Н.Александров и Русе

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

velinsky
Контакти:

Re: Н.Александров и Русе

Мнениеот velinsky » 12 апр 2010 12:31

velinsky написа:Какво има против господин журналиста към родния ми град?И днес по BTV и преди месец по Ринг от думите му струи някакво гадно чувство към Русе и Велико Търново.В смисъл,че няма нищо лошо,дори напротив??? Русе и Търново да бъдат заличени от футболната карта на страната????!!!!Нямали база,нямали традиции,нямало да свърши света,ако изчезнат от футбола ни!Искам да го попитам дали е идвал скоро на мач на "Дунав"?На Градския стадион ходят минимум по 3-4000 зрители/колкото на мачове на любимия му червен клуб/,теренът е в доста по-добро качество от на повечето клубове в т.н. Майсторска група/ако цитирам съперници на ЦСКА в Европа,които оприличиха терена на "Българска армия" като "пасбище за кози"/.Традиции....легендите на червените Георги Велинов,Никола Христов,Анатоли Нанков,Зарко Мачев да не са се пръкнали на Панчарево?Публиката на Дунав,която и сега и преди и за в бъдеще е подкрепяла,подкрепя и ще подкрепя безрезервно в Русе и навсякъде своя любим тим,без да се мъчи да се бие с невинни бащи и деца,привърженици на противниковия тим дали е по-лоша от тази на Г-н Димитър Ангелов?
Надявам се,че не съм разбрал правилно господин журналиста!Искрено се надявам "Дунав" да играе наесен с прехваления му любим тим и да му се изясни кой трябва да бъде заличен от футболната карта на България!

Така-първо истинските фенове на Юнайтед не се стряскат от словоизлиянията на мърсисайдци и техните последователи :) /това в кръга на шегата/.Второ позволявам си да цитирам собственото мнение,където търся отново и отново словоблюдство и откровени обиди към журналиста Александров,но не намирам.Трето-никъде споменатият господин в интервюто си не спомена,че ако трябва и ЦСКА да бъде наказан,ако наруши някои от правилата,които трябва да изпълни всеки член на А група.Четвърто-преди известно време в Ринг,при разговор на съвсем друга тематика,Александров отново ловко насочи дебата към създаване на група с умален размер,като отново визира Русе/онзи път мисля,че за компания на града ни спомена и Враца :) /Пето-накрая казвам,че се надявам да не съм разбрал правилно аз журналиста.И последно-мисля че за Николай Александров/като се знае колко е труден на това :) / постът му в тази тема е едно добро извинение,което от името на съгражданите си го приемам!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 12 апр 2010 12:41

Ники Александров споменава:
"... отбори ,които могат да си позволят хубави стадиони ,приятни ,с осветление ,с паркинги и всичко ,както трябва да бъде..."

До г-н Александров ЦСКА ,разполага ли с приятен и хубав стадион ?
Но ЦСКА няма да бъде наказан административно с изваждане от групата ,понеже ще домакинства на Националния стадион (евентуално) ,така както ще направи и Локомотив София.Ададжаба ,ако примерно един лондонски отбор няма лицензирен стадион и е заплашен пред угрозата да напусне дивизията в която се състезава , ще му бъде ли позволено да домакинства на "Уембли" :) :) :) :)
След като Ники прави аналогия с Бундеслигата и как Айнтрахт ,често не играл в 1 Бундеслига (което не е вярно) ,аз ще направя една хипотеза с Англия.
И да вметна нещо ,група с 10 отбора ще е най-голямата тъпотия ,която може да се направи.Погледнете класиранията в Австия и Шотландия(където са 12) и ще ви стане ясно.Група с 10 отбора ,но с едно условие,ИЗПАДАТ ДИРЕКТНО 3 ОТБОРА!
Последна промяна от pumpo на 12 апр 2010 13:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 12 апр 2010 12:47

Гуу написа:
Apostola написа:Аз претенции нямам към никого и смятам, че съм си изказал мнението абсолютно безпристрастно, без да проличи, че симпатизирам на синьото и виолетовото! Не съм се изказвал негативно и към Александров, имал си мнение, казал го е! А и какъв е той, че да ми подава наклон на ...! Просто има поле за изява, казва каквото мисли! Относно крякането има хора, които го практикуват, определено да, но все пак мисля, че има и хора, които се отличават от този начин на общуване..все още...слава Богу!
P.S. Един скромен съвет! Прочитай всичко, преди да пускаш коментари, или поне коментарите да не показват, че не си прочел предходните постове! Все пак то си е за тебе де! ;)

Аз съм си казал много добре кои хора визирам, ставаше въпрос персонажите, които пускат обидни квалификации към Ники Александров, без да са запознати с изказването му, и които го пооплюха само защото е червен. Не съм слагал всички по общ знаменател, и щом не си от тях, не мога да разбера, защо припозна като "крякащ" ?

P.S. Не съм длъжен да изчета всички мнения, че да пускам коментари, имам и друга работа, напълно ми е достатъчно това, че се запознах някои менния на "крякащи хора". ;)

Не съм се припознал, а говоря по принцип! Относно коментарите, разбира се, че не си длъжен, това си е твое право, но така можеш да пропуснеш неща, които са казани и са важни за уточнение! Както и да е безсмислено е вече това!
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 апр 2010 12:53

Браво на Ники че се включи и изясни какво е имал предвид. Това все пак е техния форум. Аз пък точно затова съм на обратното мнение, че А група не трябва да се намалява. То е ясно че в такава бедна държава като България никой няма да тръгне да строй бази, защото това са пари без възвръщаемост, та дори не 10 да са отборите а 4 или 6 в А група. Второ докато Левски не може да бие Сливен а ЦСКА пада 4:0 от Локо Мездра , значи групата е равностойна и интересна а не както се твърди че не е имало смисъл от мачове като Локо - ЦСКА. Щом на мача имаше 6,7 хиляди и Локо би 4:0 значи има смисъл. Даже според мен ако се увеличи на 20 ще е още по-добре защото ще има още 8 кръга повече и отборите ще имат повече мача(тоест повече приходи от тв права,билети и реклама). И още 4 града ще имат отбори в А. А ако станат 10 отбора в А група и без това както е тръгнал футбола надолу тогава направо ще умре. Защото в А група ще има отбори от София, Пловдив, Варна и Бургас + Литекс докато там е Г. Ганчев. А в другите градове футбола ще умре, а няма както го изкарват да цъфне футбола. Така, че господа от БФС помислете хубаво преди да вземете такова глупаво решение с което да убиете футбола в 70% от страната ни.

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 12 апр 2010 12:57

Scouse написа:Здравейте,
рядко се включвам тук /което може би е грешка от моя страна/, сега го правя с една единствена цел - просто да уточня какво точно съм казал! Може би от ранния за мнозина час или от нещо друго, но със сигурност казаното тази сутрин е чуто от някои от Вас, както им уйдисва, за да може през изкривена призма ей така, за кефец, да си ме понаплюете. Нямам нищо против това Ваше желание, аз също си плюя който и каквото не ми харесва в тази държава, но след като съм сигурен във фактите. И така: Темата и въпросът на водещия бе: "Трябва ли "А" група да бъде съкратена на 10 отбора? Пламен Марков каза по-скоро "да", аз споменах, че не трябва да се лежи все още на теорията от времето на Батето и соца, според която по този начин ще останат извън играта големи областни центрове. Какво толкова, ако в елита не намерят място отбори от:... и тук просто дадох произволен пример - Русе, Търново...По същия начин можех да спомена и Враца, Видин, Горна Оряховица, Петрич и т.н. Без никаква конкретизация, просто първия дошъл ми на ум пример. Ако те разбира се завоюват заслужено своето място в намаления формат на А група - моля, какво против мога да имам? И след това дадох пример, как в Бундеслигата, догодина няма да има отбор от Берлин, често няма отбор и от на-големия икономически център Франкфурт - и какво от това? Като няма - няма! Щом в Германия може, защо и у нас - ако ще всички софийски тимове да изпадна - да изпаднат. И ЦСКА ако ще да изпадне, ако го засбужава. И също така дадох точно позитивен за провинцията пример - как миналата година там хит е бил отбора на Хофенхайм от някакво селце."
Това беше разговора, който тук забелязвам е претърпял достатъчно любопитна интерпретация. Какво общо има Русе /където имам близки роднини/ или В.Търново /където имам много добри приятели/? Споменати са като пример, че е възможно при стеснен футболен елит, все по-трудно да бъде да попадат в него отбори от всички областни центрове!
Това е мили хора...Пустосвайте си на воля - това ви е позволено, но преди да се появят слюнките по устите Ви, нека внимателно се слуша и мисли върху казаното.
Приятен ден и всичко най-хубаво! И успех на Русе и В.Търново, не само във футбола - изобщо...
Ваш Ники Александров
/П.П. Използвам в бързината друг потребител - не се стряскайте - аз съм...същото може да чуете от мен и в ефира след 17 часа, ако се засегне темата/

Първо евала, че се включвате, г-н Александров (дано наистина сте Вие)! Чест Ви прави, че се включвате в коментарите на "простосмъртните" и въобще, че участвате във форума с мнения! Добре е, че отстоявате Вашето становище и уточнявате, какво сте имал предвид. След въпросното изказване действително може да остане някакво заблуждение у нормалния запаляко, че има нотка на леко пренебрежение относно споменатите отбори! След уточнението, направено от Вас тук, бих казал, че нещата са интерпретирани по грешен начин. Така съм съгласен с казаното! Пожелавам Ви единствено безпристрастност и обективност занапред, коментирайки всичкко около нашите клубове.
P.S. Дано не за последен път участвате във форума и дано не сте единствения, който го прави! ;)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 12 апр 2010 13:34

galin56 написа: Даже според мен ако се увеличи на 20 ще е още по-добре защото ще има още 8 кръга повече и отборите ще имат повече мача(тоест повече приходи от тв права,билети и реклама). И още 4 града ще имат отбори в А. А ако станат 10 отбора в А група и без това както е тръгнал футбола надолу тогава направо ще умре. Защото в А група ще има отбори от София, Пловдив, Варна и Бургас + Литекс докато там е Г. Ганчев. А в другите градове футбола ще умре, а няма както го изкарват да цъфне футбола. Така, че господа от БФС помислете хубаво преди да вземете такова глупаво решение с което да убиете футбола в 70% от страната ни.

ДА да защо ли не 25 или 30 отбора. Така едно 15-20 от тях след като понатрупат малко точици есента ще могат да захлебат през пролетния полусезон. Какво стана с Черноморец тази година, или със Сливен миналата пролет,или с "непредвидимия" отбор на Славия периодично? 10-11 отбора е истината за момента,ако трябва и моя Левски да изпада ,ако не играе
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 12 апр 2010 13:49

Браво на Ники че се включва директно в спора, мисля че темата засяга повече клубния и националния футбол отколкото конкретни отбори, поне аз така разбирам от казаното.Истина е че терените в България са трагедия, но да не би Гунди , Паро , Пената , Якимов, Котков и т.на татък да са играли при по добри условия , мисля че не. Просто действителноста е сурова няма футболисти няма школи, няма и терени няма и интерес от самата държава. Хайде обяснете ми как великите отбори в днешно време Манчестър/ броя и сити и юнайтед/, Барса, Реал ,Байерн/ дъллжат стотици милиони евра а в крайна сметка са най добрите, ЦСКА дължал 1 мил, 2 мил, а западните клубове са със стотици милиони, да не говорим за клубовете в Б група - конкретно за Дунав, отбор с традиции но от преди 20 години, а в момента отбора запътвайки се към А група излиза въпроса какво ще прави там тима без пари и основен спонсор и читав терен. Няма подкрепа от никъде, нито от БФС нито от Държавата и министерството от никъде . И така ще е всяка събота гледайки отборите от запада, ще пием бира и ще цъкаме с език, докато 75 хил души ги аплодират . Добре е да има такива теми и такава активност, по лошото е ако сме безразлични - тогава футболът носещ ни и малкото настроение ще изчезне.Жалко е но е факт а ние ФЕНОВЕТЕ СМЕ ощетени, прав е Ники и не му се сърдете всеки има право да изрази мнението си както го чувства време е дървените глави да се събудят и да вземат мерки защото няма значение кой ще е шампион, а как ще представи България да зарадва феновете си и да накарат останалите Българи да им стискат палци, а не да се подиграват .
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 12 апр 2010 14:02

Ето линк към предаването
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... a_BFS.html
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2010 14:06

Приятели от форума,

Първо трябва да изкореним от дискусиите ни определението "футболен център", такова животно нЕма.

Второ футбола отдавна не е традиции, футбола е комерс и в 21 век нямаш ли финанси потъваш, без значение как се казваш.

Трето, г-н Александров назова нещата доста точно и конкретно, но заслепени от клубни страсти феновете изкривиха казаното от него.

Лежането на стари лаври нито ще направи един отбор по-силен, нито ще оправи организацията в клуба.

Преди да дискутирате по сложни теми правете точна преценка на думите си и загърбете клубните страсти - това помага, повярвайте ми.
Изображение

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 12 апр 2010 14:21

Изгледах записа и не виждам какво толкова е казал Ники,спомена Русе като пример,но чак да се обиждат някои хора...,мисля,че беше прав в изказването си и с Пламен Марков съм съгласен но кога ли ще се случи всичко това...,май чак 3000-а година
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Върни се в “Футбол - България”