Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Xapu1936 написа:Искам ако може да видите статистика от мачовете между Локо Плд и черно море искам да видите черно море от коя година са в елита и да видите колко мача са зели на лаута и дали имат Х ...Относно другото нещо Черно море не са кои знае какво страшилище в слабите сезони са ни били с 2-1 1-0 0-0 и ние сме ги били ! Докато отбора на морето няма точка на Лаута от както е вьв елита ..ИМА доста голяма загуба макар с децата 8-1 и мисля чее им е наи голямата в историята мисля че ако тереньт е добьр мисля че сега ако не земим нещо от този мач няма кога предвид проблемите им !
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Xapu1936 написа:Искараи ми да видя коя година имаш точка от както сте в елита и ти може да нямаш 2 години загуба само че ние сме ви били като гости и имаме и Х а ми вие ? имаме сьщо 8-1
MORSKI написа:Xapu1936 написа:Искараи ми да видя коя година имаш точка от както сте в елита и ти може да нямаш 2 години загуба само че ние сме ви били като гости и имаме и Х а ми вие ? имаме сьщо 8-1
Имате една победа за 10 години на "Тича" .... И пиши по-грамотно.... Аз да не съм Черно МореКакво значи "ти може да нямаш"
И на "Лаута" ти казах, че определено ни превъзхождате, но сега мача не е на "Лаута" и статистиката в Пловдив няма никакво значение(освен, ако не желаеш да се изтъкнеш, което не е достойно поведение)........
Модератор ЛокоПД написа:MORSKI написа:Xapu1936 написа:Искараи ми да видя коя година имаш точка от както сте в елита и ти може да нямаш 2 години загуба само че ние сме ви били като гости и имаме и Х а ми вие ? имаме сьщо 8-1
Имате една победа за 10 години на "Тича" .... И пиши по-грамотно.... Аз да не съм Черно МореКакво значи "ти може да нямаш"
И на "Лаута" ти казах, че определено ни превъзхождате, но сега мача не е на "Лаута" и статистиката в Пловдив няма никакво значение(освен, ако не желаеш да се изтъкнеш, което не е достойно поведение)........
Морски,заеби статистиката.Утре ви чака много тежък мач![]()
пп.Ако искаш,утре може да се видим.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта