ЦСКА–Ботев!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: ЦСКА–Ботев!

Мнениеот ivo1964 » 12 апр 2010 23:47

cska_90 написа:Уф -на всеки поотделно ли трябва да обяснявам,че това е тема -самоирония към ЦСКА!!! ТУКА БОТЕВ НЯМА НИЩО ОБЩО!!!!!!!
Ботев са ми изкл. симпатичен отбор и им пожелавам скоро да се върнат!!!!!Най-вече заарди публиката им!!УСПЕХ!

Не съм съгласен - Ботев имат мнооого общо, а именно: Ботев стана изкупителна жертва на всички простотии в родния ни мижав футбол. БФС се вживяха в ролята на Пилат. Жълто-черната част на Пловдив страда и с право - нямат си отбор момчетата. А това, че са симпатични, е меко казано. Има отбори в БГ, които са просто емблематични! Такива са и ЦСКА, и Левски, и Славия, но като ги гледам сега, чудя се каква ли им е емблемата на фланелките!? БотевПд ще възкръсне, но тогава няма да има "сигурното 3-0"...
А иначе и моята прогноза е Х - на ритнитопковците в червени екипи и това им е много.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 апр 2010 10:30

Труден мач за прогнозиране 0-3,с голове на Пичони ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 13 апр 2010 10:49

Лилю Кифтето е продал мача! Смело залагайте на 1-цата.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 апр 2010 12:47

niki87 написа:Сигурен съм,че авторът е пуснал темата с добри намерения и няма за цел подигравка с отбора на Ботев,но ми се струва малко неуместна подобна изява.Интересно дали на феновете на Левски и ЦСКА,които Упражниха чувството си за хумор в темата ще са толкова весели,ако техните отбори имаха съдбата на Ботев Пд?! Защото Ботев се спаси,може би,а двата гранда продължават да агонизират ;)

Аз също съм на мнение,че никой не иска да се заяжда с феновете на Ботев.Темата е наистина е за да се иронизира ЦСКА.А относно изхвърлянето ан Ботев и оставянето на ЦСКА ще кажа причините:
1.ЦСКА си разсрочиха дълговете,Ботев-не
2.ЦСКА имат минималняит брой играчи,Ботев-не
3.ЦСКА имаха треньор,Ботев-не
Искрено се надявам Ботев да се върне в елита възможно най-скоро,защото мястотот му е тук-в А група.Но Ботев все още не е спасен.Христолов не е продал клуба.Няма ново ръководство,няма играчи,няма треньори,няма нищо.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 13 апр 2010 12:59

Чудя се,дали догодина няма да има отново такава тема,само че за "Б" група.В белите държави би било факт.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 апр 2010 14:35

Играйте го смело на точен 3-0 :) :lol:

Върни се в “ЦСКА”