Защо е това пренебрегване?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо е това пренебрегване?
acmilan , искам да кажа , че мястото на Александров и Грънчаров въобще не е там , на тези подготвителни лагери и всичко е обърнато с краката нагоре ... Те в момента вършат работата на пресаташетата на тези клубове и търсят най - вече жълтини , а не реални новини ...
- paceto
- Контакти:
viroglav написа:Отговора на този въпрос е прекалено елементарен , за да не сте се сетили вече какъв е ... И той е , че в Литекс , както и в 100% от българските отбори липсват хора , които да дават на медиите информация за това какво се случва в клуба , и то ежедневно и ежечасно , ако е нужно ... Поради липсата или безхаберието на такива едни отдели от по един или двама човека , се дава живот на жълтите и измислени "новини". Няма как Гонг или Ринг да изпратят във всеки един от отборите кореспонденти , за да ги отразяват. Това е работа на пресаташетата на съответните отбори ... В момента Н. Александров и В. Грънчаров изпълняват точно такава роля - единия на ЦСКА , другия на ПФК Левски .., което само по себе си е смешно и жалко ... Аз бих попитал по - скоро друго - "Защо ПФК Литекс не си назначи човек , който всеки ден да изпраща имейли на медиите със случващото се в клуба" ... Мислите ли , че няма да бъде отразявано при тази тотална липса на свежи информации ? Ако някой от Литекс беше направил една презентация от снимки и едно клипче , то те щяха сега да стоят като водещи новини във всички сайтове ... Ама защо му е на Гриша Ганчев положителен ПР и реклама на отбора му , които да доведат повече фенове на мачовете му ? Това е или глупост или незнание и незаинтересованост за това как се правят нещата в белите държави ... Което от само себе си говори , че "мутренското" в тези хора трудно ще отстъпи място на "бялата якичка" ...
П.П. Ако някой в момента може да ми каже каква по - точно е работата на Владо Рупов , като пресаташе на ЦСКА и с какво се занимава в работното си време ще му кажа евала ... По сайтове и вестници излизат такива обиждащи клуба и уронващи престижа на феновете "новини" , че този човек е за уволнение на минутата ... Предполагам , че не само в ЦСКА е такова положението ...
До някъде е така, но в Ловеч също има медии и журналисти въпроса е защо грандовете в новините в България не се допитват до тях.
От Ринг се допитваха, че даже и имаха материал около ремонта на стадиона именно от журналисти от Ловеч и това видео може да се види на сайта им.
Другият въпрос е : Трябва ли журналистите от Ловеч да дават "на сила" материал на тези медийни грандове без те самите да си мръднат пръста за подобно нещо.
Нали знаеш, че с желание всичко се постига - уви за повечето журналисти желанието липсва и се пита тук защо.
Този въпрос го задава фен на Левски както всеки може да види, а не фен на Литекс, за което аз му свалям шапка, въпреки че в момента не нося такава

luddeN написа:
Защото ПАК ЩЕ ИМА 0:4 от БАТЕ БОРИСОВ в Ловеч.
Знаеш ли кога станах фен на Литекс??Бях малък май беше през 1998или 1999 година на един мач срещу цска..та въпроса ми е: Знаеш ли как свършва този мач???

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Lieutenant Randall написа:Ами просто защото почти никой не се интересува от "Литекс" - целият им град барабар с котките и кучетата едва ли ще достигне 50 000, докато привържениците на "Левски" са над два милиона!Какво повече да ви кажа - истината боли!
![]()
И кво като градът е малък???Променя ли с нещо това.Литекс е ШАМПИОНА и колкото и да те е яд е така и не моиш да го промениш.Знам че те е яд като гледаше как цял сезон ви биеха като тъпан на родопска сватба,и как ви унижихме насред тва 40хилядно градче ама кво да праиш.Толкова ти е ограничен коментара че чак дразни..

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Бате, какво говориш въобще! Гонг, пък и другите измекярски спортни (?!?) медии са си е..ли майката от малоумие и простотия! Спомням си, че по време на световното по шортттрек в София, когато великата българска спортистка Жени Раданова слагаше край на знаменития си спортен път, тия ми ти нещастници бяха сложили водеща новина за прашките на Дейвид Бекъм, пък за Жени имаше два реда през девет раздела в десети?!?!? Просто сеирджийщината, чалгарщината и простотията са повсеместни...
Ето ти и последният пример - шампионът на България строи стадион в криза, пък от първата страница греят новини от типа "нудисти гледаха мач на ЦСКА". Що за уникално малоумие, питам аз и отговор не чакам!!! Казвате, че Левски и ЦСКА били по-популярни. Абсолютно е така, но вярвам, че всеки нормален футболен фен в България се интересува повече от новия стадион на шампиона на страната, отколкото от нудисткия плаж на група немски чичковци и лели. За второто само абсолютни педали и деградирали воайори могат да проявят някакъв интерес. Срам и позор за Гонг! И язък им за болните претенции, че са водеща спортна (?!?) медия!!!
Ето ти и последният пример - шампионът на България строи стадион в криза, пък от първата страница греят новини от типа "нудисти гледаха мач на ЦСКА". Що за уникално малоумие, питам аз и отговор не чакам!!! Казвате, че Левски и ЦСКА били по-популярни. Абсолютно е така, но вярвам, че всеки нормален футболен фен в България се интересува повече от новия стадион на шампиона на страната, отколкото от нудисткия плаж на група немски чичковци и лели. За второто само абсолютни педали и деградирали воайори могат да проявят някакъв интерес. Срам и позор за Гонг! И язък им за болните претенции, че са водеща спортна (?!?) медия!!!
- I love Black Sea
- Контакти:
maldin1 написа:Мен пък знаеш ли колко ме интересува ,че Гонзо напсувал някой или ЦСКА се държали за ръчички на тренировка ?Roger_Federer написа:Защото на никой не му пука за Литекс.
+10 000
Аз пък питам, защо сте си внушили че ви пренебрегват.
Не бъркайте факта че НИКОЙ не ви харесва с пренебрегване.
Ама се замислете какво да промените в манталитета си за да е обратното
Не бъркайте факта че НИКОЙ не ви харесва с пренебрегване.
Ама се замислете какво да промените в манталитета си за да е обратното