Scouse написа:Здравейте,
рядко се включвам тук /което може би е грешка от моя страна/, сега го правя с една единствена цел - просто да уточня какво точно съм казал! Може би от ранния за мнозина час или от нещо друго, но със сигурност казаното тази сутрин е чуто от някои от Вас, както им уйдисва, за да може през изкривена призма ей така, за кефец, да си ме понаплюете. Нямам нищо против това Ваше желание, аз също си плюя който и каквото не ми харесва в тази държава, но след като съм сигурен във фактите. И така: Темата и въпросът на водещия бе: "Трябва ли "А" група да бъде съкратена на 10 отбора? Пламен Марков каза по-скоро "да", аз споменах, че не трябва да се лежи все още на теорията от времето на Батето и соца, според която по този начин ще останат извън играта големи областни центрове. Какво толкова, ако в елита не намерят място отбори от:... и тук просто дадох произволен пример - Русе, Търново...По същия начин можех да спомена и Враца, Видин, Горна Оряховица, Петрич и т.н. Без никаква конкретизация, просто първия дошъл ми на ум пример. Ако те разбира се завоюват заслужено своето място в намаления формат на А група - моля, какво против мога да имам? И след това дадох пример, как в Бундеслигата, догодина няма да има отбор от Берлин, често няма отбор и от на-големия икономически център Франкфурт - и какво от това? Като няма - няма! Щом в Германия може, защо и у нас - ако ще всички софийски тимове да изпадна - да изпаднат. И ЦСКА ако ще да изпадне, ако го засбужава. И също така дадох точно позитивен за провинцията пример - как миналата година там хит е бил отбора на Хофенхайм от някакво селце."
Това беше разговора, който тук забелязвам е претърпял достатъчно любопитна интерпретация. Какво общо има Русе /където имам близки роднини/ или В.Търново /където имам много добри приятели/? Споменати са като пример, че е възможно при стеснен футболен елит, все по-трудно да бъде да попадат в него отбори от всички областни центрове!
Това е мили хора...Пустосвайте си на воля - това ви е позволено, но преди да се появят слюнките по устите Ви, нека внимателно се слуша и мисли върху казаното.
Приятен ден и всичко най-хубаво! И успех на Русе и В.Търново, не само във футбола - изобщо...
Ваш Ники Александров
/П.П. Използвам в бързината друг потребител - не се стряскайте - аз съм...същото може да чуете от мен и в ефира след 17 часа, ако се засегне темата/
Първо евала, че се включвате, г-н Александров (дано наистина сте Вие)! Чест Ви прави, че се включвате в коментарите на "простосмъртните" и въобще, че участвате във форума с мнения! Добре е, че отстоявате Вашето становище и уточнявате, какво сте имал предвид. След въпросното изказване действително може да остане някакво заблуждение у нормалния запаляко, че има нотка на леко пренебрежение относно споменатите отбори! След уточнението, направено от Вас тук, бих казал, че нещата са интерпретирани по грешен начин. Така съм съгласен с казаното! Пожелавам Ви единствено безпристрастност и обективност занапред, коментирайки всичкко около нашите клубове.
P.S. Дано не за последен път участвате във форума и дано не сте единствения, който го прави!