7 528 зрители гледаха мача "Черноморец" – "Академик"
Източник: sport.burgas24.bg
Електронните уреди от пропускателния режим на стадион "Лазур" показаха, че мачът "Черноморец - Бургас" - "Академик" София е бил посетен от 7 528 зрители. Такава е цифрата, отчетена обективно от турникетите, поставени на входовете на спортния комплекс.
Посещаемостта е похвална с оглед на късния начален час на срещата и задушното време. Добри думи за активното си и цивилизовано поведение заслужава и агитката на "акулите". Феновете от сектор 20 обаче пристигнаха късно на стадиона.
Спортно - техническото ръководство, футболистите и служителите на "Черноморец - Бургас", изразиха веднага след края на двубоя своята благодарност към бургаската публика за подкрепата и цивилизованото държание по трибуните по време на мача в понеделник вечер.
15 000 щe ще подкрепят Черноморец срещу Академик София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 15 000 щe ще подкрепят Черноморец срещу Академик София
По Probg се чуваше само диктора как викаше "Искаме гол,искаме гол" ......gardimarin написа:
Спортно - техническото ръководство, футболистите и служителите на "Черноморец - Бургас", изразиха веднага след края на двубоя своята благодарност към бургаската публика за подкрепата и цивилизованото държание по трибуните по време на мача в понеделник вечер.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:По Probg се чуваше само диктора как викаше "Искаме гол,искаме гол" ......gardimarin написа:
Спортно - техническото ръководство, футболистите и служителите на "Черноморец - Бургас", изразиха веднага след края на двубоя своята благодарност към бургаската публика за подкрепата и цивилизованото държание по трибуните по време на мача в понеделник вечер.![]()
Не знам кога е викал "Искаме гол", лично аз нямам спомен да съм го чул ....
[center]
[/center]

В интерес на истина диктора призова 1-2 пъти: "Искаме гол", но няма лошо в това. То всички искахме гол, но нямахме идея как, кой и кога ще го вкара...Иначе беше адски задушно, топло и влажно ( крайморските градове знаят) на стадиона. Искахме игра, но лично аз се потях, като негър и то само седейки . Смених си местото. Седнахме под таблото накрая аджеба да стане по-прохладно, но не би. Давам си сметка какво е било и на играчите ниско на терена, където цял мач страничните флагчета не се помръднаха. Впрочем от тежкото време се оплакаха и двата щаба...Мисля, че началото на август е ранен месец за начало на първенството ни, но пък декември е вече късен за краят на полусезона.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.