vaskonti написа:Гуу написа:vaskonti написа:Като казваш Еспозито сигурно имаш пред вид Тибони? Защото Еспозито има един мач до сега.
Всъщност точно Еспозито имам предвид. Не за друго, но просто е на 30, предпочитам Апостол Попов, Коце Стоянов...или най-добрият вариант - някой млад бг-играч за партньор на Акуаро в центъра на защитата. Самото привличане на Еспозито си беше грешка, нямаше смисъл...а нека не забравяме увасяващото му включване срещу Видима, когато Герасим Заков го развинти.
Апостол е контузен поне още 2 месеца, Стоянов запушва дупки на бековете. А и не е редно да вадиш заключения не просто от един мач, а от конкретно положение. В края на краищта Еспозито едва ли случайно е избиран три пъти подред за защитник номер едно, пък макар и в Серия Б.
Заключения не вадя, в никакъв случай, бях против за привличането му като цяло, а не конкретно за футболиста Еспозито. Може да е добър, не съм го гледал, пък както каза ти - щом е избиран три пъти поред за защитник номер едно в Серия Б, то тогава едва ли е случаен.