Всички са срещу Левски, но...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Всички са срещу Левски, но...

Мнениеот LaRgO » 30 авг 2010 14:29

Гигов направи голяма услуга на Левски като не им даде Камбуров.Ако бяхме взели Камбуров,сега Дембеле нямаше да е при нас,а Дембеле е като извънземен играч пред недоразумението Камбуров.Същото важи и за Димо Атанасов.Ако Гигов не го пусне също ще направи много голяма услуга.Незнам Левски да е имал сериозен интерес към Мболи.За Пирин и Сливен,ами нека да им са сателити,видяхме какви "качествени" футболисти им даде Сливен :lol:

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 30 авг 2010 14:32

Лелелееееееееееее може ли да сте толкова зле? Ревяхте за Камбуров колко години и накрая почнахте да го плюете... Дембеле та Дембеле... като му четох историята... очаквам скоро нещо да се издъни и да му спадне формата... а и не си правете илюзии че ще задържите задълго... Боратков е гладен и като види сума над 1-2 млн и веднага ще го е продал... да не говорим че ако не иска да го пусне Дембеле що почне с африканските номера на Мболи че не иска да играе в малък отбор и т.н.
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 авг 2010 14:40

santiliana написа:Вече на 101 % съм убеден, че всички останали ФК в България, воглаве с техните президенти и "активисти", са тотално срещу Левски. Какво ме провокира да напиша тази тема?! Ами най- пресният факт- Райс Мболи отива в ЦСКА. А цяло лято, когато наш`те питаха за него, "честният и принципен" В. Стефанов ни го отказа...Този човек генетически мрази Левски и избягва да се съблече за да не покаже "червената си тениска"...
Същото е и положението с Димо Атанасов и по- рано с Камбуров...Когато ние ги искахме- Гигов и неговите хора ни отрязваха с баснословни трансферни суми, а в същото време още през зимата бяха готови да ги занесат на гръб на "Армията"...
Като се прибави и "веригата сателитни отборчета" като Сливен, Пирин и тем подобни, става ясно, че всички са срещу нас...
Но на нас изобщо не ни пука, защото това ни прави още по- силни. Ето, сега взимаме Слори, който е в пъти по- качествен играч от Атанасов и толкова по- евтин (а Гигов търси за "звездата" си 200 000 евро?!?), както и за Камбуров... Та ние уцелихме джакпота с Дембеле...
Както е казал народа: "Всяко зло- за добро.."
Нека да продължават останалите клубове да бъдат донори на "червените", ние ще ги пием под път и над път...Колкото и да ги е яд всички тях!

Е ТЕ ТАКАВА ГЛУПОСТ Я НЯМА НИЙДЕ! ДОРИ И В ПОДУЯНЕ РЯДКО СЕ РАЖДАТ ТАКИВА ГЛУПЦИ!!! ХАХАХАХХ!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 30 авг 2010 14:42

kartago написа:"Всички са срещу "Левски" но....."... Но, какво? Казваш два примера, и вече всички са срещу "Левски", защо ми се върти един случай, когато Рендето смаза ръката на Гошо Петков, май взехте вратаря на "Нефтохимик" Господинов именно за мачовете в Европа, тогава пак ли всички бяха срещу "Левски"? Всички футболисти, които играят в момента в "Левски" от синята школа ли са? Можете ли да дадете примери кой от къде се е появил на "Герена"? Иначе всичко останало си е дрънкане и празни приказки, колкото на каква цена кой се продава, всичко е въпрос на преговори и интереси!

Ами на първо четене, веднага ти цитирам 4 (четири) имена от ДЮШ на "Левски", които не само са на "Герена", но и играят в първия състав сега:
- Божо Митрев
- Лъчезар Балтанов
- Мариян Огнянов
- Александър Киров
Понастоящем други четирима "сини" юноши играят (за един е под въпрос) зад граница и са в разширения състав на националния отбор:
- Живко Миланов
- Ники Михайлов
- Ники Димитров
- Ивелин Попов (може да си го приберем :lol: )
:) :) :)
Последна промяна от Fridtjof Nansen на 30 авг 2010 14:44, променено общо 1 път.
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 авг 2010 14:43

Fridtjof Nansen написа:
kartago написа:"Всички са срещу "Левски" но....."... Но, какво? Казваш два примера, и вече всички са срещу "Левски", защо ми се върти един случай, когато Рендето смаза ръката на Гошо Петков, май взехте вратаря на "Нефтохимик" Господинов именно за мачовете в Европа, тогава пак ли всички бяха срещу "Левски"? Всички футболисти, които играят в момента в "Левски" от синята школа ли са? Можете ли да дадете примери кой от къде се е появил на "Герена"? Иначе всичко останало си е дрънкане и празни приказки, колкото на каква цена кой се продава, всичко е въпрос на преговори и интереси!

Ами на първо четене, веднага ти цитирам 4 (четири) имена от ДЮШ на "Левски", които не само са на "Герена", но и играят в първия състав сега:
- Божо Митрев
- Лъчезар Балтанов
- Мариян Огнянов
- Александър Киров
Понастоящем други четирима "сини" юноши играят (за един е под въпрос) зад граница и са в разширения състав на националния отбор:
- Живко Миланов
- Ники Михайлов
- Ники Димитров
- Ивелин Попов

Това добре, браво, но я ми кажи на второ и по-внимателно четене, другите от кои отбори са? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Мнениеот Lepke » 30 авг 2010 14:48

Kolec написа:
Lepke написа:Да,мен ме е яд че Мболи идва в ЦСКА.Да, Мболи е добър вратар.НЕ,не съм съгласен отборът на ЦСКА да купува,взема под наем или каквото и да е друго там,без да са се допитали до мен и още близо 3 млн работещи граждани на Р.България които съвестно си плащаме всеки месец данъците и осигуровките.Аз и тези 3 млн души се явяваме в момента кредитори на ЦСКА и след като не могат да се издължат към нас вече в рамките на 2 години,не мисля че се поставят на равна основа с всички други клубове в България.А това дали плащат заплати на играчите си и трансферите на другите отбори хич не ме бърка,да се оправят помежду си.Но да ми правиш разни трансфери и да се биеш в гърдите колко си добър при положение че висиш на цяла България,айде нема нужда.

Ти колко пъти си си платил данъка бе младеж... ? И кой си ти че да те питат? И откога ЦСКА дължи пари на ТЕБ? Бойко? Ти ли си бе хапе?

1.За 17 години трудов стаж*12 месеца=204 пъти съм си платил данъка+всяка година от 10 насам корпоративен данък+ДДС всеки месец+данък за колата,за жилището,за кучето ит.н.Друго да те интересува или ще ми искаш справка от НОИ.
2.Ами ще ме питат,защо да не ме питат-ако незнаеш бюджетът се формира от данъци,акцизи и т.н тоест от неща които всеки български гражданин като мен и теб генерира даже докато пазарува в супермаркета,купува си цигари и т.н.Така че,аз и ти и още няколко милиона в момента спонсорираме ЦСКА.
3.Айде да те питам тебе,защо всички фирми са задължени първо да изплатят дължимите си вноски към държавата,пък после към своите работници,защо пратиха Ботев Пд във В група за в пъти по- малки задължения от тези на ЦСКА,ти ако не си плащаш наема на апартамента,магазина дали ще те търпят две години.

П.П Кой е хапе и защо хапе ?
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 30 авг 2010 14:54

kartago написа:
- Божо Митрев
- Лъчезар Балтанов
- Мариян Огнянов
- Александър Киров
- Живко Миланов
- Ники Михайлов
- Ники Димитров
- Ивелин Попов

Това добре, браво, но я ми кажи на второ и по-внимателно четене, другите от кои отбори са? :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ами колега, когато пред един отбор, независимо дали във България или в чужбина всяка година има едни и същи цели: шампионска титла и купа на страната (плюс успешно участие в ЕКТ), колко според теб са тимовете, които могат да постигнат тези цели само със собствена продукция?! :o Питам и за България, и за чужбина. :) Изкушавам се да те запитам конкретно за "Интер", колко според теб са юношите и изобщо италианците в отбора, спечелил през тази година един от най-големите успехи в своята история?! :)
П.П. Питам и отговор не искам. :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 авг 2010 14:59

Fridtjof Nansen, колега, ако си забелязъл, аз нямам претенции за това! Всеки има право да купува! А отговор не искаш, защото отговора на въпроса, който аз ти зададох ще направи тази тема безпредметна! И ти го знаеш, и аз го знам! ;)

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 30 авг 2010 15:13

kartago написа:Fridtjof Nansen, колега, ако си забелязъл, аз нямам претенции за това! Всеки има право да купува! А отговор не искаш, защото отговора на въпроса, който аз ти зададох ще направи тази тема безпредметна! И ти го знаеш, и аз го знам! ;)

А бе, темата става все по-интересна май, защото всеки има право да купува, ама някои имат право и да не плащат, както в доброто старо време на др. М.Б. и др. Д.Дж., когато взеха Стоичков от Пазарджик с една джипка..... или по-късно, когато размениха Бербатов срещу няколко чифта футболни обувки и топки ...... или когато сега не плащат на "Миньор" (примерно, защото има още много пропищели отбори) и т.н., и т.н..... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 30 авг 2010 15:16

Как може някой да не пусне футболист в Левски?
Що за наглост?
Престъплението на века!!! Затвор ,публичен линч и екзекуция за всички замесени.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Върни се в “Левски”