Една не сбъдната мечта....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Re: Една не сбъдната мечта....

Мнениеот krum_futbolista » 21 май 2010 22:17

Ами в такъв случай,проблемът ти е никакъв.Значи,щом можеш да пътуваш,ще стане работата.Ще държим връзка на ЛС.Когато излезе програмата за първенството,ще уточним нещата.Плана е следния - идваме с 2-3 от нашите момчета,взимаме те и те караме на Лаута.Кеф ти в ложата,кеф ти до щаба на ЦСКА/клетката за гости е кофти ;) /,ще говорим и с шефовете на Гонг,няма да има проблем.След мача пием по 2-3 бири и те прибираме до вас.Горе главата и няма да се предаваш ![/quote]

Доста добра идея ! Мога да ти помогна само нещо с смс или подобно с друго немога, защото съм малък .. иначе това за бирата ме изкефи :lol:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 май 2010 22:18

За съжаление , в България много малко се мисли за хорара с увреждания и как да им се създадат по-комфортни условия , добре че момчето го написа това , за да даде малко гласност и да му се обърне повече внимание , за да изпълни своята мечта . Със сигурност има и други фенове с проблеми , които също искат да посетят мач на любимия си тим , без значение кой е той ... Дано и ние форумците , имаме някакъв дори и минимален принос за осъществяването на желанието на Ники , и също така този случай да е пример за клубовете в България да помислят много повече за привържениците си с увреждания :!: :!: :!:
Гонг , Томиславе , ти си човек с ценности и морал , който много уважавам , Ники Александров също , моля ви , направете каквото можете по въпроса , нека модераторите наистина не махат тази тема колкото се може по-дълго от 5-те главни :!:
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 май 2010 22:21

Момче иска се характер, силна воля и най-вече - ВЯРА от теб.Не се съмнявам, че ги притежаваш!
Само дето след мача на "Лаута" ще опишеш най-неприятната загуба на твоя отбор. :) ;)
Изображение

Miro_CSKA
Контакти:

Мнениеот Miro_CSKA » 21 май 2010 22:22

Ники, съжелявам за болестта ти ... много е неприятно, но искрено се надявам да посетиш мач на ЦСКА :)
дано тези, момчета от фен-клуба на Локомотив (Пловдив) наистина успеят да те заведат на "Лаута" и да видиш, любимците си от близо - УСПЕХ МОМЧЕ!

Усепх и само напред, Ники :)

аз мужду другото съм ти комшия - от едно село до Пловдив - с. Житница :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 май 2010 22:27

Аз единствено се притеснявам за едно нещо. Сега сме май, първенството почва чак август, надявам се нещата да не отшумят до тогава и темата да не отиде някъде по архивите :|
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 21 май 2010 22:27

Драснах им е-майл на гонг-а току що.Обясних подробно за кво иде реч,сега ще чакам отговор :)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 21 май 2010 22:31

Madridist написа:Аз единствено се притеснявам за едно нещо. Сега сме май, първенството почва чак август, надявам се нещата да не отшумят до тогава и темата да не отиде някъде по архивите :|

Ако модовете направят темата главна поне до началото на следващия сезон няма как да стане това

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 21 май 2010 22:31

Няма Левски , няма ЦСКА , няма никой ! Има само една обикновенна човешка мечта......................От това , което прочетох се радвам , че все още има ХОРА 1

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 май 2010 22:32

emarkon написа:
Madridist написа:Аз единствено се притеснявам за едно нещо. Сега сме май, първенството почва чак август, надявам се нещата да не отшумят до тогава и темата да не отиде някъде по архивите :|

Ако модовете направят темата главна поне до началото на следващия сезон няма как да стане това

тя вече е главна ;)

levski_bs
Контакти:

Мнениеот levski_bs » 21 май 2010 22:33

Браво на такива хора че не падат духом в такова положение. Дано му се сбъдне мечтата и отиде на мач на любимият отбор. Пожелавам му всичко най хубаво и всичко каквотоси пожелае. УСПЕХ

Върни се в “Свободна зона”