Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
RollIt написа:Заради такива като тебе ще слагат такива цениГолеми сте биячи, бре..май ще трябва да тичам до гарата
RollIt написа:Заради такива като тебе ще слагат такива цениГолеми сте биячи, бре..май ще трябва да тичам до гарата
levski30 написа:RollIt написа:Заради такива като тебе ще слагат такива цениГолеми сте биячи, бре..май ще трябва да тичам до гарата
МАлумник.. аз ти казвам, че ако тръгнете да биете ЛЕвскари, квартал Борово, Красно Село, Стрелбище ще бъдат изпотрошени и нападнати.. не специално от мен! От Хулиганите тука в моя квартал .. става лошо ако живееш там
levski30 написа:RollIt написа:Заради такива като тебе ще слагат такива цениГолеми сте биячи, бре..май ще трябва да тичам до гарата
МАлумник.. аз ти казвам, че ако тръгнете да биете ЛЕвскари, квартал Борово, Красно Село, Стрелбище ще бъдат изпотрошени и нападнати.. не специално от мен! От Хулиганите тука в моя квартал .. става лошо ако живееш там
Силвър написа:levski30 написа:RollIt написа:Заради такива като тебе ще слагат такива цениГолеми сте биячи, бре..май ще трябва да тичам до гарата
И кво ? Аз като съм левскар и живея в някой от тия квартали ??? Не съм съгласен с теб и с цялата ти вандалщина ! Не всички са чорбариДа оставим , че много хора въобще не ги интересува футбола , така че подобни изказвания са несериозни !
Цскарите да не врещят и те много как трябвало билета да не е по-важен от подкрепата . Той НЕ Е по-важен , но реалността в България показва , че повечето хора работят за тези 15 лева на ден ( това са 15 хляба) ... Да оставим глупостите с квотите и така нататък ..
Yanev написа:Ако билетите за герена догодина са 30 лв.,не вярвам да остане цял стадиона
zap_lv написа:Тия от Титан-ик са се побъркали тотално.Може ли да сектор Г да е 10 лева ,а не В 15 ,при положение,че и двата сектора ,ако не се лъжа са зад вратите ,следователно имат еднаква гледна точка ,нито да речеш ,че във В да се вижда по-хубаво ,нито нищо.Само ,защото се страхуват от синя окупация на стадиона правят такова престъпление![]()
![]()
![]()
.Прав е Гонзо да дава на пролет 30 лева са червени фенове.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 73 госта