[19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiko75
Контакти:

Re: Състава на ЦСКА срещу славия?

Мнениеот kiko75 » 18 сеп 2010 12:31

----------------Чавдаров---------------------
К.Стоянов------П.Виданов------Д.Акуаро-------Грило----
Трекаричи-------Б.Галчев-------Т.Янчев(к)-----Нелсан
-----------------------------Маркиньос-----------------------------
-----------------------------К.Тибони---
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 18 сеп 2010 12:37

------------------Чавдаров---------------------
К.Стоянов------П.Виданов------Д.Акуаро-------Р.Трифонов----
С.Делев--------Б.Галчев-------Т.Янчев(к)-----Нелсън
-----------------------------Маркиньос-----------------------------
-----------------------------Шеридън-------------------------------

Шеридън , е задължително да играе , гледам някои псевдоспециалисти го пратиха на скамейката . Ако всеки мач си сменяме състава никога няма да се сработи . Шеридън ни е основния нападател , до зимата жив или мъртъв ще играе всеки мач . Тогава ще преценяме дали става.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 18 сеп 2010 12:47

Ами да горе долу състава е ясен. Има въпросителни за крилата където не е ясно кои двама измежду Делев, Тонев, Трикаричи, Нелсън и Костадинов (него го слагаме в сметките за утре само защото се предполага че Сержанта ще даде почивка на някои измежду предните) ще играе. Аз се надявам да не е Делев, всички други ме устройват. Както и нападение, където след неубедително си представяне на Инюню си мисля, че Шеридън ще отстъпи място на Тибони. Може да се даде шанс и на Д.Илиев или Муши. Иначе останалите - Чавдаров, К.Стоянов, Виданов, Акуаро, Трифонов, Галчев, Янчев и Марко смятам за сигурни титуляри.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: [19.09.2010] VІІ кръг: Славия - ЦСКА (София)

Мнениеот vaskonti » 18 сеп 2010 12:49

deepblue1963 написа:Велев отсега е "залегнал":"Респектиран съм от ЦСКА!"Въх,въх...Работата се изяснява.

Изяснява се единствено факта, че си основен претендент са спамър номер едно в тоя форум, както и претендент номер едно за най-безсмислени и нелепи коментари.
Какво според теб е нормално да каже Велев? "ЦСКА е ебати слабия отбор, просто ще ги отнесем с резервите на юношите ни", това ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 сеп 2010 13:01

На вратата и в защита са ясни нещата. Според мен трябва да пробваме схема 4-4-2 с Шеридън и Тибони напред, а Марко, Янчев, Галчев и Нелсън зад тях.
Лошото е, че имаме много малко халфове, които могат да разиграват. Пълно е с крила и нападатели(4-5 крила и 5 централни нападателя), ама без халфове не става. На практика са само тримата по-горе, без Нелсън, който също е по-скоро крило.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 18 сеп 2010 14:10

------------------Чавдаров---------------------
П.Виданов------К.Стоянов ------Д.Акуаро-------Р.Трифонов----
Томи--------Б.Галчев-------Т.Янчев(к)-----Нелсън
-----------------------------Трекаричи-----------------------------
-----------------------------Шеридън------------------------------

Този състав го пиша, при положение, че са верни слуховете че Сашко и Маркиньос са контузени и няма да са на линия, надявам се Платини да видим в игра, или поне Тибони
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 18 сеп 2010 14:17

Момчета аз съм левскар.но ще коментирам с вас ,като реалист и враг,но без да злорадства.За вратар,при наказанието на Райс,титуляр ще е Чавдаров,то си е ясно.Да ви питам защо поставяте К.Стоянов десен бек,а Виданов в центъра,а не обратното.По принцип К.Стоянов е универсален бек,но най-добре се справа в центъра.Виданов,когато го вкараха в първия отбор на цска беше десен бек.Другия централен защитник да е Акуаро.Той не е нищо особено.Това го знаем и сини и червени,но няма кой друг в момента да играе на тази позиция.Ляв бек-Румен Трифонов.По крилата-Нелсън-отдясно и Тонев-отляво.Опорни халфове Тодор Янчев(за мен най-добрият ви играч) и колебливия Галчев.Трябват ви още дефанзивни халфове,както и на Левски.Плеймейкър трябва да е Маркиньос.Може понякога да дразни с много брак,но е един от най-добрите в отбора и много често го спасява с решителни голове.За поста централен нападател опциите са Муши,Платини,Тибони,Шеридън,Д.Илиев.
Муши е ясно,че няма качества за титуляр в такъв отбор,но за резерва става.Платини в Черноморец блестеше,но тук нещо сякаш му пречи.Той има качества и трябва да му се даде шанс.Дори и да не е в този мач.Тибони показа,че е добър,Но може би още не е във форма.Видя ми се,че има качества и на моменти избухва.Има техника и пласиране.Добър пас,не толкова добро центриране.Шеридън-дори от гледната точка на левскар,този шотландец е най-голямата дупка в отбора на ЦСКА.Този пълен дърводелец ви провали срещу Бешикташ.Много ме е яд.Можеше дори да биете и да донесете нещо за БГ в онази вечер,но едно е сигурно-паднахте нелепо.Д.Илиев нещо е объркал.Този няма място в отбор с такива претенции ,като ЦСКА.Той и за Локото не става.Добре го бяхте дали на Миньор.Точно там му е мястото при подчовеците.И какво излиза-ЦСКА няма качествен централен нападател.А така не може да се стане шампион.В момента ЦСКА е като Левски миналия сезон.Създава много положения,но няма кой да ги реализира.Муши,Тибони и Платини са загатвали за някакви качества.Муши не е помирисал терен и явно няма да бъде пуснат срещу белите.Платини може да играе,но няма да го пуснат титуляр в този мач.Така,че мисля че Гьорето ще заложи на Тибони.Това е.Според мен ЦСКА се нуждае от централен защитник,опорен халф и таран.Това е.Не злорадствам,просто изразявам мнението си съвсем реално
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 18 сеп 2010 14:18

З.Чавдаров
П.Виданов,К.Стоянов,Д.Акуаро,Р.Трифонов
Нелсън,Б.Галчев,Т.Янчев,А.Тонев
Маркиньос
Тибони
Мнение на левскар.Ако искате се съгласете :)
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 18 сеп 2010 15:10

Нека видим първо кои ще са в групата за мача,пък после да редим отбора :lol: .Появиха се информации,че има контузени,Делев отказал да тренира и т.н.

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 18 сеп 2010 15:18

n_man95 написа:Момчета аз съм левскар.но ще коментирам с вас ,като реалист и враг,но без да злорадства.За вратар,при наказанието на Райс,титуляр ще е Чавдаров,то си е ясно.Да ви питам защо поставяте К.Стоянов десен бек,а Виданов в центъра,а не обратното.По принцип К.Стоянов е универсален бек,но най-добре се справа в центъра.Виданов,когато го вкараха в първия отбор на цска беше десен бек.Другия централен защитник да е Акуаро.Той не е нищо особено.Това го знаем и сини и червени,но няма кой друг в момента да играе на тази позиция.Ляв бек-Румен Трифонов.По крилата-Нелсън-отдясно и Тонев-отляво.Опорни халфове Тодор Янчев(за мен най-добрият ви играч) и колебливия Галчев.Трябват ви още дефанзивни халфове,както и на Левски.Плеймейкър трябва да е Маркиньос.Може понякога да дразни с много брак,но е един от най-добрите в отбора и много често го спасява с решителни голове.За поста централен нападател опциите са Муши,Платини,Тибони,Шеридън,Д.Илиев.
Муши е ясно,че няма качества за титуляр в такъв отбор,но за Горезерва става.Платини в Черноморец блестеше,но тук нещо сякаш му пречи.Той има качества и трябва да му се даде шанс.Дори и да не е в този мач.Тибони показа,че е добър,Но може би още не е във форма.Видя ми се,че има качества и на моменти избухва.Има техника и пласиране.Добър пас,не толкова добро центриране.Шеридън-дори от гледната точка на левскар,този шотландец е най-голямата дупка в отбора на ЦСКА.Този пълен дърводелец ви провали срещу Бешикташ.Много ме е яд.Можеше дори да биете и да донесете нещо за БГ в онази вечер,но едно е сигурно-паднахте нелепо.Д.Илиев нещо е объркал.Този няма място в отбор с такива претенции ,като ЦСКА.Той и за Локото не става.Добре го бяхте дали на Миньор.Точно там му е мястото при подчовеците.И какво излиза-ЦСКА няма качествен централен нападател.А така не може да се стане шампион.В момента ЦСКА е като Левски миналия сезон.Създава много положения,но няма кой да ги реализира.Муши,Тибони и Платини са загатвали за някакви качества.Муши не е помирисал терен и явно няма да бъде пуснат срещу белите.Платини може да играе,но няма да го пуснат титуляр в този мач.Така,че мисля че Гьорето ще заложи на Тибони.Това е.Според мен ЦСКА се нуждае от централен защитник,опорен халф и таран.Това е.Не злорадствам,просто изразявам мнението си съвсем реално

ИСКАМ САМО ДА ТЕ ПИТАМ....КОГАТО ПАДАХТЕ ОТ ТАМПЕРЕ,БАТЕ,ЖИЛИНА И Т.Н.,НЕ МИСЛЕХТЕ ЛИ ЗА РЕЙТИНГА НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА?????

Върни се в “Архив”