Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Да бе бате, ти не знаеш ли?Ако махаш с ръце, още по-добре
Имитираш прилеп и ставаш машина
TheClub написа:pomiqrat написа:TheClub написа:Това е една хубава тема! Аз имам малко по - различен въпрос: мога ли с тренировки вкъщи да си тегна корема?! И ако мога - КАК!?
За да направиш корем е важно и да бягаш. Ако можеш заставаш на лоста пред блока с главата надолу и така ще направиш идеален коремSofiazapadultrasa написа:TheClub написа:Това е една хубава тема! Аз имам малко по - различен въпрос: мога ли с тренировки вкъщи да си тегна корема?! И ако мога - КАК!?
Само с коремни преси не става,за да изчистиш мазнинките в корема трябва и доста кардио тренировки(тичане,велоегометър,кростренажор) и най-вече правилно хранене.....Коремни преси се правят най-много 3 пъти седмично висенето с главата надолу от лост също е много ефикасно упражнение!!!
Ама как така да вися!? Буквално ли ? Просто да си вися?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
TheClub написа:Cesc Fabregas написа:Да бе бате, ти не знаеш ли?Ако махаш с ръце, още по-добре
Имитираш прилеп и ставаш машина
Добре, що тръгна да ме бъзикаш
TheClub написа:Това е една хубава тема! Аз имам малко по - различен въпрос: мога ли с тренировки вкъщи да си тегна корема?! И ако мога - КАК!?
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56 и 15 госта