Батков, спри да говориш глупости!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Батков, спри да говориш глупости!
Левски е искал морал в управлението на страната си. Аз искам същото - Батков не притежава такъв. Кое не е ясно?
Oskron написа:Пак се започва тази безмислена тема за мястото на Батков в Левски ..... а то е пределно ясно - той е собственик на най-големия дял от клуба и само от него зависи дали ще продава или не. Факт е, че от както той е президент Левски игра в шампионска лига, четвъртфинал за УЕФА и вече за трети път в групите на УЕФА, както и спечелихме 4-5 титли. Заедно с тези успехи той натвори и една огромна камара глупости, които може би попречиха за постигането на още по-големи успехи. Но аз със сигрност предпочитам за Левски да има президент, като Батков с всичките му недостатъци от колкото поредица от сменящи се собственици и президенти подобни на тези в ЦСКА.
А като се вика Батков вън дайте да видиме и нещо на среща, кой иска и кой може да го замени.
+1,
И спрете се най-после с тая тема. Сигурно всеки се е поуствал

Изключая мазохистите.
727150 написа:Защото сега е момента,защото са лъжи твърденията че никой не иска да купи отбора,защото Батков лъже постоянно,защото още не сме разбрали истината за големия срам-Казанската афера и т.н.
Явно си добре осведомен кажи кой иска да купи отбора ....
Не ми е ясно , дали наистина вярвате в морала на следващия?
Или предварително ще направите справки из ДС, ЦРУ , КГБ , МИ5, Мосад...?
Друго на ръка - кой е този с многото пари и непокътнат морал

Друго на ръка - кой е този с многото пари и непокътнат морал

tprodanov написа:Левски е искал морал в управлението на страната си. Аз искам същото - Батков не притежава такъв. Кое не е ясно?
Пак да те попитам кой е този човек с необходимия морал дай поне едно име (като изключиме самия Левски по разбираеми причини).
Ей тия неща са любимите на Батков - еми то няма кой. Или пък - всички са маскари.
Батков да обяви цена и да обяви, че продава отбора и ще видиш. Защо не го прави?
Батков да обяви цена и да обяви, че продава отбора и ще видиш. Защо не го прави?
cTpaHHo написа:Не ми е ясно , дали наистина вярвате в морала на следващия?
Друго на ръка - кой е този с многото пари и непокътнат морал![]()
Важното е привържениците да си покажат позицията. Когато покажеш нетърпимост към липсата на морал, то следващия собственик ще има едно наум.
tprodanov написа:Ей тия неща са любимите на Батков - еми то няма кой. Или пък - всички са маскари.
Не го прави,защото без Левски той е един господин никой,какъвто беше и преди да се натресе в Левски.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
tprodanov написа:cTpaHHo написа:Не ми е ясно , дали наистина вярвате в морала на следващия?
Друго на ръка - кой е този с многото пари и непокътнат морал![]()
Важното е привържениците да си покажат позицията. Когато покажеш нетърпимост към липсата на морал, то следващия собственик ще има едно наум.
Тук някъде разумната дискусия приключва.
Не мога да си представя да ни купят някви манафи с петрол и те да си имат наум как публиката на Левски София иска президента им да бъде морален.....
- optimistik
- Контакти:
727150 написа:cTpaHHo написа:Хм..Проданов, защо искахте да махате Батков когато нашите падаха?
А сега защо искате да го махате?
Както каза колегата Oskron, в момента водим безмислен разговор. В случая сте се опънали насреща просто като едни хейтъри които тропат ядосано с крачета "Не искаме Батков" , но и същевременно нямате никакъв вариант по-добър. "ЗА" сте да махнете настоящия президент просто защото така искате в настоящия момент , въпреки че това би могло да причини тотален колапс и трус.
Не виждам логика. Обичам освен фенските емоции, да оглеждам положенията след мача, да кажа трезво мнение , има ли дузпа , няма ли...Същото е в случая. Не разбирам вашата логика да искате да сменяте Батков. Сега.
Защото сега е момента,защото са лъжи твърденията че никой не иска да купи отбора,защото Батков лъже постоянно,защото още не сме разбрали истината за големия срам-Казанската афера и т.н.
Въпроса за Казанската афера е риторичен,който и да е виновен,факт е,че Батков прати 4 възлови играча на Левски за продажба в отбор от Руската лига,непосредствено преди изключително важния мач с ЦСКА.Още повече,че е адвокат и по презумпция трябва да се смята,че трябва като такъв да е проверил достатъчно добре кой е купувача и има ли изобщо такъв.Бръщолевенията му за някакви схеми на някой си Артур са пълна глупост в устата на АДВОКАТА БАТКОВ от професионална гледна точка,защото измамници има и ще има,но при тези подозрителни параметри на някаква бъдеща сделка за купуване в пакет на 4 от най-добре играещите за момента футболисти на Левски и едно дете ще види,че става въпрос за измама.Още повече,че купувач е Рубин.
За мен тук става дума за умишлени "грешки" на г-н Батков,които най-малкото говорят за неговото участие в тази афера,защото лично той прати момчетата за да ги продаде,а резултата беше позорна загуба от ЦСКА.Това е