Гонзо- само шеф!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xWarden
Контакти:

Re: Гонзо- само шеф!

Мнениеот xWarden » 04 мар 2010 22:28

Коментатора на БНТ каза за някой 17-годишни резерви на Рома, но ми е чудно едно нещо - не си мълчите, понеже 3-тия, айде 2-рия отбор на Рома ви опука с 3:0 и станахте най-зле представилия се отбор в първото издание на Лига Европа, а коментирате, че тази формация на Лацио била слаба...Че е слаба, слаба е, но с вашите изказвания за пореден път се убеждавам, че мразите Левски повече отколкото харесвате ЦСКА ! Ако вие паднете с 0:5, а ние с 0:1 от един и същ съперник съм убеден, че ще има ваши фенове, които да се надуват, че сме паднали !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 мар 2010 08:59

Не бе, нали си много запознат, не ми пиши голословия, дай да видим кой е на 17, и кой е резерва! Другото което е ние играхме 3 пъти по-добре срещу Рома, въпреки, че паднахме с 3-0, от колкото вие играхте срещу Лацио биейки ги с 1-0. Вярно е, че сме последни в Европа, що си мислиш, че ми е все тая? Само че, се дразна, зящото отричате някви факти... и си измисляте други. Ако Черчи е на 17... и ако Черчи е резерва... Имаше резерви, разбира се, но Рома определено не дойде с 3тия си състав!
YA GUNNERS YA

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 05 мар 2010 11:34

Дано Гонзо да остане треньор така няма да стигнете и до трето място. Не разбирате ли, че не е виновен Гонзо, а шефът му Батков! Продаде добри футболисти за малко пари, а нови няма. Макар да съм от ЦСКА, аз харесвам Гонзо, защото е сериозен и мъжко момче, но се опитва да защитава Батков, което ще му изяде главата. Адвоката ще си измие ръцете с него, както с Боримиров. На Левски му трябва истински треньор и нови футболисти почти за всеки пост, може би без вратарския. Лошото е, че Гошо се контузва често, Митрев и той, а момчето дето пазеше през пролетта още не става. Затова не летете на високо, че ще паднете и ще боли много. БАТКОВ, ТОМОВ И ХРИСТОЛОВ ВЪН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!!!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 05 мар 2010 12:01

Знаем, че Бораткоф е виновен и не само Петков се контузва често. Всеки ден има нова контузия и то най-вече на тренировки, което показва, че няма медицински екипи. Но наш Бораткоф решил да дава пари за нови екипи "Найк"...Вярно, че сегашните са сдухани, но нека първо даде пари за някой, който да ги носи тия екипи ! :evil:

Върни се в “Левски”