Берое-Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Берое-Локо Пд

Мнениеот kartago » 19 мар 2010 15:57

POPCORN написа:данчо вече вкара 2 гола за Локо Пд от 4 кръга!А преди да го вземат си спомням как го хулиха.За какво ние е тоя смешник ала бала :lol: :lol: повече лоша дума за данчо не искам да виждам.така като гледам е един от най-активните

Ти като толкова много го уважаваш, поне името му с главна буква да беше написал, а?!

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 19 мар 2010 16:02

[offtopic]
kartago написа:
POPCORN написа:данчо вече вкара 2 гола за Локо Пд от 4 кръга!А преди да го вземат си спомням как го хулиха.За какво ние е тоя смешник ала бала :lol: :lol: повече лоша дума за данчо не искам да виждам.така като гледам е един от най-активните

Ти като толкова много го уважаваш, поне името му с главна буква да беше написал, а?!

Не разбирам,защо нападаш така,спрямо ранга ти не е логично,правят се правописни грешки.Естествено,че ние,истинските фенове на ЦСКА го уважаваме,защото е направил много за ЦСКА,а както виждате и сега играе фантастично.[/offtopic]
Мача се развива интересно и май Локо ще си го вземе.За мен е 100% ясно,че няма да изпаднат.
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2010 16:05

kartago написа:

ми уважавам го ама мързела е голяма работа :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 мар 2010 16:08

Porto,
[offtopic]Ами защото и аз си имам право на мнение, називисимо от ранга ми, и аз съм фен като тебе! Нищо кой знае какво не съм казал! Това, че "завинаги остава в нашите сърца", го чувам под път и над път, ама терена не е кардиологична клиника, там или можеш или не! Затова и написах, че му броя точните центрирания, защото аз почти не съм видял такова в цялата му кариера! Колкото до правописните грешки! Ок, всеки допуска, обаче, в две изречения, два пъти да му напише името с малка буква, май не е само до случайност! Освен това с Пуканката си имам приказка по този въпрос! Не се меси![/offtopic]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 19 мар 2010 16:14

Мдааа Коко си го е купил този мач
;)

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 19 мар 2010 16:14

Този мач ако завърши 2-ка си мирише айде хикс се ядва, но Локо да нанесе първата загуба на Берое като домакини е доста съмнително още повече след печалната слава на Коко Динев да нагласява резултати и мачове.Берое изобщо не си дават сили да направят нещо, а ги видяхме как налитат като оси срещу другите клубове, а сега са мудни като бабички без идея отпред.
Последна промяна от JimBeam на 19 мар 2010 16:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2010 16:15

Гледайте сега!Според мене това е форум за футбол и спорт.Колкото повече мнения , толкова по-добре!Но дайте да престанеме, да си мериме ... с това кой как може да пише и какво е написал.Поне според мене е доста дразнещо.Ми тука, ако оставиме само тези къдетопишат без грешка какво става?То ще има 2-3ма човека в форума.Явно някой като няма какво да каже по темата или не му харесва мнението на предишният човек и се заяжда за правописа.Доста глупаво.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 мар 2010 16:15

Един приятел,който е локомотивец ми каза, че билетите,които са отпуснали Берое са свършили на Лаута и за останалите желаещи,е трябвало на място да купуват от стадиона на Берое. Поздрави за двете агитки,които въпреки, че е работен ден има толкова много публика. Поздрави и за делегатът за цветовете на екипите, този път отборите се различават перфектно, и на черно-бял телевизор да си, няма да ги сбъркаш :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 19 мар 2010 16:17

Тази песен "Лааааа ля ля ляля ляляляляляля" където я пеят феновете беше 1 известна песен нали така? Коя от двете агитки я пее? :)

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 19 мар 2010 16:23

STENLI написа:Мдааа Коко си го е купил този мач
;)

И как стигна до тази мъдра мисъл,ходи си във форума да си подкрепяш юношите,не ни гледай нас или ти е интересно? :)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Берое”