Левски 2010/2011

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Левски 2010/2011

Мнениеот LSFC 1914 » 18 апр 2010 01:55

Синият Болярин написа:Драги Коцев е роден в Македония, но от 14-годишен живее в България и е юноша на Пирин. Сега е на 23, което ще рече, че няма как да не е получил гражданство. От мачовете на Пирин с Левски и други водещи отбори съм останал с добри впечатления от него, но едва ли ще е в списъка за привличане. Ако изобщо има такъв :mrgreen:

Списък ще има, но с продадени играчи...

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 18 апр 2010 02:47

soilwork написа:
del piero написа:треньор-Муслин или И.Илиев
селекция-Мицански,Дембеле,Д.Кики,Иво Иванов,+1 ляв и десен бек.
Дотук-около 1,200 млн евро.Самият Мицански заяви наскоро че цената му е 600хил.евро,сложи и за другите трима ориентировъчно по 200 на калпак-не знам кой ще извади такива пари.Батков със сигурност не!

Дори и да ги извади Мицански трудно ще се навие да се върне тук... Особено след този фурор, който направи. Трансферът му в Германия е почти сигурен. Въпрос на време е само да отиде в някой отбор от Бундеслигата. ;)

divxsub написа:Иво Иванов и Писаров от Берое
Дани Младенов и Драги Коцев от Пирин

Искрен Писаров е доста посредствен футболист. Така наречен "житен бегач", не виждам с какво ще помогне. Ако ни трябват крила ще налагаме от юношите. Малко ли талантливи крила имаме - Александър Киров, Борислав Балджийски... За другите футболисти съм съгласен.

GoingDownS написа:Вие не сте добре , Петраш е със класи над Живко и Станчев , последните 2 мача го доказа ! А Минев си е некадърник ! Жалко че разкарахме Вагнер който и с инвалидна количка е по добър от половината отбор ....

Веско Минев е в пъти по-добър от Лусио Вагнер. В последната 1 година (че и повече) Веско ни е един от най-постоянните играчи. А и освен това е биткаджия. ;)

mrw8 написа:Играчи които ми се иска да видя в клуба:Макриев,Мицански,Бандаловски,Домовчийски-ако няма по-добро предложение в чужбина.И някои млади които са тренирали навън,може би Курдов и Александров,нищо че е от ЦСКА.

От тези четиримата само Бандаловски има някакъв шанс да дойде при нас от лятото. И то защото е левскар и договорът му изтича. ;) Останалите трима никога няма да се навият да се върнат. Домовчийски дори и да изпадне с Херта (което е много вероятно) ще си остане в Германия. За Мицански вече писах, че е въпрос на време някой от Бундеслигата да го вземе. Макриев пък също може да поеме някъде на запад. Курдов и Александров са на същото дередже като Домофона...

nautilus написа:с Наско Сираков всичко ще си дойде на мястото!!! Трансферираме Жоазинио НЯКЪДЕ и взимаме Дока от Литекс

Стига писал глупости... Мястото му на Наско е навсякъде другаде, но не и в Левски :!:

Синият Болярин написа:Драги Коцев е роден в Македония, но от 14-годишен живее в България и е юноша на Пирин. Сега е на 23, което ще рече, че няма как да не е получил гражданство. От мачовете на Пирин с Левски и други водещи отбори съм останал с добри впечатления от него, но едва ли ще е в списъка за привличане. Ако изобщо има такъв :mrgreen:

Естествено, че не е в списъка. Нали тези нагли типове от Пирин ще ни искат пари за да го вземем. :lol:
Последна промяна от aisogludingfioler на 18 апр 2010 02:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 18 апр 2010 02:49

Трябват ни добър нападател, добър вратар за заместник на неадекватния Гошо (и Божката да се менка по некъв начин с този заместник), по един бек от всяка страна, минимум един централен защитник, два опорни халфа и поне едно дясно крило...

Но както вече няколко човека споменаха, най-добрият трансфер ще е Батков да продаде собствеността. :arrow:

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: левски 2010/2011

Мнениеот Blue Mind » 18 апр 2010 19:55

milen_4o0o написа:И.Илиев + Гонзо - треньорски тандем
стартови 11:
Митрев,Станчев,Милиев, Иво Иванов, Минев,Гаджев,Балтанов,Жо,Хичо,Цачев,Мицански
Резерви:
Ив.Василев,Генев,Топузаков,Г.Ангелов,Искрен Писаров,Даниел Младенов,Балтанов,Иса,Шмедин,Еньо
Попълнения:Иво Иванов,Искрен Писаров - Берое - 600 хил.
Мицански - Заглебие - 600 хил.
Даниел Младенов - Пирин - 300 хил.
Продадени: Сърмов - 300 хил., Антонов - 300 хил., Тевия - 150 хил., Бензукан - 300 хил, Петраш - 300 хил.,Петков - 500 хил., Тасевски - 1 млн.

Без Тасевски ,защото е най-добрия играч на Левски в момента , а за Антонов може след още 2-3 мача да не искаме да го продаваме ;) ,иначе за всички други съм съгласен :)
Изображение
Изображение
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 апр 2010 22:26

Синият Болярин написа:"Левскари", които се надяват да не се класираме за европейските турнири са за психиатър. Трябва да си с психични отклонения, за да не осъзнаваш, че не се ли класираме, през лятото ще се продава на кило и никого няма да вземем. Ако успеем да вземем 3тото място, за което лично аз дълбоко се надявам, вече може да се мисли за подсилване, но приоритет ще е да си запазим отбора с приходите от ЕКТ.

Още едно нещо трябва да е ясно. Имаме прекалено много еднотипни футболисти, които позволяват единствено да се играе 4-5-1, което в атака да преминава в 4-3-3 с двамата флангови играчи изнесени дълбоко напред.

Твърдо против лансираните разпродажби!

Антонов е неопитен и много нешлифован, но има пласиране, ръст и добра техника за височината си. Последните 2 мача се видя, че с таран играта на Левски върви по-добре. Естествено, зависи и как ще се представя до края на сезона, но съм за оставането му.
Тасевски с влизането си на терена преобразява отбора в предни позиции. На негово място могат да играят Йовов, Кривия и Бардон, но средната им възраст през следващото първенство ще е 35 години, което не се нуждае от коментар. А и за мен той е най-добрият избор за атакуващ полузащитник. Иска се само да е малко по-твърд в единоборствата.
Тевия е единственият, когото смятам, че трябва да продадем. Вярно, че не е получавал много шансове, но от малкото показаното и от по-слабата му физика в сравнение с Гаджев, Сърмов и Балтанов- не мисля, че би ги изместил
Петков допусна ужасно много голове от далечно разстояние, но само 1-2 можеше да бъдат спасени и то с не малко късмет. Буфон, който спокойно може да бъде наречен легендарен вратар, снощи беше разстрелян от Майкон, но вината бе на защитата, а не негова. Същото бе и в Левски. Много глупаво подценяване от страна на полузащитниците, които не са свикнали в БГ да се стреля извън наказателното и Дебрецен ни напълни кошничката и след този мач нещата тръгнаха на зле.
Петраш е с противоречиви изяви. Затруднявам се да го оценя в момента. Да видим колко ще играе оставащите кръгове и какво ще покаже. От конкурента му Станчев съм приятно изненадан. Не блести с нищо, но предвид младостта си и липсата на опит имам надежди за него. Все пак само с него цял сезон е крайно неразумно, защото рано или късно ще натрупа картони, може да се контузи или пък да бъде изгонен и това да е точно преди важен мач.
Сърмов не прави успешен сезон и вероятно е рекордиор по греди в А група след изстрели от далечно разстояние. Все пак считам, че може да се бори за приза най-добър дефанзивен полузащитник в А група, а и тези греди е крайно време да почнат да влизат. Против съм да се продава, защото е на добра футболна възраст и има много хляб в него.
Жоазиньо - същото важи и за него. Не добър сезон. Формата от миналата година няма нищо общо със сегашното му състояние, но това важи за почти целия отбор.
Кръстовчев- :roll:
Възможни покупки:
Иво Иванов- да, но трябва да си заслужи мястото, а не да го получи даром. Ще стане отлична конкуренция между него, Милиев и Бензукан. Имаме също Топузаков и Генев.
Искрен Писаров е на 25 години, което не е зле, но е висок 169. По крилата имаме Телкийски, Жоазиньо и Хичо, които за мен са достатъчно.
Даниел Младенов- определено го харесвам, но и той не става за единствен нападател. Просто няма физиката да мачка и да ангажира и втори защитник. Не знам дали може да играе зад нападателя. Ако може и продадем Тасевски, тогава ще е добро попълнение.
Иса днес пак бележи за Локо Мездра. Това момче задължително трябва да получи шанс в първия отбор и да се завърне от следващия сезон.
Георги Христов- той е идеалният пример за Иса, че едно е да бележеш за отбор от средата или долната половина за таблица, друго е да водиш атаката на Левски. Не лош футболист, но ми се струва, че е слаб психически и това му натежа.
Мицански, Макриев, Ивелин Попов- и тримата биха били отлични покупки, но нито имаме пари да ги вземем, нито те имат желание да дойдат при нас, когато алтернативата е да играят в голямо първенство. А и футболисти, които напуснаха скандално Левски не знам какво би ги довело на "Герена".
Домовчийски- не намира място в състава с една от най-яловите атаки в Германия. Ако го вземем, трябва да му се обясни, че напусна като талант, но се завръща като неуспял да се реализира и не може заради него да се натоварва и без това малкия бюджет.
Драги Коцев- ако Пирин са съгласни да ни го предотстъпят за 1 година с опция за закупуване- може да го пробваме.

Относно треньора, да видим какво Гонзо ще покаже в оставащите мачове. В някои двубои бях доста озадачен от схемата и самото водене на мача, но нека да запазим изводите за след края на сезона.
Илиан Илиев- много ме разочарова с троснатото изказването, че не бил Левскар, а Черноморец. ОК, нека си бъде, ама това си беше все едно, че не би го довело нищо освен парите и перспективата при нас. Е, не става така.
Стефан Грозданов- това е моят фаворит ако Гонзо остане само спортен директор.

Само за 1 не мога да се съглася и то е:
Сърмов да бъде избран за полузащитник в А група.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 19 апр 2010 04:59

Синият Болярин написа:"Левскари", които се надяват да не се класираме за европейските турнири са за психиатър. Трябва да си с психични отклонения, за да не осъзнаваш, че не се ли класираме, през лятото ще се продава на кило и никого няма да вземем. Ако успеем да вземем 3тото място, за което лично аз дълбоко се надявам, вече може да се мисли за подсилване, но приоритет ще е да си запазим отбора с приходите от ЕКТ.

Неучастие в евротурнирите почти сигурно гарантира продажба на клуба от страна на адвокатчето... Много добре знаеш, че неучастие означава Борат да изпусне големи печалби. Ще свива бюджета, ще продава и ще взима на свободен трансфер играчи. Така обаче няма да издържи повече от половин година. ;)

А дори и да се класираме това изобщо не е гаранция, че ще вземем някого. Спомни си само миналия сезон. Станахме шампиони, респективно това означава да играеш в ШЛ. Е, играхме в квалификациите на ШЛ и кой взехме? 33-годишен Бардон, 34-годишен Саша Симонович (взет на пожар, естествено като свободен агент), 32-годишен Елин Топузаков (пак свободен агент), под наем чутовния нападател Дениран Ортега и Мариян Огнянов, който беше върнат от наем и направо се скъсва да играе в момента. :lol: Тъй че по-полека със заключенията. ;)

Blue_Girl написа:Само за 1 не мога да се съглася и то е:
Сърмов да бъде избран за полузащитник в А група.

Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 19 апр 2010 08:07

soilwork написа:Разваляш цялото удоволствие от поста с правописните си грешки 1.трениор=треньор 2.испя=изпя Човече, не учите ли вече български в училище? P.S-въпросителните форми също ти куцат :evil:

Пропуснал си летящия му старт "коЙ искате да са новите...". Добави и числата.
Но за какво са необходими граматика, математика и други науки? Реалности... Уви!

yolo denev
Контакти:

Мнениеот yolo denev » 19 апр 2010 21:49

levskar4eto123 написа:кой искате да са новите попълнения през лятото в левски и как искате да изглежда състава на левски през новия сезон ??

Като начало БАТКОВ ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 20 апр 2010 16:51

Знам, че не е най- доброто, но според мен е най- възможно предвид липсата на средства.
Цв. Димитров или Митрев се отдават под наем.
Пейков или Скорчев се привличат и Петков се продава
Връща се Бистрон, който в предвид постоянната си форма в Пилзен остава в отбора.
+ Адриан Олегов от Миньор
Цачев, Иса, Антонов и Еньо остават.
Христов се продава.
Привлича се Писаров от Берое и Златковски от Пирин.
Тасевски щем не щем ще го продадем ако се дадат парички.
Йовов- само за мачове от ЛЕ, че там странно защо прави добри мачове?!?
Тиберканин остава. Продава се Жо, Кривия, Тевия и ако има добри оферти за Сърмов.
Треньори: Муслин, Войнов, Грозданов.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 28 апр 2010 20:58

Митрев
Станчев,Милиев, Иво Иванов,Старокин
Гаджев (Балджийски)
Балтанов(Бардон) Тасевски (Огнянов)
Хичо (Табаков) Жо (Киров)
Мицански (Иса)
Селекция -Мицански-600 хил. евро
-Старокин-150 хил евро
-Иванов -100 хил евро
но личното ми мнение е, че като нямаме пари може наистина да се даде шанс на младите
на Балтанов и Огнянов със сигурност, и Иса също става,мнението ми е че киров е страшен талант на него най-големи надежди давам.Само левски

Върни се в “Левски”