Игуаин носи повече точки от Меси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Игуаин носи повече точки от Меси

Мнениеот Madridist » 30 мар 2010 21:07

Не знам какво значение има Ронадло на кой ги е вкарвал головете. Някои хора се смеят,че били на Цюрих,а Меси като вкара хетрик на 17 в Примера - Сарагоса, същите го обявиха за бог.На мен ми е интересно защо головете на Роналдо срещу шампиона на Швейцария-Цюрих да нямат стойност, а тези на Меси срещу най-слабата защита в Испания да бъдат невероятни,уникални и съвършени. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2010 21:13

Madridist написа: Не знам какво значение има Ронадло на кой ги е вкарвал головете. Някои хора се смеят,че били на Цюрих,а Меси като вкара хетрик на 17 в Примера - Сарагоса, същите го обявиха за бог.На мен ми е интересно защо головете на Роналдо срещу шампиона на Швейцария-Цюрих да нямат стойност, а тези на Меси срещу най-слабата защита в Испания да бъдат невероятни,уникални и съвършени. :roll:

Хахаха, стига бе човече!Ама и ти даде един пример - мачът със Сарагоса. Меси направи феноменалния мач тогава. Дори публиката му ръкопляскаше, а съперниците го поздравиха за втория гол, когато отиваха да бият център.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 мар 2010 21:21

fcb_bg написа:
Madridist написа: Не знам какво значение има Ронадло на кой ги е вкарвал головете. Някои хора се смеят,че били на Цюрих,а Меси като вкара хетрик на 17 в Примера - Сарагоса, същите го обявиха за бог.На мен ми е интересно защо головете на Роналдо срещу шампиона на Швейцария-Цюрих да нямат стойност, а тези на Меси срещу най-слабата защита в Испания да бъдат невероятни,уникални и съвършени. :roll:

Хахаха, стига бе човече!Ама и ти даде един пример - мачът със Сарагоса. Меси направи феноменалния мач тогава. Дори публиката му ръкопляскаше, а съперниците го поздравиха за втория гол, когато отиваха да бият център.

Ти май не разбра,какво имах предвид. Аз смятам, че всеки гол, без значение дали е силен или слаб противника си има своята стойност или тежест, и малко или много е белег за класата на даден играч.По никакъв начин не обезмислям играта на Меси,напротив,след въпросния мач написах,че отборът трябва да се прекръсти на Месилона,аржентинеца вкара три красиви гола и направи дузпата за четвъртия 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2010 21:32

Явно не съм те разбрал. Много малко са феновете на Реал като теб с които мога да си комуникирам нормално. Повечето са плява, която се пали за няма нищо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 мар 2010 23:48

C.Ronaldo.9 написа:Роналдо има голове с/у Цюрих, ама какви голове а ? От пряк свободни.. Кво да ти кажа 24 гола в 26 мача.. Ако се гледа това е по-ефективен и от Рууни, и от Меси, но се контузи и не игра 2.5 месеца! За тва, че мисли малко.. Стига сте писали, каквото ви скимне!

Темата е за Игуаин и Меси - не намесвай този изявен хомосексуалист !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 мар 2010 23:58

JohnnieWalker написа:
C.Ronaldo.9 написа:Роналдо има голове с/у Цюрих, ама какви голове а ? От пряк свободни.. Кво да ти кажа 24 гола в 26 мача.. Ако се гледа това е по-ефективен и от Рууни, и от Меси, но се контузи и не игра 2.5 месеца! За тва, че мисли малко.. Стига сте писали, каквото ви скимне!

Нека утре да ми докарат гаджетата,които е имал Роналдо и аз също ставам "изявен хомосексуалист". А за Игуаин и Меси, смятам,че всички тук са единодушни,че и двамата са невероятни таланти и имат голям принос за победите на своите отбори ;)
Последна промяна от Madridist на 01 апр 2010 13:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 мар 2010 09:07

Головете на аржентинския нападател на Реал Мадрид Гонсало Игуаин в Примера са помогнали повече, отколкото попаденията на Лионел Андрес Меси за Барселона, отчита "АС". Лео има 25 попадения в Ла Лига и е лидер за трофея "Пичичи", но неговите точни изпълнения са донесли 12 точки, докато тези на Ел Пипита (23 гола) - цели 15.

Головата ефективност на Гонсало е по-добра от тази на гениалния гаучо - гол на всеки 70 минути срещу попадение на всеки 83. Игуаин стана герой в последните два шампионатни мача на Галактико - срещу Хетафе и Атлетико, като отбеляза общо три гола.

Беше ми достатъчно да прочета това.Приноса на един футболист към отбора не се изразява само с вкараните от него голове.Типично по стандарта на едни привърженици на един български отбор си намерил нещичко,с което да се хвалиш и си го изтропал.Ако искаш да направиш едно по РЕАЛно сравнение между двамата играчи можеш да прибавиш в тая статистика головите пасове и започнати голови атаки.Така май ще получиш по обективно сравнение.Тогава може и да видиш,че разликата между двамата футболисти е като между слънцето и луната,но в ролята на слънцето ще трябва да сложиш Меси ;) Към това сравнение можеш да прибавиш и факта,че на 22 годишна възраст Меси е чужденеца с най-много вкарани голове в Премиера :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
C.Ronaldo.9
Контакти:

Мнениеот C.Ronaldo.9 » 31 мар 2010 10:27

JohnnieWalker написа:

Не го намесвам аз, а в по-задните страници ти каза, че Роналдо вкарвал с/у Цюрих и с/у някви обитаци! И откъде разбра, че е хомо?
Real Madrid Club De Futbol - 1902

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 01 апр 2010 13:00

Сега пък сравнявате Меси и Игуаин...Как,като и двамата играят на различни постове и имат различни функции 8-) Да не говорим,че Барса играят в ШЛ,а Реал М. не :)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 01 апр 2010 16:59

_RoKi_ написа:Сега пък сравнявате Меси и Игуаин...Как,като и двамата играят на различни постове и имат различни функции 8-) Да не говорим,че Барса играят в ШЛ,а Реал М. не :)

Тва последното кво общо имаше, видяхме го Меси вчера, че за нищо не ставаше
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”