Thomson написа:Btovfan80 написа:Thomson написа:И аз бях шокиран, но там реално погледнато съдията не даде знак, ча нарушението трябва да се изпълни след негов сигнал, дигна ръка за непряк свободен удар и Порто се възползва. Не рядко е имало такива изпълнения, които водят до гол и след това са бурно апострофирани..Факт е, че направи заслон на Кембъл и именно заради това трябваше да се пребие, защото той самия пречеше на играта.
Най-правилното мнение тази вечер! Браво!
Абе всъщност май не е много правилноСега изгледах пак ситуацията и ясно се вижда, че си вдига ръката след като топката е вече подадена. Което още повече показва, че трябва да се пребие. А колкото до изразеното мнение, че не му пречел, защото спорили - пак се вижда, че съдията е с гръб и въобще не спорят - просто стой на пътя на Кембъл
Както казах - това е шанс , ако топката удари по крака съдията той ли е виновен ? Не ... в неправялното време на неправялното място е .... някои тича без да гледа на къде и се удря в съдията... шанс...не мисля че има умисъл , а и да не му пречеше , да не би щеше да разгадае какво се случва или да ги настигне вобще да попречи на факта?