Георги Петков и Божидар Митрев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Петков и Божидар Митрев
Най-добрата защита е нападението.Домакини сме,а не гости за да се окопаваме отзад и да мислим кой ще е на вратата.И при корнери винаги по един играч на гредите.
Ти си "приватизирал" привързаността ми към "Левски" ли, бе?!
Ако обичаш, престани постоянно да ми коментираш мненията! Нито ме познаваш, нито искам да те познавам!
И двамата няма да имаме полза от такива взаимни "контакти" - теб ще те сърби задника, а мен ще ме баннат!!!

...Колкото до горепосочените - Делчев беше цар на дузпите; Бисер беше късоглед и му вкарваха от Халите (но от 2 м не можеха); Иванков продължава и сега в Бурса да са му трудни излизанията при корни и фалове!...
[/quote]
'Полекичка, юначе. Учи се, не е излишно. Все ще ти потрябва.
На чичо ти Стефан Стайков вкарваха от халите, а иначе в пеналта беше неотразим. Обърка двата щата, но и това ще преживеем някак.
П.П. А до сърбежите - намирам кой да ми почесва предницата, не като теб да онанирам пред компа с прИмрежен поглед и висящи сополки. Без извинение.

...Колкото до горепосочените - Делчев беше цар на дузпите; Бисер беше късоглед и му вкарваха от Халите (но от 2 м не можеха); Иванков продължава и сега в Бурса да са му трудни излизанията при корни и фалове!...

'Полекичка, юначе. Учи се, не е излишно. Все ще ти потрябва.
На чичо ти Стефан Стайков вкарваха от халите, а иначе в пеналта беше неотразим. Обърка двата щата, но и това ще преживеем някак.
П.П. А до сърбежите - намирам кой да ми почесва предницата, не като теб да онанирам пред компа с прИмрежен поглед и висящи сополки. Без извинение.

petkov написа:Cesc Fabregas написа:Защо забравяш Киро Акалски?
Акалски още не беше футболист на Левски при гостуването в Швеция, а за утре мисля, че Митрев трябва да пази, защото се справи много добре в първия мач (с изключение на 1, 2 ситуаций)
Акалски няма и картотека...
orgi написа:петков е майстор на бавене на време,такаче петков
Това е причина, заради която го ненавиждам...Аз искам Левски да играе футбол
Респект и благодарности към Георги Петков,много пъти ни е вадил.До онзи злополучен мач с Сърбия и 6-те гола,Гошо беше наистина страхотен и в центриранията,излизаше много добре...след въпросният мач обаче сякаш нещо н него се пречупи.Това са моите наблюдения.
Божката както страхотен мач,така и ако не му тръгне може да ни скоси нервите.Няма да забравя мача му с розовите,когато игра сякаш има 200 мача за Реал или Милан.
Божката както страхотен мач,така и ако не му тръгне може да ни скоси нервите.Няма да забравя мача му с розовите,когато игра сякаш има 200 мача за Реал или Милан.
petkov написа:Георги Петков
качества: добро пласиране при центрирания и статични положения
добри действия при излязъл сам срещу него противников футболист
недостатъци: нестабилни намеси при удари от далечно разстояние
Божидар Митрев
качества: добър рефлекс
добри намеси при удари от далечно разстояние
недостатъци: увисване при центрирания и високи топки
Това, според мен в общи линий представляват двамата вратари.Като се има в предвид стила, който практикува АИК - с повече удари извън наказателното поле, което се видя и в първия мач, и начина по който Дебрецен вкара три от четирите си гола миналия сезон срещу нас мисля, че точно това е причината да се заложи на Митрев и според мен той трябва да застане под рамката на вратата и втория мач.
И все пак, независимо кои са играчите, кой е трениьора, кой е президента и т.н., ние сме длъжни да подкрепим отбора, защото хората които са в отбора - днес ги има, утре ги няма, но името и клубът Левски остават завинаги.
САМО ЛЕВСКИ
Гошо Петков е душманин на защитата отпред особени при разбъркавния пред вратата,като след всяко положение търчи да се кара,докато Божката Митрев е млад и уверен вратар,бъдещ титуляр на вратата и си мисля,че той започне титуляр

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- трето поколение
- Контакти:
Божката трабва да пази според мен, Петков прави много изнервящи грешки - много е направил за Левски, но от едно известно време нещо му куца. Ясен си знае най-добре!
И двамата са добри вратари,всеки човек има плюсове и минуси!
левскар07 написа:'Полекичка, юначе. Учи се, не е излишно. Все ще ти потрябва.
"Чичка", ако си беше направил труда да кликнеш на ника ми и се беше информирал за годините ми, може би, щеше на намериш по-подходящ тон за разговор с мен?!...

Така че "Вър' на ... си!!!" Също без извинение!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- MightyNerd
- Контакти:
Митрев показва талант, но все още прави наякои глупости по терена. Но като се замисля и Петков ги прави, така че според мен и в този мач трябва да се даде шанс на Митрев
In the beginning God created the Bit and the Byte. And from
those he created the Word. And there were two Bytes in the Word; and nothing else existed.
And God separated the One from the Zero; and he saw it was
good.
those he created the Word. And there were two Bytes in the Word; and nothing else existed.
And God separated the One from the Zero; and he saw it was
good.