п.п Яд ме е че момента е такъв и има много като мен които и да искат няма как да отделят тази сума за каузата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bulgaro написа:daimio написа:Според мен въпроса е -ние сами ли ще се справяме или чакаме някой да го направи вместо нас?В мнението по-горе и в двата случая разчитаме на някой друг в,което лошо няма ако този някой е в състояние!
Мисля, че вариантът "сами" отпада поне на този етап. А и какво разбираш под "сами"?
Аз не съм убеден, че Сдружението защитава само нашите фенски интереси и безкористно работи за благото на Ботев. Сигурен съм, че болшинството от хората там имат и лични подбуди. Ако беше противното, нямаше да ги има сега двата лагера и хората стоящи зад тях.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Yellow major написа:Ето това казва Бареков за поканата за срещата утре:
"Аз съм готов, но ми трябва още малко да доведа нещата до успешния край. Само тогава ще имам очи да застана срещу вас и да ви кажа добрите новини плюс цялата истина, която заслужавате да чуете. Надявам се това да стане до две седмици. Дотогава нека мишоците се наиграят край Бирената. Сиренцето вече е изядено, а капанът щракна зад гърба им. Ама те са толкова жалки и мънички мишлета, че даже не осъзнават какво им се случва."
За мен това са доста силни думи. Но в името на Ботев съм '"за" да стане най-доброто за нас.
BPFC1912 написа:Yellow major написа:Ето това казва Бареков за поканата за срещата утре:
"Аз съм готов, но ми трябва още малко да доведа нещата до успешния край. Само тогава ще имам очи да застана срещу вас и да ви кажа добрите новини плюс цялата истина, която заслужавате да чуете. Надявам се това да стане до две седмици. Дотогава нека мишоците се наиграят край Бирената. Сиренцето вече е изядено, а капанът щракна зад гърба им. Ама те са толкова жалки и мънички мишлета, че даже не осъзнават какво им се случва."
За мен това са доста силни думи. Но в името на Ботев съм '"за" да стане най-доброто за нас.
До сега Барека освен помията която излива , нищо градивно не е казал. Много лесно е да се плюе отстрани.И защо не иска да дойде утре ? Защото няма какво да каже.В момента зад него никой не стои и не мога да разбера защо продължава да създава интриги.Уж е Ботевист , но явно е от тези за които интереса е преди всичко.Няма да е първия , няма и да е последния.Лошото е че в този труден момент вместо да помага , той отново слага собственото си его пред БОТЕВ.Българският манталитет си проличава с пълна сила. А БОТЕВ кучета го яли !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта