Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Делибаш » 01 май 2010 00:32
Мнениеот Vailo » 01 май 2010 00:49
Мнениеот Levski_Sf » 01 май 2010 01:03
Мнениеот durex » 01 май 2010 01:08
Vailo написа:Барселона загуби двубоя в Милано. Турнирните сблъсъци са в две срещи и в първата от тях Барса изигра най-слабия си мач през сезона. Не харесвам Интер нито пък Байерн, но се радвам за Жозе! Проклетника пак надхитри всички![]()
И не плюите стила на Интер! С подобна и дори по-грозна игра победихме Аржентина и Германия през 94та. Къде бяха тогава естетите, защо не заплюхте Пената? Футбола е игра на голове. Интер вкара толкова колкото трябваше, когато трябваше и съумя да допусне един по-малко. Така че shut up loooosers
Мнениеот JohnnieWalker » 01 май 2010 01:09
Мнениеот makmidov » 01 май 2010 01:26
Мнениеот Madridist » 01 май 2010 01:32
Мнениеот Кашчей » 01 май 2010 01:41
Мнениеот durex » 01 май 2010 09:03
makmidov написа:ОК, Интер се класира честито... За съжаление предчувствах какво ще стане и мача след 30-тата минута не го гледах.
На мен начинът на игра на Интер не ми допада, харесвам отбори които играят за да вкарат гол във ВСЕКИ мач, а не да бавят от 12 минута времето за 0:0 - Майкон това го запомних, защото той беше извън терена върна се и легна...Някои му казват тактика, други гениалност.
Яд ме е за отпадането, но е факт ако Интер тръгне да се надиграва 2:0 за 25 минути - срещата в групата. Знаем какво стана Реал загубиха с 2:6, Арсенал с 1:4 и т.н. Барса може да бъде победена само така ... непреклонна тактическа игра, никакво въображение и фантазия в атака и здрави физически играчи /визирам Челси/ и някое статично положение. Няма кой да ги бие с надиграване Реал пробваха със звездите и 0:2 тая година. Какво да се прави....тактиката на Интер, ще е и тактиката да се победи Бразилия на световното...
Радвам се че съдията не призна гола в последната минута че щеше да е страшно после. Фен съм си на Барса и ги гледам с кеф по една много проста причина този отбор няма да излезе за 0:0 в един мач, а ще търси победата и то с атакуващ футбол. Присъединявам се към автора на темата ГЛУПАЦИ-те сме 2-а. Дано на финала Байерн победят, защото аз така искам - за предпочитане с дузпи.
Мнениеот RENAULT » 01 май 2010 10:16
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта