Коментарът на Свeтовното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

fen1914

Re: Коментарът на Свтовното

Мнениеот fen1914 » 11 юни 2010 17:46

а и стая "бафана" направо ... да му го набафанят...

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 11 юни 2010 17:47

Тези неприятни свирки развалят прекрасното чувство за футбол и фенове!Пълна трагедия!Слушам Гонг и гледам БНТ.Пълен УЖАС!Довечера си сипвам и си гледам без звук и това е!НАЗДРАВЕ!!!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 11 юни 2010 17:51

АБСОЛЮТНИ ДЕБИЛИ...Диема да ги бяха взели правата,щеше да къде,къде разлика...едно,че се разминават картина и звук,едно с тия вувузели,коментара е през телефон...какъв професионализъм,к'ви 5 лева...Добре,че ловя ARD(немския вариант на БНТ,вярно шитня,щото е на немски,но поне картината картина,звука звук.коментара коментар,абе немци :)

Дано да ги изчистят тия недостатъци или да ме фанат за малкия Генерал...ще гледам Световното по немска телевизия,щото от Бнт са профани,WTF?! :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 юни 2010 17:53

Aбе коментара не е лош!!!Ама това че се коментира през телефон е АБСУРД!!! :evil:
И тия маймуни с тия свирки все едно стадо оси ми жужат на главата!!!
Изображение

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 11 юни 2010 17:53

В тая държава милиция няма ли? Кой им позволява да влизат със тея тромби, ФИФА къде гледа... Това на нищо не прилича... УЖАС! Пълна и тотална селяния! Как пък някой не взема да хвърли една тръба, че да ги забранят за всеобщ кеф на феновете... Да вземат да попеят малко... Аз бях дотук със Световното... Това просто не се издържа...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 юни 2010 17:54

локофанатик написа:В тая държава милиция няма ли? Кой им позволява да влизат със тея тромби, ФИФА къде гледа... Това на нищо не прилича... УЖАС! Пълна и тотална селяния! Как пък някой не взема да хвърли една тръба, че да ги забранят за всеобщ кеф на феновете... Да вземат да попеят малко... Аз бях дотук със Световното... Това просто не се издържа...

Не селяния-а МАЙМУНСКА РАБОТА!!- :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 11 юни 2010 17:54

локофанатик написа:В тая държава милиция няма ли? Кой им позволява да влизат със тея тромби, ФИФА къде гледа... Това на нищо не прилича... УЖАС! Пълна и тотална селяния! Как пък някой не взема да хвърли една тръба, че да ги забранят за всеобщ кеф на феновете... Да вземат да попеят малко... Аз бях дотук със Световното... Това просто не се издържа...

Тотална цигания са тия вувузели... :evil: Все пак кво да очакваш от едни маймуни :roll:

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 11 юни 2010 17:55

По-добре да коментират от студио в София, щото така поне ще има сихнрон на аудиото и видеото.Поне научихме, че телефонната връзка стига по-бързо до България от телевизионната :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 11 юни 2010 17:55

Само аз ли чух че коментаторът защитава съдията за отмения гол ??? каза че бил се намесил авторитетно за страничния съдия ???

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 11 юни 2010 17:56

В 21 век,2010 година,мач се коментира по телефон !??? :evil: На всичкото отгоре и вувузелите..... Ако поне коментарът беше на ниво,вувузелите нямаше да са чак такъв проблем.
П.С.Жалко,че не хващам някоя немска телевизия,а ще се мъча с нашите "уникати" ....
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “World Cup 2010”