Билетите за мача ЦСКА - Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Incubus_bg
Контакти:

Re: цска левски

Мнениеот Incubus_bg » 21 юли 2010 17:46

garfild8 написа:
kiko75 написа:
ЦСКА-83 написа:Пич,нали се сещаш,че българи ходят на работа в Гърция,а не гърци в България.Това ме навежда на мисълта,че имат по-висок стандарт.
За плащането на дълговете си прав че трябва да се избият,но дали се плащат само това ме притеснява.Просто живота ме е научил да не вярвам сляпо,особено когато са намесени и пари ;) .Дай боже наистина да си вършат работата,а не само да им гледаме цирка и ние просто да сме от участниците в него.
а ти кво си мислиш че в гърция взимат страшните пари ли :?: за твое свединие в софия заплатите са на ниво гърция при цени двапъти по ниски в момета в гърция масово се работи на заплата от 600 до 900 евро

:lol: Добре Кико75.Кажи кой в София взема,заплата от 1200 лв до 1800 лева? :lol: Има ли тук,във форума,някой такъв? :roll:
Или Титаните се надяват,единствено на ''свежи'' пари от феновете,защото нямат други средства?И финансови и организационни? :roll:

Ей пич ти май не си уважаваш труда,а? В София доста хора работят за повече от 1000 лв. Но и няма как да очакваш да взимаш такива пари без образование и квалификация. Младите хора, които имат желание да се развиват, винаги успяват. Ако си кадърен преспокойно можеш да работиш за повече от 1500лв. Виж ако те мързи или си тъпак( нямам предвид теб) тогава вече сори ама и 250 лв социални ще са ти много. И за да докажа че не говоря глупости ,аз работя за 2000лв в частна фирма.Почти всички мои познати са горе долу на същото ниво. Но пак казвам, пари наготово никой не дава.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Билетите за мача ЦСКА - Левски

Мнениеот garfild8 » 21 юли 2010 17:57

Incubus_bg,не съм от София и наистина не знам,как са заплатите там и затова питам Кико,който заговори за тях.А за другите неща си много прав.Ако нямаш квалификация,образование и искаш да си клатиш краката,никой няма да ти даде и 2 лева заплата. :) Иначе си уважам работата и работодателя си.Не ми дава хилядарка,но съм добре. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 юли 2010 18:02

modor написа:myrti -Оправи си заглавието,че ще ти резнат темата ;)
Абе какви са тия 15 лева бре :shock: Да не играеме срещу някой извънземен отбор бе :lol: :lol: :lol:

Така,така,приятел,точно така!Аз говоря за това от много време и винаги пиша едно и също,но все се намира някой готин,който да кажа,че това са били нормални цени,нали сме европейци.Ще ни дерат колкото си искат и вас сините и нас.Въпроса е,че вие оревахте света по левскарски,защото един мач ще платите 15 лв,а ние ще плащаме всеки мач по 10 лв за Г,12 за В и 15 за А!НСо като казвам,че оревахте света,искам да кажа,че в такива случаи така се прави.А ние като гледам ще си отидем на мач и два плаката няма да разпънем.Естествено,че трябва да се подкрепя отбора,естествено,че ще отидем на мач,но това няма да продължава дълго!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 21 юли 2010 18:21

quote] абсулутно всичко кафе в софия 0,35 цента в гърция 1,5до 3 евро бензин в софия 1,10 евро в гърция 2,25 до 2,5 евро сирене в софия 2,5 до 3,5 евро най скъпото в гърция от 5 до 10 евро и много други неща 8-)[/quote]

Абе ти нормален ли си или какво ??? Чуваш ли се какви простотии говориш?? Къде в София кафето е 0.35 цента и къде в Гърция е 3 евро?? Я отиди на центъра в Сф пии едно кафе и ми кажи дали са ти взели 70 стотинки за него?
Къде е в Гърция бензина 2.5 евро бе?? Ти побърка ли се? Най-висока цена е някъде 1.75, но това е по островите. Иначе Атина е около 1.6.
Кво говориш на изуст?
Там вземат 14 заплати, имат сумати преференции. А кой взема между 600 и 900 евро? Май чистачките, които ходят там на гурбет?
Нормална работа един грък колко взема, знаеш ли? Защото в Сф 750 евро е таван за 90% от хората, а за Гърция е ПОДА.

А стадионите им какви са? Ливади като нашите ли? Има ли като отидеш къде да си спреш колата? Къде да си вземеш една бира и като завали ставаш ли целия в лайна? Гледаж ли Сисе, Жилберо Силва и т.н?
Тука какво гледам за 15лв.? Ходя единствено на мачове за да подкрепям отбора. Морално и финансово. Но да давам на тия буклци 15лв. е гавра.[/quote ми беше 1.75 безина и някога взимаха 13 и 14 заплата сега ядец те и не работиха вобще плаЩАХА НА ЕМИГРАТИ СЕГА ТЕ СИ БЕРАТ ПРАСКОВИТЕ И ТИТЮНА И БАДЕМИТЕ ЩОТО СВЪРШИ БЕЗПЛАТНИЯ ОБЯД И НА СЕЛСКИ МАЧ БИЛЕТА Е 5 ЕВРО НА ПАОК И НА АРИС ТРЪГВА ОТ 20 ЕВРО НА ГОРЕ И АЗ ЗНАМ КОЛКО ВЗИМА ЕДИН ГРЪК ТИ ДАЛИ ЗНАЕШ 8-) И КАДЕ ПИЕШ СКЪПО КАФЕ В СОФИЯ ЩОТО В СЪЩИЯ КЛАС ЗАВЕДЕНИЯ В ГЪРЦИЯ КАФЕТО ТРЪГВА ОТ 5 ЕВРО НА ГОРЕ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 21 юли 2010 18:24

tprodanov написа:Кико и затова хората живеещи на юг от Дупница ходят до Серес и до Солун, за да си пазаруват :mrgreen: . Не знам как, но аз в момента в къщи имам точно 4 вида сирена, нормални, бели сирена, които бяха по 3 евро. Ходи в магазина и се огледай колко струва едно сирене.
За горивото и кафето си прав, но изравняването на цените е въпрос на време. Храната им е на същите цени, много неща са по-евтини.

АЗ ЖИВЕРЯ НА 60 КМ ОТ СЕРЕС ВЕ ПИЧ И ТОВА КАДЕТО ГОВОРИШ Е ХИМЕРА 8-) В МОМЕТА В ГЪРЦИЯ ДДС 24 %и цените са троини по високи от наще затова аз живея в най скъпия бг град ;) заради гърците кадето пазаруват ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 21 юли 2010 20:39

ЦСКА-83 написа:Най-пресният пример за учеличението на билети е Ливърпул.Там увеличението е с 20 % мисля ,а при нас малко повече.
Ние кви сме "отбора на богатите" ли? Прав си,ако вземат Меси и още 2-3 звезди с кеф да си даваме паричките,ама не да ми разправят,че това е пътят-първо дай парите,после ще гледаш страшно шоу :) .Някак си съм се наслушал на такива обещания.Все пак ще дам парите ,защото ЦСКА ми е на сърцето.
Нали се сещаш,че тия цени за гости рефлектират директно върху нас феновете,защото господата от управата билети не плащат ;) .

гледай са .... за последно ..... като вземат меси и още 2-3 звезди ще плащаш с кеф обаче 100 лева на мач .... а за звездата мигел билета е 10 лева ......са разбра ли ............. сегашната продукция на ЦСКА е оценена на 10 лева за г сектор .... ако нещо не ти харесва ... сменяш отбора или гледаш по тв -то

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Incubus_bg
Контакти:

Мнениеот Incubus_bg » 21 юли 2010 20:45

garfild8 написа:Incubus_bg,не съм от София и наистина не знам,как са заплатите там и затова питам Кико,който заговори за тях.А за другите неща си много прав.Ако нямаш квалификация,образование и искаш да си клатиш краката,никой няма да ти даде и 2 лева заплата. :) Иначе си уважам работата и работодателя си.Не ми дава хилядарка,но съм добре. :)

Лошото е че в нашата мила родина работа и що годе добри пари има само в София. То и затова в столицата живеят 1/3 от хората в БГ. Но да кажа и аз нещо по темата за билетите .
Няма лошо според мен за едно дерби да се дадат 10 или 15 лв. Аз лично бих ги дал. Но нека тези пари наистина се използват както трябва от ръководствата на клубовете. Лошото е ,че както е тръгнало толкова ще си цакаме за всеки мач. А ако не ти се дават може и да не го гледаш по ТВ. То кво стана искаш да гледаш мач: Вариант едно цакай сумати пари за билет; вариант две цакай сумати пари за Булсатком.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 21:40

kiko75 написа:
tprodanov написа:Кико и затова хората живеещи на юг от Дупница ходят до Серес и до Солун, за да си пазаруват :mrgreen: . Не знам как, но аз в момента в къщи имам точно 4 вида сирена, нормални, бели сирена, които бяха по 3 евро. Ходи в магазина и се огледай колко струва едно сирене.
За горивото и кафето си прав, но изравняването на цените е въпрос на време. Храната им е на същите цени, много неща са по-евтини.

АЗ ЖИВЕРЯ НА 60 КМ ОТ СЕРЕС ВЕ ПИЧ И ТОВА КАДЕТО ГОВОРИШ Е ХИМЕРА 8-) В МОМЕТА В ГЪРЦИЯ ДДС 24 %и цените са троини по високи от наще затова аз живея в най скъпия бг град ;) заради гърците кадето пазаруват ;)

Това, че живееш там се е отразило на грамотноста ти, очевидно :mrgreen:
Но да отричаш факти, че от Промахон до Солун има колкото гърци, толкова и българи, които се шматкат насам-натам е просто неразумно.

По темата - нека бе, билетите трябва да са скъпи. Скъпия билет дава право на зрителя да изисква. Безплатния или символичния билет прави фена някаква безгласна буква.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 юли 2010 10:28

Полицията възнамерява да откаже охраната на "вечното дерби" между ЦСКА и Левски в първия кръг на 1 август, пише "Меридиан мач". Причината за сензационния отказ е началният час на срещата, която заради изискването на телевизиите "Ринг" и "Про БГ" трябва да започне от 21:00 часа. Собствениците на въпросните две медии настояват дербито на всеки кръг да е в прайм тайма на техните телевизии, като първоначално от БФС се съгласиха с това изискване. Полицията обаче категорично се противопоставя на това решение, защото срещата е най-рисковата в България.

"Твърдо сме против да се играе в този късен час. Разбрахме се още миналата година ние също да участваме в решенията за това от колко часа ще се играят мачовете от първенството. Имахме обещание от БФС и телевизиите, че ще ни поканят да уточним окончателната програма. Те не са специалисти по сигурността и са длъжни да се консултират с нас. Ако отново действат на своя глава, да си носят последствията", каза комисар Антон Златанов по въпроса с късния час на дербито

http://football.sportal.bg/news.php?news=249584

Искам да попитам нещо...от колко часа е мача в крайна сметка ? В програмата в Спортал пише,че е от 18:00,тук в тази статия пише,че е от 21:00...последно ??? :?
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 юли 2010 10:37

още не се знае, не са се разбрали с полицията и може да го променят....абе българска работа... :x
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”