За или против чужд съдия за вечното дерби!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- capitan7321
- Контакти:
Re: За или против чужд съдия за вечното дерби!!!
Много смешен плач още помня и цял живот ще го помня как Б Иванов си вкара автогол и сините послушковци го отмениха 

- captain_drifuss
- Контакти:
11_best написа:dodo7271 написа:
Ясно е, че ти не можеш да избягаш от комунистическия си манталитет - в главата ти са само арести, закривания. Очевидно е, че по друг начин не може да се преборите с Левски. Обаче на въпроса не ми отговаряш - за какъв феърплей говорите вие, когато вас ви крепят на най-високо ниво - БФС и държавата? Иначе за закриването не се притеснявай няма да го има, въпреки вашата неистова злоба и омраза, въпреки агент Тара, въпреки всичко.
Пак ще кажа, вие сте милиционерите, ДС-тата и комунистите. И повече не смятам да ти отговарям. Чувството което изпитвам към вашия отбор не е омраза, по скоро сте нечистоплътни и гнусни, дори не искам да се сещам за Николай, Тара и цялата ви долна система.За милиционерските ви похвати. Не е тук мястото да спорим за това обаче.
айде стига с тоя комунизъм бе хора! не ви ли омръзна все с тая простотия! на кой му пука! повечето хора, които ходят на армията не гласуват за болшевиките (да не говорим дали гласуват въобще)... тия конспиративни теории са толкова демоде, че вече не са и смешни! ок ЦСКА е създаден след 1944, но същото важи и за ПСЖ, Литекс, Цървена Звезда и Партизан, вашите приятели от Тампере! И те ли са комунисти! че то с толкова много комунисти по света как така падна Съветския съюз! айде стегнете се малко- комунизма си замина
По темата- за чужд съдия, но не от Балканите или Кипър!
ТВЪРДО ДА !!!!!!!!
Против,каква е гаранцията,че и той няма да сгафи...А и като го направи ще си замине и кой ще му търси сметка,никой.Взима си парите и го боли оная работа какви ги е забъркал 

capitan7321 написа:Много смешен плач още помня и цял живот ще го помня как Б Иванов си вкара автогол и сините послушковци го отмениха
Е, той "страничния" в този мач Леков с това си гениално решение си бетонира мястото в БФС

lakito7 написа:...
Нали ти е ясно,че до сега и с чужди съдии пак ви мачкаме.
А на теб не ти ли е ясно, че с чужд съдия резултата от есента отива на 3:0

Че сега и руски туризъм няма да има - с какво ще се оправдава агента с нежния псевдоним и ориенталския мустак не знам

За съдията от чужбина - аз съм "ЗА" и с двете ръце

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
ЗА ЗА ЗА съдия от чужбина. Не за друго, а за да няма помашки изцепки на терена, щото като почне ръганицата, по 2-3 картона и да мирнат всички, като не мирнат има и други картони. Ако има дузпи да ги свири - 10 ако ще да са - да се свири това което става...
Дано да стане ... ако ли не....не знам вече кой съдия остана неоплют тука...не се сещам. Антон Генов - имаше скандали ама той може да се справи с това дерби. Ако не е чужденец - дано да е той - и дано да забрави че свири по родните терени а да свири ВСЯКО нарушение. Никаква милост за груба и варварска игра

Дано да стане ... ако ли не....не знам вече кой съдия остана неоплют тука...не се сещам. Антон Генов - имаше скандали ама той може да се справи с това дерби. Ако не е чужденец - дано да е той - и дано да забрави че свири по родните терени а да свири ВСЯКО нарушение. Никаква милост за груба и варварска игра

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

ЗА ЗА ЗА ЗА И ПАК ЗА !!! Футбола в БГ се оправя лека по лека ,но не и онези палячовци съдийте