Моля, нека спрем да плюем по Титан
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Моля, нека спрем да плюем по Титан
Освен, че използваш определения като : "неавторитетен източник", " върви мълвата", "Заговори се и друго ", "бяха особено близки.... и това автоматично ги нареждаше в отбора", " Според легендата " и др., и нахвърляни няколко прякора, не казваш нищо което да впечатли някой. Друг е въпросът, че "приказката" разказана от твоя източник, няма нищо общо със сегашното време и моментното състояние на ЦСКА, което лично ни интересува. За всичко останало си има съд и прокуратура, защото никой не е виновен до доказване на противното. За слухове и легенди, никой не е осъден.
- deepblue1963
msm написа:deepblue1963 написа:А,като подхващаш темата за стадиона-не виждам никаква активност след изказването на Борисов,че ЦСКА никога не може да бъде собственик на "Българска армия".И,като си толкова "отворен"-задълженията към Титан са на ОБЩИНАТА,не на държавните институции,нали?Ако греша,поправи ме.Така че,нищо не пречи на кредиторите да си искат парите(ако си ги искат) с чиста съвест.С какви пари е "ремонтиран" Герена?Не си спомням в държавния бюджет да има "перо"-ремонт на "Г.Аспарухов"...
Първо не е тук мястото за тази тема, но ще ти кажа: Вече над 10 пъти написах, че искаме да приключи делото по собствеността на АС 23 и да излезе решение.Каквото и да е то.deepblue1963 написа:
Той Борисов,щото хич не лъже.
Интересно, как разбираш кога лъже и кога казва вярно? Явно, само когато ти изнася.
А сега ако ми кажеш, че и Общината не е Държавна институция и не получава бюджет от държавата, направо ще ме убиеш.
"Имахме разногласия с Пенев относно целите, поставени пред отбора. Ние искаме титлата, но той не пожела да гарантира, че ще изпълни тази цел", каза Борисов.
"Не сме поставяли на Пенев задължителната цел да спечели титлата. Просто имахме непреодолими разминавания относно някои въпроси.-каза още шефът на Титан АС."
Ти ми кажи кога лъже и кога "казва вярно".
"Договорът на Йорданов с ЦСКА изтече през миналата година и той ще премине в Пирин като свободен агент. През есенния полусезон обаче снажният нападател не успя да си намери нов отбор.Отношенията му с "червените" пък все още не са напълно приключили. Нападателят призна, че има да получава още четири заплати от бившия си клуб, които незнайно защо се бавят.
Също така Йорданов разкри, че преди време е бил извикан от шефовете на ЦСКА и е подписал споразумение, според което напълно се отказва от лихвите, които текат върху дължимите му суми. Въпреки това до ден днешен в неговата сметка не е постъпил нито лев от тези пари, което говори за некоректно отношение от страна на управниците в ЦСКА.
Йорданов дори заяви, че съжалява, че се е отказал от процента от лихвите на парите, които му се полагат.
"Отказах се от лихвите, тъй като не съм алчен, а и ми обещаха да ми изплатят дължимите ми заплати. Сега обаче мисля, че съм сбъркал, тъй като от "Българска армия" постъпиха некоректно."
Така ли се "издължават" "честните" от Титан?Сигурно пак тази "гадна" община е виновна?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
До deepblue1963
Ти си невероятен дебил
Можеш да пишеш с часове,да подминаваш неудобните ти факти,да смучеш от пръстите си измислици и да ни пълниш ушите със собствените си трактовки!Евалла!Имаш способни учители.Цяла България знае,а и има много публикации че последния ремонт на Герена се направи с държавни пари и труда на затворници от Казичане,осигурени от Е.Бакърджиев в ролята му на вицепремиер!Лично аз имам двама познати(единия вече е покойник),излежаващи по това време присъди в споменатия затвор,които са участвали с "доброволен" труд в това мероприятие!Но това се подминава или се отрича от такива като теб!В последния си пост си обърнал без никаква нужда и далеч от разглежданата тема особено внимание на разминаването на думите на собствениците на ЦСКА по повод сагата с Пенев.Ще ти дам по полезно поле за изява.Намери изказванията на Гонзо и Батков по време на синята треньорска сага.В два поредни дена Гонзо декларира първо че Левски ще има нов треньор,а после че той ще води отбора до края на шампионата!Дето се казва не гледай треската в чуждото око,преди да си извадил гредата от своето!
Ти си невероятен дебил

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- deepblue1963
Old_death написа:До deepblue1963
Ти си невероятен дебилМожеш да пишеш с часове,да подминаваш неудобните ти факти,да смучеш от пръстите си измислици и да ни пълниш ушите със собствените си трактовки!Евалла!Имаш способни учители.Цяла България знае,а и има много публикации че последния ремонт на Герена се направи с държавни пари и труда на затворници от Казичане,осигурени от Е.Бакърджиев в ролята му на вицепремиер!Лично аз имам двама познати(единия вече е покойник),излежаващи по това време присъди в споменатия затвор,които са участвали с "доброволен" труд в това мероприятие!Но това се подминава или се отрича от такива като теб!В последния си пост си обърнал без никаква нужда и далеч от разглежданата тема особено внимание на разминаването на думите на собствениците на ЦСКА по повод сагата с Пенев.Ще ти дам по полезно поле за изява.Намери изказванията на Гонзо и Батков по време на синята треньорска сага.В два поредни дена Гонзо декларира първо че Левски ще има нов треньор,а после че той ще води отбора до края на шампионата!Дето се казва не гледай треската в чуждото око,преди да си извадил гредата от своето!
Изказванията на "честния" Д.Борисов са си баш по темата.Както и отношението на "честните" Титан към Евг.Йорданов.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Изказванията на "честния" Д.Борисов са си баш по темата.Както и отношението на "честните" Титан към Евг.Йорданов.
Затова ти препоръчах да се задълбаеш в изказванията на "честния" Гонзо или още по "честния" Батков!Ама ти пак прескочи това,което не ти изнася!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- deepblue1963
Old_death написа:Изказванията на "честния" Д.Борисов са си баш по темата.Както и отношението на "честните" Титан към Евг.Йорданов.
Затова ти препоръчах да се задълбаеш в изказванията на "честния" Гонзо или още по "честния" Батков!Ама ти пак прескочи това,което не ти изнася!
При нас,за разлика от вас(ха,още една),когато треньорът си подаде оставка,я приемаме веднага,а не след 2 месеца.

При нас,за разлика от вас(ха,още една),когато треньорът си подаде оставка,я приемаме веднага,а не след 2 месеца. Стига толкоз за вашите собственици.Щом толкова "искате" да са "велики",така да бъде.Така пишехте и за Митал и Томов.То не бяха шалчета,то не бяха чудесии,пък после
Явно много държиш последното мнение да е твоето,но пък аз съм длъжен за пореден път да освежа паметта ти.Припомни си колко време и противоречия имаше при вас по време на оставката на Ратко!Я си припомни колко пъти си подава оставката и колко пъти Гонзо декларираше,че това е синия треньор до края на шампионата!И накрая си припомни приказката за треската в чуждото и гредата във своето око!
- deepblue1963
Old_death написа:При нас,за разлика от вас(ха,още една),когато треньорът си подаде оставка,я приемаме веднага,а не след 2 месеца. Стига толкоз за вашите собственици.Щом толкова "искате" да са "велики",така да бъде.Така пишехте и за Митал и Томов.То не бяха шалчета,то не бяха чудесии,пък после
Явно много държиш последното мнение да е твоето,но пък аз съм длъжен за пореден път да освежа паметта ти.Припомни си колко време и противоречия имаше при вас по време на оставката на Ратко!Я си припомни колко пъти си подава оставката и колко пъти Гонзо декларираше,че това е синия треньор до края на шампионата!И накрая си припомни приказката за треската в чуждото и гредата във своето око!
Може 100 пъти да си е подал оставката и 100 пъти да не се приеме.На 101 път му я приеха и си тръгна,но не с оставката,подадена преди "5 години".Сега изясни ли ти се казуса "Достанич" и колко прилича на "казуса" Пенев?
Писна ми и от червени и от сини. Сините плюят не заради друго, а защото ЦСКА за разлика от тях взима играчи. А една част от червените явно са забравили какво беше преди година. И на тях точно искам да им каза. Ако обичате замълчете си. Като не ви харесва какво правят ТИТАН просто не ходете на мачове и не ги гледайте по телевизията. Аз съм много доволен от хората. Дават пари и искат както мен всичко. Мен не ме задоволява второ място. Аз не искам да треперя като играем срещу Монтана и Мездра. Не искам и да се ядосвам на простотиите които правеше един "треньор" до преди месец. Просто искам да видя любимия си отбор ЦСКА отново да играе приличен футбол защото за футбол от класата на Реал Мадрид и Юнайтед в България в близките 20 години ще си мечтаем. Не ме интересува кой ни бил треньор щом отбора няма развитие. Интересува ме само едно, да сме първи в класирането, да печелим титли и купи и да се представяме добре в Европа. Дори това да означава всяка година да сменяме треньор. А за Пенев въобще не съжалявам, че го махнаха. Като футболист беше световна класа, но като треньор все още е никой и не може да позволяваме на някой да се учи върху ЦСКА. ЦСКА не е училище. Ако не сте го разбрали да ви кажа.
[center]
[/center]

от stannn на 19 Яну 2010 20:13
Писна ми и от червени и от сини. Сините плюят не заради друго, а защото ЦСКА за разлика от тях взима играчи. А една част от червените явно са забравили какво беше преди година. И на тях точно искам да им каза. Ако обичате замълчете си. Като не ви харесва какво правят ТИТАН просто не ходете на мачове и не ги гледайте по телевизията. Аз съм много доволен от хората. Дават пари и искат както мен всичко. Мен не ме задоволява второ място. Аз не искам да треперя като играем срещу Монтана и Мездра. Не искам и да се ядосвам на простотиите които правеше един "треньор" до преди месец. Просто искам да видя любимия си отбор ЦСКА отново да играе приличен футбол защото за футбол от класата на Реал Мадрид и Юнайтед в България в близките 20 години ще си мечтаем. Не ме интересува кой ни бил треньор щом отбора няма развитие. Интересува ме само едно, да сме първи в класирането, да печелим титли и купи и да се представяме добре в Европа. Дори това да означава всяка година да сменяме треньор. А за Пенев въобще не съжалявам, че го махнаха. Като футболист беше световна класа, но като треньор все още е никой и не може да позволяваме на някой да се учи върху ЦСКА. ЦСКА не е училище. Ако не сте го разбрали да ви кажа.
Прав си,но обясни първата част на поста си на синия навлек от предишния пост.Разбирам злобата и завистта му,но нека плюе в къщи пред огледалото,а да не се заяжда с нас!Ако има някакви претенции,да се обърне към Батков с въпроса защо само разпродава,а вече около 2 години не е вложил и един лев в нови играчи!