Вероятна стартова 11-ка на Черно море и резервите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Вероятна стартова 11-ка на Черно море и резервите

Мнениеот Veso1913 » 02 фев 2010 15:11

Гарфийлд ти отговори! :) Миро е без конкуренция,но сега с тези новитр играчи в състава,ще може да си излекува контузията по добре.Че иначе играеше нонстоп.Не знам,но Ратников загатва страхотен потенциал.С това шило и сопата Божилов ще имаме много ваарианти в нападение.И на всичко отгоре-напълно непознати на другите отбори.Стига Велизар да е готов поне с четири различни варианта на игра.Докато ни разберат новите постройки и първенството ще свърши,а ние най-вероятно ще се окичим с медали,отново.Че и купа може да даде Господ.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 фев 2010 15:14

Veso1913 написа:Гарфийлд ти отговори! :) Миро е без конкуренция,но сега с тези новитр играчи в състава,ще може да си излекува контузията по добре.Че иначе играеше нонстоп.Не знам,но Ратников загатва страхотен потенциал.С това шило и сопата Божилов ще имаме много ваарианти в нападение.И на всичко отгоре-напълно непознати на другите отбори.Стига Велизар да е готов поне с четири различни варианта на игра.Докато ни разберат новите постройки и първенството ще свърши,а ние най-вероятно ще се окичим с медали,отново.Че и купа може да даде Господ.

Има с какво да изненадаме съперниците. :lol: Докато ни разгадаят стила с Миро и без Миро(с Ратников и Божилов),с Юруков и без него,ще мине сезона и ще ги изненадаме всички. :lol: По природа съм оптимист,а за тази пролет,още повече.
Само Черно море.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 02 фев 2010 15:23

San-Jose написа:
Владо Манчев си тръгва от ЦСКА
Вто, 2010-02-02 10:34

Нападателят на ЦСКА Владимир Манчев, който така и не може да се възстанови от контузията в коляното, получена още през ноември 2008 година, със сигурност няма да поднови сезона в Борисовата градина, пише "Тема Спорт".

Очакваше се асът на червените да започне подготовка наравно със съотборниците си, но от началото на годината той тренира на индивидуален план и до момента не е записал и една игрова минута в контролите.

Според запознати личният мениджър на Владо Манчев Лъчезар Танев ще пътува за Анталия вдругиден, за да разреши възможно най-бързо въпроса. Вариантите пред опитния нападател в момента били два - да разтрогне договора си с клуба по взаимно съгласие или да се съгласи на продажба, която да се осъществи до старта на първенството.

Футболистът се присъедини два дни по-късно към лагера на 31-кратните шампиони в Турция, а на изпроводяк каза на летище София, че не иска да бъде отписван за футбола и ЦСКА. При огромната конкуренция в атаката на червените обаче Манчев едва ли ще успее да запише повече от няколко мача за отбора до лятото, когато изтича договорът му с армейците.

Би било супер попълнение ако го вземем, говори си, че щял да ходи в Локо Пд, мисля, че ще се справим с тяхната конкуренция ако Велизар Попов настоява да го вземем, да не стане както с Камбуров и Кольо тогава беше казал, че има нападатели и не му трябва свободния агент Камбуров :lol: винаги ще ме е яд, че не го взехме ние и то без пари, сега струва 1 млн :x

И аз бих се радвал на такъв трансфер и да напомня че и Чилика се раздели с Черноморец .Който и от двамата да вземем все ще е от голяма полза. :geek:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 фев 2010 16:07

Чилика май свърши с футбола.А за Манчев...Не зман.Исках много да го вземем.Още повече сега ще е свободен агент,но политиката на клуба е да не се вземат играчи над определена възраст.А тези които ще вземем,заплатите им да не надвишават определена сума.А Манчев определено ще иска поне 7-8 хиляди евро.6 месеца по 8 х = 48000 евро.За тези пари ще вземем поне един играч от БГ на 20-23 години с тенденция за развитие.Но си мисля че това ще е състава.Моля се поне да вземем и тримата които са на проби,че да имаме вариативност и дълга пейка.Влизаме в първенството на пролет без 4 основни играча.Миро,Данчо,Ели и Милен.Ако няма заместници,ще играем като срещу Левски.Повечето играчи няма да са играли заедно нито един мач.А това не е добре.И също много лошо е,че засега подготовката е почти провалена.Дано няма повече контузии в залата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 02 фев 2010 16:25

Струва ми се че последните две три подготовки(зимни и летни) ги подценяваме.Като цяло все в последните кръгове дърпаме с точките ,също така и много контузени играчи почнахме да имаме.
ИзображениеИзображение

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 02 фев 2010 20:28

Veso1913 написа:Чилика май свърши с футбола.А за Манчев...Не зман.Исках много да го вземем.Още повече сега ще е свободен агент,но политиката на клуба е да не се вземат играчи над определена възраст.А тези които ще вземем,заплатите им да не надвишават определена сума.А Манчев определено ще иска поне 7-8 хиляди евро.6 месеца по 8 х = 48000 евро.За тези пари ще вземем поне един играч от БГ на 20-23 години с тенденция за развитие.Но си мисля че това ще е състава.Моля се поне да вземем и тримата които са на проби,че да имаме вариативност и дълга пейка.Влизаме в първенството на пролет без 4 основни играча.Миро,Данчо,Ели и Милен.Ако няма заместници,ще играем като срещу Левски.Повечето играчи няма да са играли заедно нито един мач.А това не е добре.И също много лошо е,че засега подготовката е почти провалена.Дано няма повече контузии в залата.

Защо и Ели Маркес?Не съм чул да е кунтузен... :x :x :x

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 02 фев 2010 20:38

Ели Маркес е наказан за два мача и затова може би редят състава без него.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Със Какъв Състав Почва Черно Море

Мнениеот GrEeN-FaN » 24 фев 2010 09:55

Мнения С какъв Състав Ще Почне Черно Море ?!

Потребителски аватар
6matkata
Контакти:

Re: Със Какъв Състав Почва Черно Море

Мнениеот 6matkata » 24 фев 2010 10:18

Няма значение кой ще играе ,важна е победата :) :) :)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 24 фев 2010 12:43

За първия мач, най-вероятно това ще е състава предвид отсъсващите( Маркес, Дани Георгиев, Миро Манолов и Юруков)

--------------------Пиргов-------------------

Сашо-----Александров---Домакинов---Бачев

Т.Колев----Димов----Борносузов---Адемар

-----------------Жоро Илиев-------------------

--------------------Божилов---------------------

90% съм сигурен, че ще е такъв състава

Върни се в “Черно море”