Левски извън Европа!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски извън Европа!!!

Мнениеот tmanolov » 31 мар 2010 18:58

Boksiorcheto написа:
dodo7271 написа:
Boksiorcheto написа:Това заслужавате,Шопи! Щото сте и такива фенове. Аз съм от Локомотив Пловдив и днес ми стана жал,като видях гостуващата агитка на ЦСКА срещу Берое. Пълен смях,скръб и трагедия ;).Както и да го погледнете,вие сте си виновни. Има много по-истински отбори от вас и аз предпочитам да играе този,който заслужава,а не този,който трябвало да играе,защото бил Левски или ЦСКА. Дано тази година играят истински отбори,като Черно Море и Берое. Вместо да мислите положително вие веднага започвате : "Какво става?" "Що сме така?" "Ама как така няма да играе Левски... та тва е Левски той е длъжен да играе" . Играе този,който заслужава,а не този който трябвало да играе. Всяка година ви подпират съдийте и двата отбора. Малко ви е. С тези собственици и тази слаба организация,не става. То не е само да имаш пари,а и да си организиран. Все пак ви пожелавам успех и дано се оправите в близките години,защото България има нужда от вас,колкото и да не ми се иска ;).

Спокойно бе, пич. Ще хванеш рак от злоба. Кой е казал, че трябва да играе Левски в Европа само защото е Левски? Искам тук да ми намериш един, който е казал това.

Тука не,но чета в много различни сайтове ;). Аз не злобея,просто си изказвам мнението ;). Няма защо да злобея. Аз съм от отбор с традиции и много по-добра публика от вашата ;). Ходя на мачове и не ме интересува дали сме в А или Б група. Ние сме на стадиона на всеки мач,независимо дали ще паднем или ще бием.

Младйеж (говоря на мйеко, за да ме разбереш), ти помниш ли кога Льокото е правил значим мач у Аврупата (това пък е на майчин език на повечето фенове на Льоко:)), защото аз не си спомням, а вероятно съм на годините на баща ти? Браво, имате добра публика, но само като присъствие - това хореографии, пироефекти и т.н. за нищо ги нямате, но както и да е. Я още едно въпросче - вие Локо Пд ли сте или сте Велбъжд Кн (същото важи и за Берое - Берое ли са или Олимпик (галата))?

Разберете едно ( и това са реални факти, а не изсмуканици от пръстите и лигни от сорта - говеда-свене-канари-смърфове) - извън 4-те столични отбора, единствените, които са постигали нещо в Европа са (по важност) - Берое, Ботев и Марек (донякъде). От селяни (пример латекса), колкото и кинта да наливаш, отбор няма да стане - трябват традиции, вие от Локо също ги нямате.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 31 мар 2010 18:58

Значи,мисля си,че нашите трябва да се стегнат и да почват да бият,ето Дарко се връща,Гаджев и т.н.Поне да вземат 3 място,че иначе голям срам...

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 31 мар 2010 18:59

Абе смешници,какво ви разсмивам.Така мисля и го казвам.Ако бяхме първи пак щях да искам да се играят пейофи.Не съм го измислил аз този вид форма.Ако на вас не ви изнася,прав ви път.Лично мое мнение е,че Пирин заслужава да играе в Европа тази година,размазаха Литекс,Локото,а може и нас.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

yolo denev
Контакти:

Мнениеот yolo denev » 31 мар 2010 19:00

За мен с тези футболисти и това управление за наше добро е да неиграем и да не се излагаме пак :geek:

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 31 мар 2010 19:12

yolo denev написа:За мен с тези футболисти и това управление за наше добро е да неиграем и да не се излагаме пак :geek:

Бе и тва е верно , ама да не играеме пак е срам :) .

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 31 мар 2010 19:18

Представете си до къде я докарахме, да стискаме палци на ЦСКА за купата за да гоним 4-то място, което ни класира в ЕКТ!
Да ама не е култовата реплика на г-н Петко Бочаров! Няма такъв срам! По добре е без нас на есен в ЕКТ! За съжаление коефициента на България ще падне още. Видяхте коеф. на нац. отбор (7 места на долу). Изобщо от където и да го погледна жалка картинка е!

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 31 мар 2010 19:27

ToT_TheBlue написа:Представете си до къде я докарахме, да стискаме палци на ЦСКА за купата за да гоним 4-то място, което ни класира в ЕКТ!
Да ама не е култовата реплика на г-н Петко Бочаров! Няма такъв срам! По добре е без нас на есен в ЕКТ! За съжаление коефициента на България ще падне още. Видяхте коеф. на нац. отбор (7 места на долу). Изобщо от където и да го погледна жалка картинка е!

И аз съм на това мнение...по-добре да не играем в ЕКТ, отколкото да играем благодарение на Цска...а и после да ми се бият в гърдите, че са спечелили купа...пишем я таз година дъждовна и лятото дано има развитие някакво...

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 31 мар 2010 19:28

Boksiorcheto написа:Това заслужавате,Шопи! Щото сте и такива фенове. Аз съм от Локомотив Пловдив и днес ми стана жал,като видях гостуващата агитка на ЦСКА срещу Берое. Пълен смях,скръб и трагедия ;).Както и да го погледнете,вие сте си виновни. Има много по-истински отбори от вас и аз предпочитам да играе този,който заслужава,а не този,който трябвало да играе,защото бил Левски или ЦСКА. Дано тази година играят истински отбори,като Черно Море и Берое. Вместо да мислите положително вие веднага започвате : "Какво става?" "Що сме така?" "Ама как така няма да играе Левски... та тва е Левски той е длъжен да играе" . Играе този,който заслужава,а не този който трябвало да играе. Всяка година ви подпират съдийте и двата отбора. Малко ви е. С тези собственици и тази слаба организация,не става. То не е само да имаш пари,а и да си организиран. Все пак ви пожелавам успех и дано се оправите в близките години,защото България има нужда от вас,колкото и да не ми се иска ;).

Оф, а на мен ми става жал като чета как комплексирани майни плюят по всичко дето е от София...

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 19:37

heckler написа:

Оф, а на мен ми става жал като чета как комплексирани майни плюят по всичко дето е от София...

Кой е комплексар бе,нечистоплътен шоп?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 31 мар 2010 19:39

Няма по-удобен момент Левски да започне всичко отначало. Да излезе Батков и поне веднъж да бъде честен и да каже - "вижте, нямам пари, ще градим млад отбор". Гони всички дъртаци, с изключение на Бардон, слага някой млад надъхан треньор (Илиян Илиев), дава му три години гаранция, че ще работи спокойно и без напрежение. И резултатите сами ще дойдат.
Ако и този сезон се класираме в евротурнирите, ще е върховна несправедливост и ще е много вредно за самия клуб. Дори да се появи възможност за пореден път да пуснем ЦСКА по шейната, предпочитам да не играем в Европа. Другия вариант е идва някой с много пари, прави свръхселекция и всичко става цветя и рози. Обаче това е много трудно в този момент.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Левски”