Генев в Славия- правилния ход
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Генев в Славия- правилния ход
Според мен преминаването на Виктор Генев в Славия е един много разумен ход от страна на ръководството на Левски. От една страна- момчето ще има по- голямо поле за изява като играе редовно в мачовете на новия му клуб, а от друга страна- Левски запазва 30 % върху правата му при евентуална бъдеща продажба в чужбина. И при положение, че чичо Венци е спец в трансферирането на млади таланти зад граница и то за доста добри суми, си мисля, че този път нашето ръководство постъпи умно и доста пресметливо. Жалкото е само, че пореден наш юноша не успя да се наложи в родния си клуб, но такъв е живота- пробиват най- подготвените. А тази му грешка, която направи в дербито с чорбата миналата есен, както и някои други подобни, показаха, че Виктор не е за титуляр в Левски и най- добре за него беше да отиде другаде. Вие какво мислите по въпроса?
Re: Генев в Славия- правилния ход
Добре си го написал . Късмет на Виктор -аз съм сигурен , че ще си остане левскарче , но наистана в Славия ще има поле за изява , пък Венци ще го катапултира на запад - надявам се по-скоро , само да е жив и здрав .
[center][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2 ... re=related
Да не се окаже обаче Виктор Генев поредния Ив.Попов,Дим.Макриев или Бандаловски и да искат пак да го купуват но за мн. повече пари.
Пълна простотия е да го дават на Славия. Момчето показа качества, а те го продават. Нека Левски да купува футболисти като Бистрон(!), Петраш и други знайни и незайни!
Аз не си спомням някакви сериозни мачове на Генев. Може би не съм гледал достатъчно?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
gpp1981 написа:Да не се окаже обаче Виктор Генев поредния Ив.Попов,Дим.Макриев или Бандаловски и да искат пак да го купуват но за мн. повече пари.
Приятел, ще се окажеш прав.
Аз разбрах,че го взимат за резерва.Титуляри ще бъдат Й.Петков и Ренет. Генев е футболист който допуска много груби грешки и тази срещу ЦСКА беше само върха на сладоледа. Подобни грешки е правил и в много други мачове,които просто не са се оказвали толкова фатални и затова са останали незабелязани от повечето хора.Той е вече на 22г. и съвсем не е вече млад талант.На 23 Николай Илиев беше футболист на годината така,че за какво говорим.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Всъщност смятам , че ще бъде титуляр за нас , Ренет ще го продадем , за качествата му споменах , че съм скептично настроен ... Мога да кажа в негова защита , че и по-слаби сме вземали , дано пък за нас разкрие качества