Състав на Националния Отбор ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Вашият национален отбор - виждания
Апостол Попов ???? / Валентин Илиев е с класа над него
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Петков
Миланов/Манолев-Тунчев-Иво Иванов- Минев
Петров
Попов-Божинов-Благо Георгиев
Резерви:
Михайлов
Манолев/Миланов
Велизар Димитров
Милиев
Мишо Венков
Мицански
Гаджев
Камбуров
Миланов/Манолев-Тунчев-Иво Иванов- Минев
Петров
Попов-Божинов-Благо Георгиев
Резерви:
Михайлов
Манолев/Миланов
Велизар Димитров
Милиев
Мишо Венков
Мицански
Гаджев
Камбуров
- blue SASHO77
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Бих добавил Гаджев.
Твърдо в национала, отдавна не съм виждал българин с подобни качества. И това не го казвам щото съм Левскар...просто е съмата истина!!!
САМО ЛЕВСКИ
Тоя "звездата" Мицански някой гледал ли му е поне два-три мача през сезона в Полша,освен видеото на 12-те му гола досега? Аз лично не. Ако е толкоз добър Мърльо да го вика че с тази фамилия която има ще залепне като полски национал скоро

Re: Състав на Националния Отбор ?
Хахаха левскарите съвсем полудяха! Сега вече са в своята собствена епопея на самозабравата.
С тея идиотските състави дето ми редите не в 4та а в 5та урна ще изпаднем

С тея идиотските състави дето ми редите не в 4та а в 5та урна ще изпаднем

YA GUNNERS YA
Re: Състав на Националния Отбор ?
Вратари: Петков/Митрев/Пейков/Ивайло Иванов
Защитници: Манолев, Вальо Илиев, Иво Иванов, Костадин Стоянов
Халфове: Благой Георгиев, Стилиян Петров, Мартин Петров, Иван Стоянов
Нападатели: Илиян Мицански, Божинов
Защитници: Манолев, Вальо Илиев, Иво Иванов, Костадин Стоянов
Халфове: Благой Георгиев, Стилиян Петров, Мартин Петров, Иван Стоянов
Нападатели: Илиян Мицански, Божинов
Състав на националите
Георги Петков, Станислав Манолев, Станислав Ангелов, Иван Иванов, Живко Миланов, Георги Пеев, Стилян Петров, Чавдар Янков, Благой Георгиев, Валери Божинов и Ивелин Попов.
Явно на 90 % това ще са футболистите+Мартин Петров, които ще изнесат следващият квалификационен цикъл на гърба си. Какво ви е мнението на националния отбор в този състав и най-важното-имаме ли някакви пансове за нещо според вас. Според мен от този състав Чавката е излишен и може да започне налагане на Влади Гаджев примерно. Какво мислите вие за състава?
Явно на 90 % това ще са футболистите+Мартин Петров, които ще изнесат следващият квалификационен цикъл на гърба си. Какво ви е мнението на националния отбор в този състав и най-важното-имаме ли някакви пансове за нещо според вас. Според мен от този състав Чавката е излишен и може да започне налагане на Влади Гаджев примерно. Какво мислите вие за състава?
Re: Състав на националите
жалка работа .... Станислав Ангелов един снажен централен защитник (нищо против момчето ама , зада си добър централен трябва да играеш постоянно на този пост !!!! каде е Иво Иванов ?????) Малката перука пак се намърда ! абреееееееее кфо се ядосвам хахаха комисионна да има
Тая дупка Хичо какво прави в национала ? Мърльо за пореден път доказа ,че няма място в националния отбор !!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
без иван иванов,живко миланов .а пък тази глупост да не вика мицански а 14 гола в полша а да вика хичо даже не ми се и коментира!!