Черно Море : Черноморец 28.08.2010
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море : Черноморец 28.08.2010
На последния ти въпрос,също се питам и аз.Дали го заслужаваме...а докъде ще доведе,нали ти казах,а ти се съгласи. 

Само Черно море.
-
- Контакти:
Грешките са следните :
1.Пускането на Юруков, като нападател, огромна грешка, срещу Академик зад нападателя се справи чудесно и доколкото разбрах, сега срещу Черноморец пак ще е зад Божилов. Но защо само при домакинствата, защо се прилага дефанзивна тактика като гости, а не играем нашия си футбол ?
2.Играта без типичен плеймейкър/атакуващ халф. При отсъствието на Жоро Илиев, трябваше да се пуска Владко Костадинов или Ратников. Мисля си, че треньора пуска най-доброто с което разполага, независимо от тактиката. Дани Георгиев не е в слаба форма, Адемар също не е в слаба форма. Но къде ги пуска?! Тактиката в халфовата линия е нещо от рода на това :
----------------------Димов----------------------
------Дани Георгиев--------Адемар-----------
И нататък са баш-атакуващите халфове. А Адемар и Дани Георгиев са си точно атакуващи халфове.
Оптималният състав без да включвам Жардел, М.Петков, М.Манолов и М.Лазаров е следния :
-----------------------------------------26.Илко Пиргов-----------------------------------------
---25.Сашо Александров---15.Ал.Александров---6.Танко Дяков---12.Марко Тиаго---
--------------------------------10.Дани Димов---24.Димитър Петков-------------------------
---28.Ели Маркес(Дани Георгиев)-------------------------------------------77.Й.Юруков---
---------------------------------------------21.Г.Илиев--------------------------------------------
--------------------------------------------14.Г.Божилов------------------------------------------
И все пак, не съм против треньора
Поне като играем слабо, си го казва, а не овърта и не се оправдава със съдиите и кунтузиите(въпреки, че имаме в излишък даже
)
1.Пускането на Юруков, като нападател, огромна грешка, срещу Академик зад нападателя се справи чудесно и доколкото разбрах, сега срещу Черноморец пак ще е зад Божилов. Но защо само при домакинствата, защо се прилага дефанзивна тактика като гости, а не играем нашия си футбол ?
2.Играта без типичен плеймейкър/атакуващ халф. При отсъствието на Жоро Илиев, трябваше да се пуска Владко Костадинов или Ратников. Мисля си, че треньора пуска най-доброто с което разполага, независимо от тактиката. Дани Георгиев не е в слаба форма, Адемар също не е в слаба форма. Но къде ги пуска?! Тактиката в халфовата линия е нещо от рода на това :
----------------------Димов----------------------
------Дани Георгиев--------Адемар-----------
И нататък са баш-атакуващите халфове. А Адемар и Дани Георгиев са си точно атакуващи халфове.
Оптималният състав без да включвам Жардел, М.Петков, М.Манолов и М.Лазаров е следния :
-----------------------------------------26.Илко Пиргов-----------------------------------------
---25.Сашо Александров---15.Ал.Александров---6.Танко Дяков---12.Марко Тиаго---
--------------------------------10.Дани Димов---24.Димитър Петков-------------------------
---28.Ели Маркес(Дани Георгиев)-------------------------------------------77.Й.Юруков---
---------------------------------------------21.Г.Илиев--------------------------------------------
--------------------------------------------14.Г.Божилов------------------------------------------
И все пак, не съм против треньора

- The Sailor Man
А Марадочно къде е в схемата???За мен оптималния ни вид е:
--------------------------Пиргов------------------------------
Сашо-------------Сашко--------Танко------------Тиаго
------------------------Димов-------------------------------
Маркес----------------Г.Илиев----------------Марадочно
------------------------Юруков------------------------------
-------------------------Божилов-----------------------------
Всичко друго е антифутбол.И ако Жоро не е на терена не значи да пуска Гравесена!Гравесена е да разбива игра,Гравесена има добър пас и техника,но не ги използва,той е просто разбивачка и става за гостуванията на по-силни отбори или ако отборът с който играем има опасен плеймейкър,който трябва да бъде малтретиран.Но това е за конкретна ситуация,а не по принцип.За да играем смислено е нужен разиграващ халф!Не искам повече страх на пейката!Добре,Жоро не е готов за цял мач,еми хубаво,пускай Ратников,пускай Владо,но да има човек да мисли като подава и да подава голови пасове,а не тъпи разигравания без идея,които са специалитет на Адемар и Даниел Георгиев.Те не са разиграващи халфове,а фланговаци,там им е силата,преквалифициранията са добри,когато нямаме играч на даден пост,а на Жоровия имаме такива и то не 1,а двама!Владо има потенциал,Ратников има потенциал....всеки от тях има нещо,Владо техника,пас и отлични преки свободни удари,Ратника-въображение,пас,скорост и дрибъл....а какво има Адемар?Добро пласиране,еми да си ходи на крилото или ако Юрука не играе зад нападателя,а Даниел Г. е мишка и освен скорост и техника друго няма-типични качества за крило,но не и за вътрешен халф защото подава много глупаво и има безобразен удар от далеч.....За мен и Дани Г. и Адемар са си за резерви,Владко и особено Ратника са играчи с голям потенциал,играчи на възлов пост където не минават преквалифицирвания....или имаш въображение или го нямаш,или имаш пас или го нямаш,това е.
--------------------------Пиргов------------------------------
Сашо-------------Сашко--------Танко------------Тиаго
------------------------Димов-------------------------------
Маркес----------------Г.Илиев----------------Марадочно
------------------------Юруков------------------------------
-------------------------Божилов-----------------------------
Всичко друго е антифутбол.И ако Жоро не е на терена не значи да пуска Гравесена!Гравесена е да разбива игра,Гравесена има добър пас и техника,но не ги използва,той е просто разбивачка и става за гостуванията на по-силни отбори или ако отборът с който играем има опасен плеймейкър,който трябва да бъде малтретиран.Но това е за конкретна ситуация,а не по принцип.За да играем смислено е нужен разиграващ халф!Не искам повече страх на пейката!Добре,Жоро не е готов за цял мач,еми хубаво,пускай Ратников,пускай Владо,но да има човек да мисли като подава и да подава голови пасове,а не тъпи разигравания без идея,които са специалитет на Адемар и Даниел Георгиев.Те не са разиграващи халфове,а фланговаци,там им е силата,преквалифициранията са добри,когато нямаме играч на даден пост,а на Жоровия имаме такива и то не 1,а двама!Владо има потенциал,Ратников има потенциал....всеки от тях има нещо,Владо техника,пас и отлични преки свободни удари,Ратника-въображение,пас,скорост и дрибъл....а какво има Адемар?Добро пласиране,еми да си ходи на крилото или ако Юрука не играе зад нападателя,а Даниел Г. е мишка и освен скорост и техника друго няма-типични качества за крило,но не и за вътрешен халф защото подава много глупаво и има безобразен удар от далеч.....За мен и Дани Г. и Адемар са си за резерви,Владко и особено Ратника са играчи с голям потенциал,играчи на възлов пост където не минават преквалифицирвания....или имаш въображение или го нямаш,или имаш пас или го нямаш,това е.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
- Sword Coast Boys
- Контакти:
1-3 за Черноморец, ако ще и Мауриньо да реди тактиката. Само със застаряващи "звезди" футбол не се играе.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
- The Sailor Man
Sword Coast Boys написа:1-3 за Черноморец, ако ще и Мауриньо да реди тактиката. Само със застаряващи "звезди" футбол не се играе.
Титулярният състав на Черноморец....
Педриня - 32 г.
Борел - 32 г.
Марсио Нуньо - 31 г.
Ектор Гонзалес - 33 г.
Зайц - 33 г.
Рикардо Андре - 28 г.
Тошев - 20 г.
Каручата - 29 г.
Старокин - 23 г.
Хайри - 27г.
Т.Дянков 34 г.
Статистика:Обща възраст - 322 години!!!Средна възраст на титулярния състав : 29,27 години!!!Не са застаряващи

Титулярен състав на Черно Море
Юруков - 26 г.
Пиргов - 24 г.
Маркес - 28 г.
Сашо Бероето - 24 г.
Жоро Илиев - 29 г.
Сашко Шерифа - 24 г.
Жоро Божилов - 23 г.
Марко Тиаго - 26 г.
Дани Димов - 21 г.
Марадончо - 27 г.
Дяков - 25 г.
Статистика:Обща възраст - 277 години !!!Средна възраст на титулярния състав : 25,1 години!!!Нещо не мога да усетя застаряващия ни уж отбор....
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
- The Sailor Man
Относно останалите играчи,да кажем вторите 11-ки......
Черно Море:
Денчев - 21 г.
Гравесена - 22 г.
Николов - 20 г.
Дани Г - 27 г.
Жардел - 37 г.
Капитанов - 18 г.
Тошко Колев - 20 г.
Домакинов - 30 г.
Бачев - 29
Ратников - 22
Адемар - 29
Обща възраст : 275 години !!!Средна възраст на втората 11-ка : 25 години.Къде са застаряващите ???
Черноморец:
Стоян Колев - 34 г.
Кръстев - 30 г.
Бонев - 30 г.
Мориц - 22 г.
Паланков - 26 г.
Нилтон Фернандес - 31г.
Цв.Цонков - 29 г.
Терзиев - 18 г.
Атц - 29 г.
Андонов - 27
Дос Сантос - 31 г.
Обща възраст : 307 години !!!Средна възраст на втората 11-ка : 27,9 години.
ПРОСТО СРАВНЯВАМЕ,ЗА ДА НЕ ГОВОРИМ НАПРАЗНО ХВЪРЛЕНИ ДУМИ ВЪВ ЗЪЗДУХА ОТНОСНО ЗАСТАРЯВАНЕТО
Черно Море:
Денчев - 21 г.
Гравесена - 22 г.
Николов - 20 г.
Дани Г - 27 г.
Жардел - 37 г.
Капитанов - 18 г.
Тошко Колев - 20 г.
Домакинов - 30 г.
Бачев - 29
Ратников - 22
Адемар - 29
Обща възраст : 275 години !!!Средна възраст на втората 11-ка : 25 години.Къде са застаряващите ???
Черноморец:
Стоян Колев - 34 г.
Кръстев - 30 г.
Бонев - 30 г.
Мориц - 22 г.
Паланков - 26 г.
Нилтон Фернандес - 31г.
Цв.Цонков - 29 г.
Терзиев - 18 г.
Атц - 29 г.
Андонов - 27
Дос Сантос - 31 г.
Обща възраст : 307 години !!!Средна възраст на втората 11-ка : 27,9 години.
ПРОСТО СРАВНЯВАМЕ,ЗА ДА НЕ ГОВОРИМ НАПРАЗНО ХВЪРЛЕНИ ДУМИ ВЪВ ЗЪЗДУХА ОТНОСНО ЗАСТАРЯВАНЕТО
На нас феновете работата ни не е да прайм тактиката, схемите и кой ще играе! Работата ни е да сме всички на стадиона и да пеем ! Без значение дали отбора мачка или пада трябва всички да подкрепяме отбора до дупка! АЙДЕ МОРЯЦИ! 

ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
Момчета, стига с тоя Владко Костадинов. Договора му изтече това лято и доколкото знам не е подписван нов, както и съм на 100% сигурен, че няма картотека като играч на Черно Море!
- The Sailor Man
ЦСКА
Караджов - 21 г.
Маркиньос - 28 г.
Йордан Минев - 30 г.
Шеридън - 21 г.
Янев - 27 г.
Попов - 27г.
Галчев - 27 г.
Трифонов - 25г.
Делев - 21 г.
Акуаро - 27г.
Янчев - 34 г.
Обща възраст : 288 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 26,1 години.
Левски
Петков - 34 г.
Милиев - 23 г.
Дембеле - 24 г.
Тасевски - 26 г.
Жоазиньо - 21 г.
Младенов - 23 г.
В.Минев - 30 г.
Ицко Йовов - 33 г.
Иво Иванов - 25 г.
Грийн - 28 г.
Мюлдер - 25 г.
Обща възраст : 292 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 26,5 години.
Литекс
Ив.Попов - 23 г.
Бодуров - 24 г.
Йеленкович - 32 г.
Пл.Николов - 25 г.
Нифлор - 29 г.
Сандриньо - 30 г.
Том - 25 г.
Ив.Петков - 34 г.
Занев - 24 г.
Барт - 24 г.
Голубович- 34 г.
Обща възраст : 304 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 27,6 години
Локо Пд
З.Лазаров - 34 г.
Коцев - 23 г.
С.Бенжелюн - 25 г.
Том - 24 г.
Де Карвальо - 29 г.
Златински - 25 г.
Ю.Бенжелюн - 27 г.
В.Георгиев - 26 г.
Родригез - 30 г.
Лучини 29 г.
Йошев - 25 г.
Обща възраст : 297 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 27 години
Локо Сф
Пейков - 26 г.
Писаров - 25 г.
Ив.Димитров - 23 г.
Горанов - 26 г.
Дарко Савич - 31 г.
Кр.Добрев - 32 г.
Лахчев - 23 г.
Дафчев - 32 г.
Генков - 25 г.
Св.Дяков - 26 г.
Асамоа - 29 г.
Обша възраст : 298 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 27 години
Славия
Божов - 33 г.
Б.Дяков - 26 г.
Генев - 22 г.
Виктор Дениран - 20 г.
Г.Иванов - 22 г.
Й.Петков - 34 г.
Д.Пеев - 26 г.
Т.Колев - 30 г.
Илия Илиев - 35 г.
Дюлгеров - 22 г.
Кунчев - 19 г.
Обща възраст : 289 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 26,27 години
Берое
З.Илиев - 25 г.
Тодоров - 27 г.
Жеков - 34 г.
Генчев - 35 г.
Костадинов - 32 г.
П.Димитров - 28 г.
Пенев - 27 г.
Бачев - 32 г.
Томаш - 31 г.
Златинов - 27 г.
Илчев - 31 г.
Обща възраст : 329 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 29,9 години.
Караджов - 21 г.
Маркиньос - 28 г.
Йордан Минев - 30 г.
Шеридън - 21 г.
Янев - 27 г.
Попов - 27г.
Галчев - 27 г.
Трифонов - 25г.
Делев - 21 г.
Акуаро - 27г.
Янчев - 34 г.
Обща възраст : 288 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 26,1 години.
Левски
Петков - 34 г.
Милиев - 23 г.
Дембеле - 24 г.
Тасевски - 26 г.
Жоазиньо - 21 г.
Младенов - 23 г.
В.Минев - 30 г.
Ицко Йовов - 33 г.
Иво Иванов - 25 г.
Грийн - 28 г.
Мюлдер - 25 г.
Обща възраст : 292 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 26,5 години.
Литекс
Ив.Попов - 23 г.
Бодуров - 24 г.
Йеленкович - 32 г.
Пл.Николов - 25 г.
Нифлор - 29 г.
Сандриньо - 30 г.
Том - 25 г.
Ив.Петков - 34 г.
Занев - 24 г.
Барт - 24 г.
Голубович- 34 г.
Обща възраст : 304 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 27,6 години
Локо Пд
З.Лазаров - 34 г.
Коцев - 23 г.
С.Бенжелюн - 25 г.
Том - 24 г.
Де Карвальо - 29 г.
Златински - 25 г.
Ю.Бенжелюн - 27 г.
В.Георгиев - 26 г.
Родригез - 30 г.
Лучини 29 г.
Йошев - 25 г.
Обща възраст : 297 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 27 години
Локо Сф
Пейков - 26 г.
Писаров - 25 г.
Ив.Димитров - 23 г.
Горанов - 26 г.
Дарко Савич - 31 г.
Кр.Добрев - 32 г.
Лахчев - 23 г.
Дафчев - 32 г.
Генков - 25 г.
Св.Дяков - 26 г.
Асамоа - 29 г.
Обша възраст : 298 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 27 години
Славия
Божов - 33 г.
Б.Дяков - 26 г.
Генев - 22 г.
Виктор Дениран - 20 г.
Г.Иванов - 22 г.
Й.Петков - 34 г.
Д.Пеев - 26 г.
Т.Колев - 30 г.
Илия Илиев - 35 г.
Дюлгеров - 22 г.
Кунчев - 19 г.
Обща възраст : 289 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 26,27 години
Берое
З.Илиев - 25 г.
Тодоров - 27 г.
Жеков - 34 г.
Генчев - 35 г.
Костадинов - 32 г.
П.Димитров - 28 г.
Пенев - 27 г.
Бачев - 32 г.
Томаш - 31 г.
Златинов - 27 г.
Илчев - 31 г.
Обща възраст : 329 години.Средна възраст на титулярната 11-ка : 29,9 години.
- The Sailor Man
Направих си труда за тези статистики,за да прумеят всички следното:
1.Велизар ПОДМЛАДЯВА отбора.
2.От всички водещи отбори Черно Море е с най-ниска средна възраст и с най-млад отбор.
3.Глупости като застаряващи се отнасят само за 11-ките на великия Илиан и на Балъков,дето са аха на 30-ка!Ето това са папардашки отбори.Но за преговор...
Левски - 26,5 г.
ЦСКА - 26,1 г
Литекс - 27,6 г.
Локо Пд - 27 г.
Локо Сф - 27 г.
Славия - 26,27 г.
Берое - 29,9 г.
Черноморец - 29,27 г.
ЧЕРНО МОРЕ - 25 г.
Добре ги вижте цифрите и после ми хвалете папардаците на Илиан или тези на Балъков,какви отбори имали,как играели.Играят пенсионери,а ако видим резервите на Левски-там не си ли над 30 нямаш място сигурно....
1.Велизар ПОДМЛАДЯВА отбора.
2.От всички водещи отбори Черно Море е с най-ниска средна възраст и с най-млад отбор.
3.Глупости като застаряващи се отнасят само за 11-ките на великия Илиан и на Балъков,дето са аха на 30-ка!Ето това са папардашки отбори.Но за преговор...
Левски - 26,5 г.
ЦСКА - 26,1 г
Литекс - 27,6 г.
Локо Пд - 27 г.
Локо Сф - 27 г.
Славия - 26,27 г.
Берое - 29,9 г.
Черноморец - 29,27 г.
ЧЕРНО МОРЕ - 25 г.
Добре ги вижте цифрите и после ми хвалете папардаците на Илиан или тези на Балъков,какви отбори имали,как играели.Играят пенсионери,а ако видим резервите на Левски-там не си ли над 30 нямаш място сигурно....