kiko75 написа:Синият Болярин написа:Абе, олигофрен неграмотен, подчертал съм, че темата се отнася до привържениците на Левски и затова заглавието е "Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?". Разочароващи се отнася единствено до Левски, защото традиционно се продават 3 пъти повече. За вас 500+ не може да се брои за разочарование, защото това ви е лимитът. 900 абонаментни карти са недостижима химера, която никога не е била осъществявана в историята ви и никога няма да бъде осъществена. И ако не разбра, комунистическо тролче, източникът е чорбарска медия. Сега, изчезвай и не се вясвай повече.
много ми итересно дали можеш да четеш ЦСКА ИМАТ ПРОДАДЕНИ 60 КАРТИ ПО 1950 ЛВ ЕДНАТ КОЕТО СЕ РАВНЯВА НА 20 000 ВАШИ КАРТИ ТАКА ЧЕ КАДЕ СМЕ НИЕ КАДЕ СТЕ ВИЕ както вика един шомен

Тези 60 баровци сигурно ще надвикат 20 хиляди

Къде сте не знам, ама съм наясно от къде идвате. Ако се напрегне човек и лесно може да изброи някои от бръкналите се 2 бона- Гоце, Серьожата, Красимир Гергов и други видни комуняги. Мнозинството заможни хора в държавата се знае по каква линия натрупаха началния си капитал и от кой отбор са.
Комунизмът свърши преди 20 години, така че е време да се простиш със старите разбирания. Количествените измерения на приходите от абонаментни карти са последното нещо, което се дискутира. Ама, какво да се учудвам, че и това не го разбрах. Нали се сещаме да броим 31 титли, ама как са постигнати бързо забравяме. Същата работа и с билетите. Събрали сме 120 бона, ама че това се равнява на 60 крадливи БСП-ари не е важно.
Броят абонаментни карти е важен, защото е много точен индикатор за доверието на привържениците към отбора. А при нас именно подкрепата на синята публика е най-определящият елемент за представянето на Левски. При вас никога не е било така и затова не очаквам да ме разбереш. Няма нужда да отговаряш, ясно ми е какво ще кажеш.