ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на каде?

Мнениеот Blue_Lion » 11 май 2010 17:42

vesodoc написа:Искам да се обърна към колегите от форума, особено критично настроените левскари.
Приятели,
нека първо да бием Сливен на Герена, пък после да правим коментари относно това трябва ли или не Левски да играе в ЛЕ.
Нали се сещате, че всичко различно от победа може да ни изхвърли от тия турнири.
И тогава спорът се обезсмисля.
Нека не разчитаме на Локо.
САМО ЛЕВСКИ!!!

Дай Боже да ни бият,ама след като Лечков вече не е кмет,и след като до година Сливен няма да играе на своя терен ми се струва ясен крайния изход ! Плюс това,Локо Сф са такива калитари,когато ножа опре до кокала,че просто с нежелание гледам към есенното ни участие в ЛЕ ! :evil:
Изображение

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 11 май 2010 21:28

Дано да бием Сливен!
Най-малкото за самия принцип!
Освен това, съжалявам, обаче мисля, че не може истински фенове да се правят на такива кадровици, като някои в тоя форум. И да определят кой да става треньор, кой да става собственик.
Колеги, да напомня,
не може да си истински фен на отбора си и в същото време да желаеш той да се проваля! Независимо в какво състезание и в какъв контекст!!!
По същия начин не може да си легенда на Левски, а после да заиграеш за противников отбор и да си показваш задника на левскарската агитка!
Визирам Сираков!
Айде, да не се делим повече!
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 11 май 2010 21:53

vesodoc написа:Искам да се обърна към колегите от форума, особено критично настроените левскари.
Приятели,
нека първо да бием Сливен на Герена, пък после да правим коментари относно това трябва ли или не Левски да играе в ЛЕ.
Нали се сещате, че всичко различно от победа може да ни изхвърли от тия турнири.
И тогава спорът се обезсмисля.
Нека не разчитаме на Локо.
САМО ЛЕВСКИ!!!

Подкрепям те.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 00:04

vesodoc написа:Дано да бием Сливен!
Най-малкото за самия принцип!
Освен това, съжалявам, обаче мисля, че не може истински фенове да се правят на такива кадровици, като някои в тоя форум. И да определят кой да става треньор, кой да става собственик.
Колеги, да напомня,
не може да си истински фен на отбора си и в същото време да желаеш той да се проваля! Независимо в какво състезание и в какъв контекст!!!
По същия начин не може да си легенда на Левски, а после да заиграеш за противников отбор и да си показваш задника на левскарската агитка!
Визирам Сираков!
Айде, да не се делим повече!
САМО ЛЕВСКИ!

Ми ние,критичните Левскари се надяваме Левски да НЕ играе в Европа,защото всичко което борат стори на отбора,ще бъде забравено ! Цяло лято ще слушаме нова порция обещания който не са по-различни от тези от лЕто 2009то,2008-мо и т.н. ! Билкарите в Сектор Запад ще си останат,ще си ни бият като маче у дерек пак некви анонимници,после ще си поплюем по баткOFF (той ще вземен нЕкой др. лев от Европата) и после ще гоним титлата,която ще ни се изплъзне ! Веднага приоритет става Купата,ама съдията ще ни ореже и ще се борим за Европа,и като го постигнем,ще сме си изпълнили задачата за сезона ! Естествено,ще се вземат млади играчи като Наско Сираков,Мъри Стойлов и Гибона,пред който тепърва големия футбол предстой ! BTW,залагам,че новия ни треньор ще бъде някой измежду Йовов и Петков - единия е уникален тактик,а другия пък е опитен ! Какво мислите вие... ?

П.П. А какво стана с дългосрочната политика и налагането на Юноши,който да я могат тази игра ? Къде отиде добрата игра,която радваше феновете,който даваха всичко за отбора,който играеше със сърце за синята фланелка...това май си остана една красива приказка,която вече е само сладък спомен ! Това не е нашият Левски - БаткOFF Вън :!:
Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 12 май 2010 01:36

Този мач е много опасен,ама наистина много опасен .Сега ще ви кажа и защо.
1 Левски са в еуфория ,че едва ли не са в групите и това може да ги накара да подценят отбора на Сливен.
2 Сливен е корав отбор,който играе така ,че да не оставя пространство на противника ,а срещу Левски ще дадат всичко от себе си ,защото ще играя освободено ,а особенно срещу Левски знаете такива идиотски отборчета се затварят и не дават да се играе футбол .И също така всички ние знаем как играем срещу сгъстена защита(зле ,много зле).
3 Твърде е вероятно Локото да се стегне и да бие напук на всичко ,заради страха от чистки.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 май 2010 02:33

zap_lv написа:Този мач е много опасен,ама наистина много опасен .Сега ще ви кажа и защо.
1 Левски са в еуфория ,че едва ли не са в групите и това може да ги накара да подценят отбора на Сливен.
2 Сливен е корав отбор,който играе така ,че да не оставя пространство на противника ,а срещу Левски ще дадат всичко от себе си ,защото ще играя освободено ,а особенно срещу Левски знаете такива идиотски отборчета се затварят и не дават да се играе футбол .И също така всички ние знаем как играем срещу сгъстена защита(зле ,много зле).
3 Твърде е вероятно Локото да се стегне и да бие напук на всичко ,заради страха от чистки.

1. Левски подцени Сливен предишния мач и загуби, затова не вярвам, че пак ще повторят същата грешка ;)
2. Не мисля, че Сливен са корав отбор. Според мен, са по-слаби от Локо Мз и до последно смятах, че те ще изпаднат.
3. Локо Сф няма да вземе мача с Локо Пд, защото в момента са доста слаби, а също така пловдивчани ще играят за спасение, тъй като са пътници ако загубят и Локо Мз спечели.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2010 08:27

Левски без проблем ще си вземе мача .....Е, И ?
Има два варианта след това .....Гонзо да си остане треньор ( тоест - отново да е "вся и всьо " клуба ) .....или да се назначи нов треньор ....който обаче ще си има проблеми с организация, селекция ....въобще с хаоса в отбора, който царува като цяло през последните години.
Хора, каквото и да стане ....не е ясно дали "адвоката" ще продава !
Има слухове ....че бил намерил допълнителен спонсор, който да налива още по 500 хил. евро на сезон !
Има го и обратният вариант ....да продава, независимо дали ще играем в Европа или не.
В крайна сметка ........аз си мисля, че въпреки Батков .....няма да е лошо да вземем някоя и друга точка от евротурнирите .....все пак, после така или иначе, ще ни трябва някъв коефицент ? !
А "Мустака" ....личното ми мнение е, че е пътник ....въпроса е - кога ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 12 май 2010 11:49

сините ще бият, няма да го обсъждаме повече :mrgreen: и на есен пред телевизорите, кой с компания кой не, да си подкрепим Левски в Европа :mrgreen:
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 май 2010 12:11

ELiNa написа:сините ще бият, няма да го обсъждаме повече :mrgreen: и на есен пред телевизорите, кой с компания кой не, да си подкрепим Левски в Европа :mrgreen:

Ние задължително ще ги подкрепим, но въпросът е дали ще достигнем до групите на ЛЕ, защото този сезон ще загубим големия коефициент от сезон 05/06 и може да се срещнем с доста сериозни отбори.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 12:27

Кво значение има коефициента,като нямаш отбор ?
Изображение

Върни се в “Левски”