Тия шведи сега и те с тоя Бангура, само проблеми....

А иначе Литекс ако излезе с И.Попов и Дока - има шансове да докара мача до продължения, но ще е много трудно....

За нас?
Какво за нас - ние сме в групите на Лига Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
levskarov написа:Ще ти отговоря за заплатата! Чисто ми се събират по около 500 на месец, половината отиват за Левски, повярвай ми!
zap_lv написа:levskarov написа:Ще ти отговоря за заплатата! Чисто ми се събират по около 500 на месец, половината отиват за Левски, повярвай ми!
До преди съкращението на баща ми разполагахме с доход от около 300 лева,от там като смъкнеш ток,телефон,вода и такса за входа оставаха около 160,от предприятието не плащаха заплатите редовно с поне месец-2 закъснение , сега раздели 160 на 4 да видиш какво се пада на човек за храна.
В общите разходи не съм сложил и интернета-18 лева всеки месец.Сега ми кажи как да отделя пари за транспорт и билет .
Dakisto написа:zap_lv написа:Имаш ли си на представа колко е скъпо с влака или автобуса + билета за мача ? По-ефтино ще ми излезе да се вържа на Булсатком-а за 1 месец.
Ами брат, аз съм от СтЗ и най-спокойно си гепих рейса, от централна гара- #78 , от касата билет, от там на съответното място на стадиона и от там си съдрах гърлото за да изпитам кефа от победата над Калмар ФФ ... затова въпроса не е в парите , а в обичта към клуба и желанието да гледаш отбора и да го подкрепяш! Иам на предвид, че затва сме ние феновете , да подкрепяме отбора както можем..
Linkin_Park написа:Dakisto написа:zap_lv написа:Имаш ли си на представа колко е скъпо с влака или автобуса + билета за мача ? По-ефтино ще ми излезе да се вържа на Булсатком-а за 1 месец.
Ами брат, аз съм от СтЗ и най-спокойно си гепих рейса, от централна гара- #78 , от касата билет, от там на съответното място на стадиона и от там си съдрах гърлото за да изпитам кефа от победата над Калмар ФФ ... затова въпроса не е в парите , а в обичта към клуба и желанието да гледаш отбора и да го подкрепяш! Иам на предвид, че затва сме ние феновете , да подкрепяме отбора както можем..
Пич , ако минаваш през гара Подуяне , слизай там. Стадиона е на 10 минути ходене пеш...
zap_lv написа:Имаш ли си на представа колко е скъпо с влака или автобуса + билета за мача ? По-ефтино ще ми излезе да се вържа на Булсатком-а за 1 месец.
zap_lv написа:levskarov написа:Ще ти отговоря за заплатата! Чисто ми се събират по около 500 на месец, половината отиват за Левски, повярвай ми!
До преди съкращението на баща ми разполагахме с доход от около 300 лева,от там като смъкнеш ток,телефон,вода и такса за входа оставаха около 160,от предприятието не плащаха заплатите редовно с поне месец-2 закъснение , сега раздели 160 на 4 да видиш какво се пада на човек за храна.
В общите разходи не съм сложил и интернета-18 лева всеки месец.Сега ми кажи как да отделя пари за транспорт и билет .
valio написа:zap_lv написа:levskarov написа:Ще ти отговоря за заплатата! Чисто ми се събират по около 500 на месец, половината отиват за Левски, повярвай ми!
Пич,разбирам те напълно.Знам какво е да нямаш,я ми драсни на лично да се разберем.Пиши ми колко ти трябват за път и билет.Не се коси ще помогна-ТОВА Е СЕРИОЗНО
Потребители, разглеждащи този форум: vlong, Киро Пора и 136 госта