Неутрален написа:Айде нема нужда ! Подобре да го гледаме как ги мачка в Англия, отколкото да се чуди аджеба има ли кой да подеде 3 паса в националния или не. Защо в един отбор се вкарват голове а в друг не ? Не търся отговори, нема нужда. В единия отбор играят Гигс, Сколс, Нани итн ,а в другия зетя, синчето, братовчеда и чичо. Митко е един от малкото футболисти с мозък в главата и го ползва често. Всичко е обмислил и решението му е правилно. А както каза и той , нека да дадем път на младите, не че той е стар, но клишето беше задължително и го използва по най правилния начин. Май се оказа че не той е виновен за всичко, обаче на журланята им е най сладко да ги плюят тези дето са най високо. Ако пък случайно реши да се върне, какво ще промени той ? С 5 или 10 гола повече или помалко само ще си удължим агонията. Затова време е някой да почисти боклука, ако трябва и портиера в БФС да се смени, стига да има файда от това.
П.С. : Не съм фен на цска, но тези дето почервеняват от яд май са от сините, или на мен така ми се струва ?!? Не злобейте , това не помага.
Не ти се струва на теб,а е точно така. Не мога да разбера злобата им към най-добрият български футболист в момента, само защото е играл в ЦСКА и то за кратко.
Преди го обвиняваха,че нищо не играе,да се маха,а сега,а като го направи,че се е махнал и е станал предател.
Дали някога ще доживеем,да видим това което се случи на мача Реал Мадрид - Барселона,да бъде направен шпалир на отбора станал шампион,от играчита на "вечният враг"?
Аз също мисля,че тази петиция няма да е от значение,защото нещата са много по дълбоки от омразата на определена част от феновете към него. Той сам намекна,че причината е в ръководството на БФС.