pomiqrat написа:
Кои хора мислич, че събориха петолъчките из България? Пак същите дегизира ли се демократи
Петолъчката от Партийния дом я свалиха, защото Хайнекен спряха да си плащат за рекламата, не за друго

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
pomiqrat написа:
Кои хора мислич, че събориха петолъчките из България? Пак същите дегизира ли се демократи
Neron написа:delqnski47 написа:Някои хора са толкова сбъркани на тема комунизъм,че няма на къде!
Е да вие си го познавате и знаете по рождение все пак ви е в кръвта това.Прав си ние от петолъчки грабене наглост и т.н. не разбираме.
SAMP написа:Вилям 2 в Холандия и както казаха по-горе - Сампдория в Италия.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
golqmlevskar написа:Истината е, че идеологията на футболния клуб няма нищо общо с идеалите и демократичните ценности, за които е дал живота си апостола!
Понеже съм пътувал доста из европа и споделям клубните си пристрастия с чуждестранните ми приятели, знаете ли на какво е синоним името "Левски" ? на Евроидиотизъм и дебилизъм, на машинации и интриги! Така ни знаят навън, колкото и да ми е болно, трябва да признаем за правотата на професора и да бъдем преименувани моментално!
Ако ние феновете и футболистите бяхме символ на висок спортен дух и феърплей - ок никой нищо нямаше да скандира и преименува, закритите футболни центрове като Плевен, машинациите в коридорите на БФС,
византийските номера на Томас ГАФчис биха накарали Васил Иванов Кунчев да се обърне в гроба, ако можеше да ни види. Какво общо има Апостола на свободата с доносниците, пияниците, циганите, комунистите с които е бъкано в нашите редици ?
Предлагам отбора ни да се казва "Витоша" - Подуяне и започвам да събирам подписка за преименуване на футболния клуб, която лично ще сведа пред агент Тара
pomiqrat написа:SAMP написа:Вилям 2 в Холандия и както казаха по-горе - Сампдория в Италия.
Трябва да се прави разлика между имена на национални герои и такива на митични герои и богове.Присвоявайки си името на национален герои ти трябва да го пазиш,а не да се гавриш с него.Левски би се обърнал в гроба ако види как футболистите на клуб носещ неговото име вдигат за нацистки поздрав ръка към публиката и я поздравяват със Зиг Хайл
Sinqta Lavina90 написа:golqmlevskar написа:Истината е, че идеологията на футболния клуб няма нищо общо с идеалите и демократичните ценности, за които е дал живота си апостола!
Понеже съм пътувал доста из европа и споделям клубните си пристрастия с чуждестранните ми приятели, знаете ли на какво е синоним името "Левски" ? на Евроидиотизъм и дебилизъм, на машинации и интриги! Така ни знаят навън, колкото и да ми е болно, трябва да признаем за правотата на професора и да бъдем преименувани моментално!
Ако ние феновете и футболистите бяхме символ на висок спортен дух и феърплей - ок никой нищо нямаше да скандира и преименува, закритите футболни центрове като Плевен, машинациите в коридорите на БФС,
византийските номера на Томас ГАФчис биха накарали Васил Иванов Кунчев да се обърне в гроба, ако можеше да ни види. Какво общо има Апостола на свободата с доносниците, пияниците, циганите, комунистите с които е бъкано в нашите редици ?
Предлагам отбора ни да се казва "Витоша" - Подуяне и започвам да събирам подписка за преименуване на футболния клуб, която лично ще сведа пред агент Тара
ТЕБЕ ТРЯБВА ДА ТЕ ОБЕСЯТ ЗАЕДНО С ПРОФЕСОРА.ТИ АКО СИ ЛЕВСКАР АЗ СЪМ БАРАК ОБАМА......ПОРЕДНИЯ ЧОРБАР ПРОВОКАТОР
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 196 госта