За неделното дерби-от гледна точка на публиката

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RollIt
Контакти:

Re: За неделното дерби-от гледна точка на публиката

Мнениеот RollIt » 28 юли 2010 15:26

Заради такива като тебе ще слагат такива цени :shock: Големи сте биячи, бре..май ще трябва да тичам до гарата :lol:

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 28 юли 2010 15:29

RollIt написа:Заради такива като тебе ще слагат такива цени :shock: Големи сте биячи, бре..май ще трябва да тичам до гарата :lol:

Дано си бърз ;)

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 28 юли 2010 15:56

RollIt написа:Заради такива като тебе ще слагат такива цени :shock: Големи сте биячи, бре..май ще трябва да тичам до гарата :lol:

МАлумник.. аз ти казвам, че ако тръгнете да биете ЛЕвскари, квартал Борово, Красно Село, Стрелбище ще бъдат изпотрошени и нападнати.. не специално от мен! От Хулиганите тука в моя квартал .. става лошо ако живееш там ;)
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 юли 2010 16:04

levski30 написа:

МАлумник.. аз ти казвам, че ако тръгнете да биете ЛЕвскари, квартал Борово, Красно Село, Стрелбище ще бъдат изпотрошени и нападнати.. не специално от мен! От Хулиганите тука в моя квартал .. става лошо ако живееш там ;)

Боже, боже... ела си обери вересиите....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 28 юли 2010 17:22

levski30 написа:

И кво ? Аз като съм левскар и живея в някой от тия квартали ??? Не съм съгласен с теб и с цялата ти вандалщина ! Не всички са чорбари ;) Да оставим , че много хора въобще не ги интересува футбола , така че подобни изказвания са несериозни !
Цскарите да не врещят и те много как трябвало билета да не е по-важен от подкрепата . Той НЕ Е по-важен , но реалността в България показва , че повечето хора работят за тези 15 лева на ден ( това са 15 хляба) ... Да оставим глупостите с квотите и така нататък ..

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 юли 2010 19:12

Силвър написа:
levski30 написа:

И кво ? Аз като съм левскар и живея в някой от тия квартали ??? Не съм съгласен с теб и с цялата ти вандалщина ! Не всички са чорбари ;) Да оставим , че много хора въобще не ги интересува футбола , така че подобни изказвания са несериозни !
Цскарите да не врещят и те много как трябвало билета да не е по-важен от подкрепата . Той НЕ Е по-важен , но реалността в България показва , че повечето хора работят за тези 15 лева на ден ( това са 15 хляба) ... Да оставим глупостите с квотите и така нататък ..

Ама те много хора и изобщо не работят, тогава без пари ли да направят входа??? Вие не разбирате ли, че това не е безплатно забавление. Аз разбирам, че сме изключително далече от футбола в Премиършим например, но там за да влезеш колко пари трябва да дадеш? Разделете на 10 тази сума и ще получите горе долу това, което сме като класа спрямо тези отбори, затова и ще плащаме 10 пъти по-малко. Ама да искате билети от по 3-4 лв е смешно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 19:47

Yanev написа:Ако билетите за герена догодина са 30 лв.,не вярвам да остане цял стадиона :arrow:

хахахахахахха успокой се задмониторна нинджа такава.Гледай тогава да не ви бием на два спорта-футбол и К - 1
Последна промяна от LaRgO на 28 юли 2010 19:58, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 28 юли 2010 19:55

Очевидно е, че Титан-ковците прецакват не само нас, но и собствените си фенове. 10 лв за Г, 12 - В и 15-А! Въпреки това предричам доста хора на стадиона - първи мач е и хората са зажаднели за футбол. Макар, че тия пернишки изроди заслужават никой да не им отиде.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 28 юли 2010 21:57

Тия от Титан-ик са се побъркали тотално.Може ли да сектор Г да е 10 лева ,а не В 15 ,при положение,че и двата сектора ,ако не се лъжа са зад вратите ,следователно имат еднаква гледна точка ,нито да речеш ,че във В да се вижда по-хубаво ,нито нищо.Само ,защото се страхуват от синя окупация на стадиона правят такова престъпление :lol: :lol: :lol: :lol: .Прав е Гонзо да дава на пролет 30 лева са червени фенове.

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 28 юли 2010 22:16

zap_lv написа:Тия от Титан-ик са се побъркали тотално.Може ли да сектор Г да е 10 лева ,а не В 15 ,при положение,че и двата сектора ,ако не се лъжа са зад вратите ,следователно имат еднаква гледна точка ,нито да речеш ,че във В да се вижда по-хубаво ,нито нищо.Само ,защото се страхуват от синя окупация на стадиона правят такова престъпление :lol: :lol: :lol: :lol: .Прав е Гонзо да дава на пролет 30 лева са червени фенове.

Ти тотално не си в час....
Направо счупи глупомера...
Някога ходил ли си въобще на стадиона???
За твое сведение: Сектор Г е зад едната врата (срещу сектор Б), а сектор В е срещу А.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Върни се в “Левски”