Левски иска оставката на Боби Михайлов и нов Конгрес
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски иска оставката на Боби Михайлов и нов Конгрес
Абе хора,ако се обръщта внимание,на всеки BG отбор,че този съдия не става,онзи не става ами то тогава трябва в BG да нямаме съдии.
VAN написа:Абе хора,ако се обръщта внимание,на всеки BG отбор,че този съдия не става,онзи не става ами то тогава трябва в BG да нямаме съдии.
Ами наистина няма да е лошо поне една година да сме с чужди съдии, които да ни определят на някакъв ротационен принцип от УЕФА. Това ще е най-доброто за българския футбол. Съвсем сериозно го мисля!
Въпросът е, че няма да стане по две причини:
1. БФС и Голямата перука няма да извадят достатъчното пари за това.
2. Дори и да имат парите, няма да го направят, за да не нарушат възможностите за печалбарство и манипулиране на шампионата.
Иначе, може би единственият начин да пробием в ЕВропа, е да играем с топките на ШЛ и със съдии от европейски първенства.(т.е. да научат правилата на играта нашите пичове - играчите).
-
- Контакти:
Целият ГОНГ е пламнал заради мача на Левски и Литекс, вдига се вой до небесата. Къде бяха журналистите от ГОНГ, когато имаше несправедливост и в мача Левски и Черно море?
Сега очаквам коментарът ми да ми бъде изтрит.
Сега очаквам коментарът ми да ми бъде изтрит.
Кучетата си лаят, орлите си летят.