЕРКУПАТА, КОГА ДА СЕ ИГРАЕ ПО ВРЕМЕ НА СЕЗОНА ЛИ ?

А защо не?!!?!?! Как може да се играят мачовете за Интерконтиненталната купа по време на първенствата. Стига да има желание и разбиране м/у 2 отбора даден мач винаги може да се отложи, както ти самият каза няколко пъти. Факт е, че тогава Левски не постъпиха мъжки и не се навиха мача да се отложи... Какво щеше да им стане на господата в синьо да играят мача една седмица по-късно, или пък 2-3 седмици?!?! :?
Изображение

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 22 ное 2008 21:02

В крайна сметка има ли значение кога Литекс ще бият - днес или утре,пак ще си вземат 3те точки на армията (снежната свинеферма)
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 ное 2008 21:09

LordVOODOO написа:
sedem_!_dva написа: А МАЧА ЦСКА-ЛЕВСКИ НЯМА КАК ДА СЕ ОТЛОЖИ, ЗАЩОТО Е ЗА СУПЕРКУПАТА, КОГА ДА СЕ ИГРАЕ ПО ВРЕМЕ НА СЕЗОНА ЛИ ?

А защо не?!!?!?! Как може да се играят мачовете за Интерконтиненталната купа по време на първенствата. Стига да има желание и разбиране м/у 2 отбора даден мач винаги може да се отложи, както ти самият каза няколко пъти. Факт е, че тогава Левски не постъпиха мъжки и не се навиха мача да се отложи... Какво щеше да им стане на господата в синьо да играят мача една седмица по-късно, или пък 2-3 седмици?!?! :?

М/У ЛЕВСКИ И ЦСКА НЕ МОЖЕ ДА ИМА НЯКАКВИ ДОГОВОРКИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ МАЧОВЕ ПОКАЗАХА ТОЧНО ОБРАТНОТО.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 22 ное 2008 21:23

Никой не ти говори за уговорки, за самият мач - да си наглася резултата и тн. А за една мъжка и доблестна постъпка, да се отложи един мач в името на друг. Когато Левски трябваше да играе с Киево, за да влезе в Шампионската Лига можеше техните мачове да ги отлагат, но ако трябва Левски да направи компромис - и дума да не става. Сега разбираш ли защо Левски е най-мразеният отбор? Всеки си подкрепя някой си отбор, но ако не е левскар 100% ви мрази. Сигурен съм, че от всичките ми коментари до момента, че си решил, че съм чорбар и си на светлинни години от истината. За мен отбора в България е Черно Море, но това не ми пречи да ви мразя, заради всичко, което прави БФС все във ваша полза!!!
И искаш ли да ти напомня един куриозен момент от историята на ЦСКА-Левски - това е единственият мач в световен мащаб, в който автогол се е отменял поради засада!!!! И ест тази съдийска измишльотина бе в полза на Левски!!! Какво значение имаше, че Велизар Димитров си връзваше бутонките отстрани до тъча и че бе в положение на засада при положение, че играч на Левски (мисля, че беше Илиян Стоянов) връщаше топката на Иванков и тя влезе във врата ви!?!?!?!!!
Изображение

Bad Boy

Мнениеот Bad Boy » 22 ное 2008 21:42

Цигански спортен клуб асан или Централен склад за качета и амбалаж и двете означават цска. Мръсни турски свине.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 ное 2008 21:54

LordVOODOO написа:Никой не ти говори за уговорки, за самият мач - да си наглася резултата и тн. А за една мъжка и доблестна постъпка, да се отложи един мач в името на друг. Когато Левски трябваше да играе с Киево, за да влезе в Шампионската Лига можеше техните мачове да ги отлагат, но ако трябва Левски да направи компромис - и дума да не става. Сега разбираш ли защо Левски е най-мразеният отбор? Всеки си подкрепя някой си отбор, но ако не е левскар 100% ви мрази. Сигурен съм, че от всичките ми коментари до момента, че си решил, че съм чорбар и си на светлинни години от истината. За мен отбора в България е Черно Море, но това не ми пречи да ви мразя, заради всичко, което прави БФС все във ваша полза!!!
И искаш ли да ти напомня един куриозен момент от историята на ЦСКА-Левски - това е единственият мач в световен мащаб, в който автогол се е отменял поради засада!!!! И ест тази съдийска измишльотина бе в полза на Левски!!! Какво значение имаше, че Велизар Димитров си връзваше бутонките отстрани до тъча и че бе в положение на засада при положение, че играч на Левски (мисля, че беше Илиян Стоянов) връщаше топката на Иванков и тя влезе във врата ви!?!?!?!!!

ЯСНО Е КОЛКО СИ ФЕН НА ЧЕРНО МОРЕ, АКО ТАКИВА СТЕ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА МОРЯЦИТЕ- БОЛНИ ПРАСЕТА, ТО БИ МЕ БИЛО ДА ИМАМ ТАКАВА ПУБЛИКА. ЗА ДА СПРЕМ С ТОЗИ МАЧ ЦСКА-ЛЕВСКИ ОТ 2005 ГОДИНА ВИЖ СТАТИСТИКАТА КОГА Е МАЧА, КОЙ МАЧ Е ОТЛОЖЕН И ПОСЛЕ ДА СИ ГОВОРИМ ГЛУПОСТИ ПАК:
http://inside.cska.bg/cska/info/schedul ... _1600/view
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 22 ное 2008 22:14

"ТО БИ МЕ БИЛО..." чуден правопис, каза ли нещо или от поредният спазъм да измислиш нещо пак се осра?!?!

И бягаш от темата на разговор? Въпроса към теб беше, защо сте такива путки, и толкова сте се самозабравили, че си мислите, че всичко се върти около жалкият ви отбор?! Защо не постъпвате като мъже и не правите това, което искате да правят другите към вас - т.е. да показвате уважение!
Факт е, че ЦСКА в момента са в криза и при все това пак са първи в класирането..., а сети се какво ще стане когато на армията излязат от кризата! Ако не можеш да се сетиш ще ти помогна - виж как завърши миналата година първенството, т.е. 16 точки аванс на червените пред вас? Като си много отворен и знаещ я дай обяснение на този факт?!

П.П. Не те видях нищо да казваш за отмененият ви автогол..., но то и няма какво да кажеш. ФАКТ е, че Левски са най-подпираният отбор в нашето първенство!!!
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 ное 2008 22:33

LordVOODOO написа:"ТО БИ МЕ БИЛО..." чуден правопис, каза ли нещо или от поредният спазъм да измислиш нещо пак се осра?!?!

И бягаш от темата на разговор? Въпроса към теб беше, защо сте такива путки, и толкова сте се самозабравили, че си мислите, че всичко се върти около жалкият ви отбор?! Защо не постъпвате като мъже и не правите това, което искате да правят другите към вас - т.е. да показвате уважение!
Факт е, че ЦСКА в момента са в криза и при все това пак са първи в класирането..., а сети се какво ще стане когато на армията излязат от кризата! Ако не можеш да се сетиш ще ти помогна - виж как завърши миналата година първенството, т.е. 16 точки аванс на червените пред вас? Като си много отворен и знаещ я дай обяснение на този факт?!

П.П. Не те видях нищо да казваш за отмененият ви автогол..., но то и няма какво да кажеш. ФАКТ е, че Левски са най-подпираният отбор в нашето първенство!!!

АЗ НЕ ОТРИЧАМ, ЧЕ МНОГО ПО-СРАМНО Е ТОВА, ЧЕ НИЕ СМЕ ВТОРИ, А ТОВА НЕ СА ЦСКА, КОИТО ВЪПРЕКИ КРИЗАТА НАИСТИНА СА НА ПЪРВО МЯСТО И ИЗОБЩО НЕ СЪМ СЕ САМОЗАБРАВИЛ. А ПРЕДСТАВИ СИ, АКО НИЕ ИМАХМЕ СВЕСТЕН ТРЕНЬОР КАКВО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ, ЗАЩОТО НИЕ ИМАМЕ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ ФУТБОЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА. АКО ПОГЛЕДНЕШ ТЕМИТЕ НАВСЯКЪДЕ ПО ФОРУМА, ВСИЧКИ ГОВОРЯТ САМО ЗА ЛЕВСКИ- ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО ГОВОРЯТ ЗА ТЕХНИТЕ ОТБОРИ СА ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО И БОТЕВ ПЛОВДИВ, ДРУГИТЕ КАТО ТЕБ ИЗМИСЛЕНИ ФЕНОВЕ НА ЧЕРНО МОРЕ И ДРУГИ ПРОВИНЦИАЛНИ ОТБОРИ НЕ СПИРАТ ДА КОМЕНТИРАТ НАШИЯ ОТБОР. НА ФАКТА ЗА 16 ТОЧКИ ИМА ОБЯСНЕНИЕ, НО НЕ СЪМ АЗ ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА ГО ДАДЕ, АЗ СЪМ ПРОСТО ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОРА, КОЙТО ПОДКРЕПЯ ОТБОРА В КАКВОТО И ДА Е ПОЛОЖЕНИЕ-РАДОСТНО И ТЪЖНО. А ИСКАХ ДА ТИ КАЖА,ЧЕ БИ МЕ БИЛО СРАМ ДА БЪДА ФЕН НА ЧЕРНО МОРЕ, АКО ВСИЧКИ ДРУГИ СА ТАКИВА ПО-ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ НА ЦСКА ОТКОЛКОТО НА ОТБОРА СИ КАТО ТЕБ. КАКВО ДА ТИ КАЖА ЗА ОТМЕНЕНИЯ ГОЛ, ТИ СИ ПРАВ, ЧЕ НЕ МОГА ДА ТИ КАЖА НИЩО, ЗАЩОТО Е НЕПРАВИЛНО ОТМЕНЕН.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 22 ное 2008 22:41

Ето на, че можело да се разберем като разумни същества! :)

За избора ви на треньор кой е виновен? Аз ли, ти ли, или пък Черно Море или ЦСКА? Имате си ръководство и то ги решава тия неща. Но миналият шампионат през повечето време треньор ви беше Мъри. Некадърен ли ще го изкараш? За мен той не е!

А колкото до най-качествените футболисти - не си мисли, че се заяждам, но според мен в момента това е отбора на Литекс! А и в интерес на истината и Моряците имат доста силен отбор!
Какъв фен съм на моряците ти не можеш да знаеш, така че недей да правиш коментари по този въпрос. :)
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 ное 2008 22:55

LordVOODOO написа:Ето на, че можело да се разберем като разумни същества! :)

За избора ви на треньор кой е виновен? Аз ли, ти ли, или пък Черно Море или ЦСКА? Имате си ръководство и то ги решава тия неща. Но миналият шампионат през повечето време треньор ви беше Мъри. Некадърен ли ще го изкараш? За мен той не е!

А колкото до най-качествените футболисти - не си мисли, че се заяждам, но според мен в момента това е отбора на Литекс! А и в интерес на истината и Моряците имат доста силен отбор!
Какъв фен съм на моряците ти не можеш да знаеш, така че недей да правиш коментари по този въпрос. :)

НИКОЙ НЕ РАЗБИРА, ЧЕ НЕ МОЖЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ДА ДОЙДАТ ВЕДНАГА . МЪРИ БЕШЕ ЗАПОЧНАЛ ДА ПРАВИ ОТБОР, КОЙТО ЩЕШЕ ДА ДАДЕ РЕЗУЛТАТИ, АКО НЕ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА, ТО ДРУГАТА. МНОГО ЯСНО, ЧЕ БАТКОВ Е ВИНОВЕН ЗА КРИЗАТА В ОТБОРА НИ С НЕАДЕКВАТНИТЕ СИ РЕШЕНИЯ. НАИСТИНА НЕ ЗНАМ КАКЪВ ФЕН СИ НА ЧЕРНО МОРЕ, НО ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТИ СЪДЯ, ЧЕ ТЕ Е МНОГО ГРИЖА ЗА ЦСКА И СИ ДОСТА ЗАПОЗНАТ С ТЯХНАТА ИСТОРИЯ И БОЛНИТЕ ИМ ВЪПРОСИ(ОТМЕНЕНИЯ АВТОГОЛ ;) ).
NON MOLLARE MAI

Върни се в “ЦСКА”