Гласът му често го свързвам с 94-та

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Cesc Fabregas написа:1912BOTEV написа:Напишете си мнението за коментатора Петър Василев! Аз, лично не мога да го търпя тази вечер! Нито един коментар кой на кого е подал, само и единствено повтаря колко са слаби англичаните! Може да са слаби, но не е човека, който да ми казва кой е силен и кой слаб! Нека се опитаме сами да си правим преценките! Между другото, от 20 години не мога да му търпя мнението! Защото той никога не коментира какво се случва на терена, а само и единствено сме длъжни да търпим НЕГОВОТО СОБСТВЕНО МНЕНИЕ! АЗ ЛИЧНО, НЕ ИСКАМ ДА МИ НАЛАГАТ МНЕНИЕ, А ДА КОМЕНТИРАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА НА ТЕРЕНА! Като гледам как се впил в БНТ, май в близките 40 години ще сме принудени да го слушаме! Жалко!!!
Пич, ти само тая вечер ли не можеш да го понасяш?!?Аз съм така 365 дни в годината. За мен лично той е най-трагичния журналист в България. Има ужасно дразнещ тембър на гласа, не го издържам просто...
С една дума, споделям твоето мнение!
toti75 написа:Ганю си е по отричането на всичко българско и родно и това си е! Вика му се манталитет из по-учените среди. Който и да коментираше пак щеше да има недоволни да го плюят. Не се сещам за коментатор от всички медии срещу който да е нямало тема в тоя форум. Ми като не са ви приятни - муте и търсиш субтитри! Пепи може да е тъпо парче кекс, обаче е в историята с много свои коментари и лафове - в добрия смисъл. Навремето през `94-та като биехме наред никой не го критикуваше, а напротив ... защо ли?!?
puhisamolevski написа:Според мене е много по-добър коментатор от псевдоразбирачите на Диема, примерно. КОментира искренно и от сърце, не се ограничава смао с глупава статистика. А и за какво ти трябва да ти казва кой на кого подава, не можеш ли да ги познаеш сам?!![]()
Гласът му често го свързвам с 94-таА и си личи, че наистина обича футбола, защото си крещи и се превъзбужда не само защото е длъжен да се прави на идиот. Бисерите са му забавни
Vasko1912 написа:
...защото нямаше форумчета та и там да споделяме как ни се разваля половината кеф от Пепи Василев.Аз лично не познавам човек, който да го търпи.Глупостите, които е изрекъл са хиляди- просто парче неразбиращо от футбол, ама грам.Сигурен съм, че този дивеч не е изгледал този сезон един мач от английското първенство( или въобще от някое), а днес тръгнал да прави гръмки заключения и кой как играел и кой притежавал "линейна скорост". Имам чувстовто, че Василев е гледал футбол само когато работата му го налага.За клишетата и глупавите словесни каламбури да не говорим, може да се напише книга.Брат ми беше в Щатите по време на световното през 2002, налагаше се да му записвам най- култовите изказвания на лицето Василев....за да се посмее, а аз да се оплача какво съм принуден да търпя за пореден път
мързи ме да пиша иначе може да му се изкара топ 20 на простотийте, които ги повтаря всеки мач.
1."Единадесет метров наказателен удар"; "най-тежкото наказание във футбола" или както казваме нормалните хора дузпа!
2."Добър ден драги зриители и приятели на футбола" no comment
3."Английските вратари са свикнали да им връщат топката", само Пепи не разбра, че вече мноооого отдавна всички са свикнали
4."2-0 драги зриители е най-коварния резултат във футбола, не веднъж сме ставали свидетели..." и се започва една тирада, от която ако не разбираш от футбол, например ако гледа майка му на Пепи ще й стане ясно, че по добре да водиш с 1-0 отколкото с 2-0![]()
5."Ако не вкараш ще ти вкарат"... и когато някой изпусне 2-3 положения и другия отбор вкара на Пепи му е много яко, един вид знае, че така стават нещата.
и прочие, и прочие години наред Василев ни залива с така наречения си коментар.
А и тоти75, нали питаш кой не е зле- Диемите не са зле.
maximalniq написа:На мен пък ми харесва.И гласът му и начина му на коментиране на мачовете...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта