Черно море задържа най-добрите до 2013 г.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Черно море задържа най-добрите до 2013 г.

Мнениеот Veso1913 » 26 яну 2010 16:30

А бе и аз виждам как някои се кълняха че няма да влизат повече във форума на Черно море,ама...Даскалска му работа.Относно IQ-то,имаше такъв тест между феновете на различни отбори по една от телевизиите в България.Моряците бяха на първо място с IQ 111.И да ти харесва и да не ти харесва-не бяхте преди нас.А вашите фенове,все лекари,даскали,бизнесмени...А и от футбол не разбират.Че какво стана с отговора на въпроса ми, о дълбоко сини?И ако искаш,мпжеш да светнеш нас,необразованите,как да превеждаме уникалния ти ник.Това за в случай,да не бъркаме повече пред теб безгрешния.И се надявам след това уточнение от твоя страна,да изпълниш дадената във форума дума и да ни освободиш от присъствието си.И между другото-как вървят обектите ти по морето?Риташ ли още варненски задници?Че навсякъде само за лошия бос от София говорят.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 яну 2010 21:19

Ей сега е дошъл момента нашето ръководство да натрие носовете на всички като вземе Морини. Дано се усетят! :) :) :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 яну 2010 00:48

зеления написа:Ей сега е дошъл момента нашето ръководство да натрие носовете на всички като вземе Морини. Дано се усетят! :) :) :)

Не знам за Морини.... но се чудя защо не се опитахме да вземем тоя Румен Трифонов от Миньор Пк?! И без това ни трябва класен ляв бранител, който да се включва добре и в атака... лично аз не съм го гледал много-много, но поне срещу ЦСКА показа класа. Според мен със сигурност е много по-добър от тоя Адемар.... а Бачев въпреки че е стабилен отляво (между другото Бачев ме кефи повече от Адемар), има какво още да се желае на позицията на левия бек. Абе, както и да е... ама според мен, ако го бяхме привлекли щяхме да направим още един трансферен удар и вече да запълним всякаквите дупки в отбора и да мачкаме яко, поне по мое мнение :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2010 03:43

blue avalanche написа:
зеления написа:Ало, ти на учителка по бъларски език ли се правиш? Ако е така сбъркал си форума, пич. Това тук е футболен форум. :mrgreen: А знаеш ли колко причини може да има за това да се пише с грешки? Ще ти посоча само две от които и аз пострадах преди няколко години - Първи случай: Бях си счупил очилата в момент, когато трябваше да пиша един важен доклад. Писах без тях. Добре, че ми направиха новите навреме. Наложи се да препиша 29 страници от общо 31 защото когато "прогледнах" не можах да повярвам, че аз, а не някое дете от 2-3 клас ги е писало. Втори случай: Пишех си съвсем спокойно и изведнъж някои букви започнаха да не излизат нормално - например вместо "а" излиза "й" и т.н., други пък изобщо не излизаха на екрана. И понеже съм голям спец по компютрите правих какво ли не: разглобих и почистих клавиатурата, купих нова, но не и не. Добре, че човек има приятели, че след 1-2 часа "игра" с компа ми го стегнаха.
Та така, ако имаш футболни аргументи - о.к., но ако си решил да обиждаш участниците в този форум пак ще ти кажа: сбъркал си форума пич!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз,пък,не виждам в този форум фенове,които да разбират от "ФУТБОЛНИ аргументи",освен от аргументите на псувните и плювните,ама нейсе...

И аз не виждам ваши фенове които да разбират от футболни" аргументи и които да са готови д апризнаят някога- ок, може и да не съм прав....Е какво правим тогава?

Върни се в “Черно море”