Коментар на мач - БНТ

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

milmendov
Контакти:

Re: Коментар на мач - БНТ

Мнениеот milmendov » 30 апр 2010 00:37

Е честито!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 30 апр 2010 01:32

За съжаление с ръка на сърце трябва да признаем валидността на една популярна сентенция за голяма част от "материала" в България. Не мога да допусна, че е възможно коментатор на полуфинал на ЛЕ, излъчван директно по националната телевизия, да не знае къде се играе другият полуфинал. Уви! Реалности. Все пак признавам, че през второто полувреме момчето се поправи.

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 30 апр 2010 01:35

Show Must Go On написа:Дай Боже всички да станат като тези от Диема.Разбират си хората и показват безпристрастност.
Безпристрастност ли ? В Диема? Как я видя? В последния мач на Челси - просто бях потресен .... колко мнооооого не харесват този отбор. А като предават мачове - на МЮ то са едни суперлативи .... Иначе - за БНТ1 - просто ужас ... а идва световно .....

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 30 апр 2010 09:01

Kakто беше написал един пич по-горе-Асен Спиридонов,Йордан Божинов-това са коментаторите,които слушам с удоволствие от БНТ1,но мисля че и двамата коментират за Евроспорт.Другия,които създаваше настроение беше Витомир "Хари Потър" Саръиванов,но той стана протеже на Нико Тупарев и Oldscool
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 апр 2010 09:14

Най-прости са коментаторите по Диема, като седна да гледам Премиершип направо ми иде да отскоча с една бата до студиото им и да ги пречукам!!! САМО СТАТИСТИКА! НИЩО ДРУГО ОСВЕН СТАТИСТИКА! Ако следиш един отбор в Англия и му гледаш всички мачове, просто знаеш какви ще са коментарите за 10 мача напред... Да не говорим, че нямат никв'о понятие от футбол. Неграмотни са.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 30 апр 2010 09:25

Някой от вас питал ли се е за какво са ни коментаторите ? Не можем ли и само да преценяме какво и как става на терена ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 30 апр 2010 09:46

alcho написа:Безпристрастност ли ? В Диема? Как я видя? В последния мач на Челси - просто бях потресен .... колко мнооооого не харесват този отбор. А като предават мачове - на МЮ то са едни суперлативи .... Иначе - за БНТ1 - просто ужас ... а идва световно .....

А ти толкова мразиш "Манчестър Юнайтед", че чак пяна ти излиза около устата! :evil: Точно пък последния мач на "Челси", Боби Борисов се разсипа да ги хвали! Не мога да разбера какво повече от това, което чу искаш? :shock: На всичкото отгоре Борисов е фен на "Арсенал", като не си запознат не коментирай! За най дразнещи коментатори съм признал Алекси Сокачев и неговата дружка, с който работеха в Бтв(не се сещам за името му в момента). Те са едни от факторите, заради които спряха "Шампионска лига" по тази телевизия, а са на път да се осерат и по ПроБг! :mrgreen:

П.С. Абе Зиги, направо се изложи, ако не са коментаторите няма да знаеш имената и на половината футболисти, които играят! Това, че дразнят си е отделен въпрос.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 30 апр 2010 09:58

Затова в началото на мача пускат таблица със стартовите състави и резервите по номера и имена . Така се помнят лесно .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 30 апр 2010 10:19

Ще ми кажеш, че за 20 секунди, ще запомниш всичките имена? :shock: А после от далечния план на камерата как ще различиш кой на кого подава? Иначе си голям философ де, ама дървен за съжаление! ;)
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 30 апр 2010 10:23

Btovfan80 написа:Ще ми кажеш, че за 20 секунди, ще запомниш всичките имена? :shock: А после от далечния план на камерата как ще различиш кой на кого подава? Иначе си голям философ де, ама дървен за съжаление! ;)

На мен лично ми е елементарно и лесно да ги запомня ,какво толкова му е трудното ? А и е много по-добра алтернатива от некадърно коментиране на даден мач . Ако си мислиш , че с нашите коментатори ще ти е по-добре , то ти нещо не си добре .

Върни се в “Ливърпул”