Окончателно без ТВ ефир за "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Botev_Vratza
- Контакти:
Re: Окончателно без ТВ ефир за "А" група
Баце, аз си искам Ботев догодина в национален ефир, а тия мижитурки да гушват букета дано... 

Botev_Vratza написа:Баце, аз си искам Ботев догодина в национален ефир, а тия мижитурки да гушват букета дано...
хахахахах, Баце

Вие първо влезте в елита, пък после му мисли къде ще ги гледате вашите от Бацово

- Botev_Vratza
- Контакти:
Ние сме си елитни и сега, всичко е въпрос на време, ама тия кауни да имат само късмета да ни оставят без мачове по телвизията и ще става страшно.
-
- Контакти:
Parmalat написа:Само ако се замилсите на това,което е казал автора на темата е глуповато да дават всички мачове онлайн.Запитвали ли сте се колко хора могат да си позволят да гледат онлайн мачове?А да не мислите че РингБГ ще се откаже от хората от селата(в които не може да има интернет ,защото са разположени ниско или поради руги причини)просто ей така.А дядовците на село Чюлопечене ще скъсат да купуват лап топове да гледат мача.Просто е абсурдно за мен и тази новина е garbage.
Наистина си адски прав с повечето неща... всичко звучи абурдно и за това и пуснах въпросната тема! Защото трябва да се вдига шум и да се предотврати, ако все още е възможно това безумие!!!
-
- Контакти:
Тази сутрин и колегите ми коментираха тази "новина", слух каквото искате го наречете. Принципно офисът ми е много близко до централата на БФС и често се чуват некви коментари - я секретарката споделила в кафенето, я някой видял репортери, кръжащи по улицата. Не знам колко достоверрна е тази "новина", като медиите в БГ така или иначе пропускат целенасочено по-голяма част от истински важните новини....
Каккто и да е - вече почва да ми става тежко от решенията на БФС и честно казано не бих се учудил от нищо, но това ми идва вече нереално - хранете ме колкото искате, обаче точно това ми харесва - да седна и да си гледам мача , с бира, да се отделя от монитора, телефона , лаптопа и т.н. Това просто си е традиция - както англичаните ходят на мачове уикендите - те знаят какво ще прави семейството събота и/или неделя . Но стадионите им са къде по - грандиозни (дори). Тук не мога и да си помисля да заведа жена ми и сина си на мач....
И да - регистрирах се, понеже чашата преля - иначе кротко щях да стоя и да си чета форума ...
Поне се е намерило нещо да ме провокира днес...
Каккто и да е - вече почва да ми става тежко от решенията на БФС и честно казано не бих се учудил от нищо, но това ми идва вече нереално - хранете ме колкото искате, обаче точно това ми харесва - да седна и да си гледам мача , с бира, да се отделя от монитора, телефона , лаптопа и т.н. Това просто си е традиция - както англичаните ходят на мачове уикендите - те знаят какво ще прави семейството събота и/или неделя . Но стадионите им са къде по - грандиозни (дори). Тук не мога и да си помисля да заведа жена ми и сина си на мач....
И да - регистрирах се, понеже чашата преля - иначе кротко щях да стоя и да си чета форума ...
Поне се е намерило нещо да ме провокира днес...
До сега никога не съм се решаал да пиша във форума, не за друго - ами не обичам излишните полемики.
Михайлов, обаче, прекалява с нестихващата си меркантилност. Решенията, които взима са различни всеки ден.
Тази информация е публична тайна от поне месец, добре че поне някой се осмели да даде гласност тук. Въпреки, че май предпочитам да си гледам мача онлайн - с лаптоп и биричка в леглото.
Михайлов, обаче, прекалява с нестихващата си меркантилност. Решенията, които взима са различни всеки ден.
Тази информация е публична тайна от поне месец, добре че поне някой се осмели да даде гласност тук. Въпреки, че май предпочитам да си гледам мача онлайн - с лаптоп и биричка в леглото.

Върни се в “Футбол - България”