Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна
Та*ак работа... Еми значи ние сме с вас от догодина 

ogrizko написа:Не искам да отпаднем още в началото аз. Поне до полуфиналите да стигнем. Пък и Искричката ако дойде да подкрепя отбора, сигурно ще успея да вкарам някой друг гол... важна е подкрепата на феновете
Задължително съм там, да ви подкрепя

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
iskrichka написа:ogrizko написа:Не искам да отпаднем още в началото аз. Поне до полуфиналите да стигнем. Пък и Искричката ако дойде да подкрепя отбора, сигурно ще успея да вкарам някой друг гол... важна е подкрепата на феновете
Задължително съм там, да ви подкрепядаже си мислех и да се присъединя към някой неформален мач по - нататък, имам 2-3 години практика, но за турнир - не :D ще ми е приятно пак да поиграя
Ооооо, ще се вдъхновя значи и всеки мач ще забивам по един хеттрик ...или поне по половин

Абе, ще видим, ако си много добра може и в отбора да си

- thehellriser
- Контакти:
аз съм навит лятото да разцъкваме от време на време за кеф ... 

thehellriser написа:аз съм навит лятото да разцъкваме от време на време за кеф ...
То и аз съм навит и може би догодина ще спечелим турнира като сме по-обиграни

ogrizko написа:Ооооо, ще се вдъхновя значи и всеки мач ще забивам по един хеттрик ...или поне по половин![]()
Абе, ще видим, ако си много добра може и в отбора да си
Не, не, ще се въдържа от такива изяви

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
-
- Контакти:
Дайте някаква идея къде и кога да се съберем да поритаме
.

Възможности много. Преди редовно се събирахме да ритаме в трета ПМГ. ОУ Цар Симеон (по пътя към колхозния) също е вариант. Военно-морското също има хубаво игрище. Ако някой има други идеи, да казва 

Не ми е в работата, но защо да не играете на игрищата в морската или Аспарухово? Въобще да не е на асфалт.. Не ми се вярва турнира да е на асфалтови игрища 

iskrichka написа:Не ми е в работата, но защо да не играете на игрищата в морската или Аспарухово? Въобще да не е на асфалт.. Не ми се вярва турнира да е на асфалтови игрища
мисля че даже миналата година беше на ТИЧА