Защо феновете на Левски псуват тези на ЦСКА по форумите?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BGarmy
Контакти:

Re: Защо феновете на Левски псуват тези на ЦСКА по форумите?

Мнениеот BGarmy » 24 сеп 2008 21:48

ebalsammumaikata написа:[quote=BGarmy]Дрогата явно ти прави ума остър :D ,добре значи Б.Мюнхен нищо не са пе4ели ли или Ювентус,Ц.Звеста,Стяуа,Бенфика.................................................................................................................................... :shock: ,явно в 21в.пове4е ви харесва с Бевереен,Херееевен,Публикум,Тампере,БАТ3 ЖИЛИНА отколкото Олимпия,Атеверп или нещо такова ддз...........

тва са отбори който и в момента печелят !![/quote]
вярно пе4елят и то само Шампионски титли с исключение на ЛИВЪРПУЛ
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 25 сеп 2008 06:39

Заради провокативни пубертети като тебе. За това ви псуваме. Същото важи и в обратната посока.
От утре съм локомотивец!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 сеп 2008 20:07

Първо - АС - 23 няма нищо общо с цска !Не се опитвайте да прибавяте чужда история към вашата ! Най-малкото си вижте емблемата...1948,ако е така - Защо празнувате 60 год. от измислянето ви ?
Второ - я пак,че не разбрах кой кого псува ? Мога да ти кажа,че повечето фенове на Левски тук си обичат отбора,а вие пичове мразите нашия и използвате всеки удобен момент да плюете по нас !Още повече,преди години,когато играхте в ЕКТ,ако не се вика за вас едва ли не излиза,че тези който не са за вас в ЕКТ са предатели на България.Един въпрос : феновете на цска с мачовете срещу Галатасарай,Бешикташ,Бате,Жилина,Мачовете в ШЛ - подкрепяха чуждите отбори ! Не забравяйте,че онзи ден в темата "Това ли е истината за ЦСКА",много Левскари застанаха на ваша страна.Ако трябва да съм точен се обединихме около идеята "ВЪН МАФИЯТА ОТ ФУТБОЛА",включвайки и боклука Борат в това число и Перуката,но явно сте късопаметни ! ;)Аз няколко пъти съм казвал,че незаслужено играем в ШЛ и не бях доволен от това което стана с лиценза на цска,защото по този начин името "България" е опетнено от Глупи,а и играчите заслужиха да играят там! Навръх 60-годишнината ви и факта,че печелихте наред,на Армията нямаше хора (?!),иначе обичате отбора си - "ДА"ИзображениеНякой от отборите който си избройл са големи,но в Държавите си т.е. не са Евроколоси,пак "браво",че сте ги били ! За Челси,Байерн,Ливърпул,Нотингам,Леверкузен,Ювентус,Борусия,Барса и т.н. - ЕВАЛАТА,жалкото е че днес не може да го направи никой БГ отбор !

Уважавам добрия тон който използваш , но явно си много млад и вярваш прекалено много на така наречените от нас "сини митове" относно АС 23 :
Клубът съществува до 9 ноември 1944 г. , когато е обединен с Шипка-Победа (обединени през октомври 1944 година) и Cпартак (Подуене) (обединение на подуенските отбори Цар Борис III, Аспарух, Диана, Княз Кирил - секция на Плиска София и Левски - секция на Спортист София обединени на 11 октомври 1944 г. ) под името Чавдар (София).

На 4 май 1948 г. Чавдар (София), който от 15 февруари 1948 г., след обединение с физкултурният колектив при Централния дом на войската е преименуван на ЦДВ се обединява със Септември под името Септември при ЦДВ, сега ЦСКА.

Източникът е безпристрастна енциклопедия. А документите, интервюта, и много много информация може да бъде извадена и добавена към историята на ЦСКА. Нека и самите фенове на ЦСКА да започнат да смятат и да си прибавят титлите на АС-23 към нашата история. Това са фактите Всичко друго относно АС 23 са свободни интерпретации освен това имам и снимков материал на протоколите и подписите при обединенията . За сравнение мога да кажа ,че аналогичен е случая със Тича - Черно Море , Ш.Сокол - Спартак Вн и много други Колкото до датата на емблемата аз също съм против тази дата и продължавам да се боря за ИСТИНАТА . Това кой кого псувал си е чисто ОМАГЬОСАН КРЪГ и въпрос без еднозначен отговор. Колкото до подкрепата за Левски в европейските клубни турнири лично от моя страна я имаше докато вашия любим ЛИЦЕГЪЗ Наско Сираков пред медиите се изцепи , че ЦСКА не заслужава подкрепа в ЕКТ и върхът на сладоледа или черешката на тортата беше и подлостта с която Борат или бай Ганьо или Паткоф и Подуенското БФС (в частност Л.К.) както се оказа и доказа от ГЕРМАНСКИЯ ЮРИСТ (ЮРИДИЧЕСКИ КОНСУЛТАНТ НА ГЕРМАНСКАТА ЛИГА) в [b]РАЗРЕЗ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ РАЗПОРЕДБИ (РАЗБИРАЙ БФС) И ПО НАЧИН НЕ ОТГОВАРЯЩ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРИНЦИПИ И НОРМИ[b]
А след посегателствата ви над клубове като : ПИРИН, МИНЬОР, БЕРОЕ , БОТЕВ твърде малко останаха хората в БЪЛГАРИЯ които да изпитват някакви топли чувства към твоя отбор - ТОВА СА ФАКТИТЕ , а отговорите си ги намери сам
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

plamen_che
Контакти:

Мнениеот plamen_che » 26 сеп 2008 11:09

Когато не ти стигат фактите идват на помощ лозунгите,заканите,обидите,псувните и простащината.Изборът за едно от изброените се прави взависимостот умсвения багаж.

Потребителски аватар
piggy bank

Мнениеот piggy bank » 26 сеп 2008 16:45

"za6toto sinite sa goveda,a shompion e samo CSKA!!!"

Върни се в “ЦСКА”