ММ: Гонзо се картотекира в А група, излиза срещу ЦСКА?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: ММ: Гонзо се картотекира в А група, излиза срещу ЦСКА?

Мнениеот lisynger » 22 юли 2010 12:57

Пичове мача е 0-0 не виждам за какво се дърляте :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 юли 2010 12:57

SAMP написа:Да прав си ;)
Но ако си мъж и казваш "ще ви смажем",сложи 10-20 лева,не боли ;) Мъжа(тук сигурно става въпрос за момче на 15 ама тва е др въпрос :lol: ) на място си държи на думата и не се отмята,дори да се надценил малко ;) Казана дума,хвърлен камък ;)

Ееми...който е уверен в победата да залага!Аз лично не съм 100% уверен,но ако има такива хора да залагат!Както каза,криза е и парите ще дойдат добре...за някои :lol: ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 12:59

Но ако си мъж и казваш "ще ви смажем",сложи 10-20 лева,не боли ;) Мъжа(тук сигурно става въпрос за момче на 15 ама тва е др въпрос :lol: ) на място си държи на думата и не се отмята,дори да се надценил малко ;) Казана дума,хвърлен камък ;)
Ако си толкоз закъсал за мангизи-ходи бачкай! Стига си писал глупости за 10-20-50 лева.И как я виждаш тази работа? Да се срещаме с теб и да се хващаме на бас за 50 кинта?

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 22 юли 2010 13:05

soilwork написа:
Ако си толкоз закъсал за мангизи-ходи бачкай! Стига си писал глупости за 10-20-50 лева.И как я виждаш тази работа? Да се срещаме с теб и да се хващаме на бас за 50 кинта?

Ако искаш и да ти купя нещо по път,примерно няколко бири за мача довечера?!?!Хваща ме се на бас тук и после,който спечели носи парите на другия ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 22 юли 2010 13:07

Пак предупреждавам, няма да търпя закани и обиди! Не ме карайте да заключвам темата, достатъчно мнения промених на последните двама, писали тук!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 22 юли 2010 13:08

Гонзо има да се реваншира за пропусната дузпа срещу Бате Борисов, така че може като нищо да влезе да играе срещу ЦСКА.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 13:10

SAMP написа:
soilwork написа:
Ако си толкоз закъсал за мангизи-ходи бачкай! Стига си писал глупости за 10-20-50 лева.И как я виждаш тази работа? Да се срещаме с теб и да се хващаме на бас за 50 кинта? Аре ела тука до Красна Поляна като си такъв отворко-живея до стадион Септември. Ако искаш подробности-пиши на лични

Ако искаш и да ти купя нещо по път,примерно няколко бири за мача довечера?!?!Хваща ме се на бас тук и после,който спечели носи парите на другия ;) Ти се правиш на отворен,щото твърдиш,че ни смазвате с лекота?!?!
Ми това си е моя прогноза братле-не те ангажирам! Ти твърдиш обратното-е и? Кво правим:Ще се срещам с всички инакомислещи и ще сключвам басове из цяла София.Аре стига си писал глупости...нито някой те познава,нито знаеш на кого ще попаднеш :lol:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 22 юли 2010 13:13

Още ли си говорите по тази тема бе хора,Гонзо няма да играе,а и да играе,тук само се разправяме.Всъщност,то преди дебри това си е нормално.Ама има време.Е ги сега гледам левскарите-днес имат мач срещу Дъндолк,вярно,ясен мач,но те говорят за ЦСКА,а преди ЦСКА ще играят с Шкода,пардон,Дачия.Нашите също-чакайте малко довечера има представяне на отбора срещу Панатинайкос,елате,подкрепете тима,който може ще е интересен мач.Още не сме гледали "ЦСКА на Дочев" и вече сипем закани.Момчета,поне аз искам първо да гледам един мач на живо и тогава ще говоря дали можем да бием Левски.А и сините да вземат да изиграят един мач срещу някой отбор,а не група аматьори,за да се каже черно на бяло,кой е фаворитът,тоест,кой Няма да бие.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 22 юли 2010 13:15

Сега темата е във форума на Левски не знам честно казано какво правят другарите ЦСКА-ри тук хубаво коментират и се интересуват само не знам защо е заяждат :shock:
По темата : Пълна измислица той Гонзо откакто спря да играе да е направил максимум още .. 5 тренировки отдавна е извън форма пък и не ни трябва да дербита имаме Младенов Дембеле Иса ..
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 22 юли 2010 13:19

Ако искаш и да ти купя нещо по път,примерно няколко бири за мача довечера?!?!Хваща ме се на бас тук и после,който спечели носи парите на другия ;) Ти се правиш на отворен,щото твърдиш,че ни смазвате с лекота?!?![/quote] Ми това си е моя прогноза братле-не те ангажирам! Ти твърдиш обратното-е и? Кво правим:Ще се срещам с всички инакомислещи и ще сключвам басове из цяла София.Аре стига си писал глупости...нито някой те познава,нито знаеш на кого ще попаднеш :lol:[/quote]

Е на кой да попадна бе приятелю,да не си Бадр Хари или Семи Шилдс?!?!Приключваме спора с баса,разбрахме се ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Левски”