Скандалното съдийство в Шампионска лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Скандалното съдийство в Шампионска лига!

Мнениеот Linky » 18 фев 2010 02:01

Thomson написа:
Btovfan80 написа:
Thomson написа:И аз бях шокиран, но там реално погледнато съдията не даде знак, ча нарушението трябва да се изпълни след негов сигнал, дигна ръка за непряк свободен удар и Порто се възползва. Не рядко е имало такива изпълнения, които водят до гол и след това са бурно апострофирани..Факт е, че направи заслон на Кембъл и именно заради това трябваше да се пребие, защото той самия пречеше на играта.

Най-правилното мнение тази вечер! Браво!

Абе всъщност май не е много правилно :mrgreen: Сега изгледах пак ситуацията и ясно се вижда, че си вдига ръката след като топката е вече подадена. Което още повече показва, че трябва да се пребие. А колкото до изразеното мнение, че не му пречел, защото спорили - пак се вижда, че съдията е с гръб и въобще не спорят - просто стой на пътя на Кембъл ;)

Както казах - това е шанс , ако топката удари по крака съдията той ли е виновен ? Не ... в неправялното време на неправялното място е .... някои тича без да гледа на къде и се удря в съдията... шанс...не мисля че има умисъл , а и да не му пречеше , да не би щеше да разгадае какво се случва или да ги настигне вобще да попречи на факта?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 18 фев 2010 02:10

Linky написа:Както казах - това е шанс , ако топката удари по крака съдията той ли е виновен ? Не ... в неправялното време на неправялното място е .... някои тича без да гледа на къде и се удря в съдията... шанс...не мисля че има умисъл , а и да не му пречеше , да не би щеше да разгадае какво се случва или да ги настигне вобще да попречи на факта?

ОК приемам твоето мнение - всеки си има ;) Но не може да се пренебрегне и факта, че ръката му не е била вдигната. Някой ще каже формалност..да, ама за мен не е ;) За гола на Клозе - пак изразявам лично становище, че не толкова главният е виновен, колкото асистента. При положение, че той не вдига, не мисля, че има в света главен съдия, който да отмени гола заради засада и то при такъв развой на мача :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 18 фев 2010 02:18

Thomson написа:
Linky написа:Както казах - това е шанс , ако топката удари по крака съдията той ли е виновен ? Не ... в неправялното време на неправялното място е .... някои тича без да гледа на къде и се удря в съдията... шанс...не мисля че има умисъл , а и да не му пречеше , да не би щеше да разгадае какво се случва или да ги настигне вобще да попречи на факта?

ОК приемам твоето мнение - всеки си има ;) Но не може да се пренебрегне и факта, че ръката му не е била вдигната. Някой ще каже формалност..да, ама за мен не е ;) За гола на Клозе - пак изразявам лично становище, че не толкова главният е виновен, колкото асистента. При положение, че той не вдига, не мисля, че има в света главен съдия, който да отмени гола заради засада и то при такъв развой на мача :roll:

За Байрен съм абсолютно съгласен с теб!
За Порто, това е моето мнение , според мен щеше да е грехота да накара футболистите да преповтарят фаула , от това се опасявах даже се изненадах, че го остави, не защото го смятах за некоректно , а защото очаквах, че ще ги върне...Както примерно върнаха манчестър при изпълняването им на корнер един път - тарикатската.
Но всеки си има мнение , катко каза , нито аз ще променя твойто, нито ти мойто, така че все тая , не ми се и спори повече - всичко вече е казано , всеки за себе си да си преценява.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 18 фев 2010 02:22

Linky написа:Но всеки си има мнение , катко каза , нито аз ще променя твойто, нито ти мойто, така че все тая , не ми се и спори повече - всичко вече е казано , всеки за себе си да си преценява.

Нямам и намерение ;) Нека си пожелеам да не ни се налагат повече такива спорове, а да наблегнем на истинските футболни достойнства в следващите мачове :mrgreen:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 18 фев 2010 02:34

Аз лично нямам нищо против подобни случки - допринасят дост аемоция , кофти е само , когато са срещу любимият ти отбор , дали беше гола редовен или не сами си преценявайте , но беше доста куриозен и не обичаен , което именно прави футбола уникална игра ::D Наздраве : ).
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 18 фев 2010 02:42

Напълно редовен втори гол за Порто и скандално подпиране на Байерн срещу Фиорентина :evil:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ARSENAL(LONDON)
Контакти:

Мнениеот ARSENAL(LONDON) » 18 фев 2010 08:32

Gonzo0009 написа:А тоя на Арсенал как му подаде топката :lol: се 1 му вика "ае давай по-бързо че съм го играл 1" :lol:

Не беше само това положение . Имаше и други в които беше тенденциозен и неадекватен . Точно преди втория гол за Порто имаше чиста дузпа за Арсенал . Не ми е ясно как след ръката на Анри на тоя пак му дават да свири важен мач . А и доколкото чух ще свири и на световното тоя престъпник .

Потребителски аватар
Dr Avalanche
Контакти:

Мнениеот Dr Avalanche » 18 фев 2010 09:09

Абсолютно неадекватно съдийство и в двата мача. Имам чувството че уефа си беше изпратила групата за мокри поръчки. Нямам обяснение как може тези два скандинавски трола да свирят мачове от такъв ранг, след като досега са оплескали всичко, което може да се оплеска.

Хамсон не даде дузпа за Арсенал, даде много спорен двоен наказателен, взе топката от Фабиански и мигновенно я връчи на играча на Порто, като същевременно гардира Кембъл. Досега не бях виждал изпълнение на двоен удар в наказателното поле, без да се даде възможност на защитаващият се отбор да изгради стена. След като този хубавец призна гола на Франция срещу Ейре, и се беше развихрил вчера, не знам какви ще ги натвори на световното.

Йоребро също е доказан некадърник. Поведението му и отсъжданията вчера го потвърдиха за пореден път.

Преди години Линекер беше казал /цитирам по памет/ "Футболът е проста игра. Играят два отбора по 11 и накрая винаги печелят германците" Сега това може да се перефразира "Печели избранника на УЕФА".
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 фев 2010 12:26

1913 написа:Напълно редовен втори гол за Порто и скандално подпиране на Байерн срещу Фиорентина :evil:

щом и на луис ван гаал му е направило впечатление представете си каква засада беше :lol: :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Dr Avalanche
Контакти:

Мнениеот Dr Avalanche » 18 фев 2010 12:47

Бижутера написа:щом и на луис ван гаал му е направило впечатление представете си каква засада беше :lol: :lol:

Тази засада даже и Стиви Уондър я видя. Само Йоребро и помощника му не можаха.
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

Върни се в “Футбол - Свят”