Любо,моля те! Върви си!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо,моля те! Върви си!
След труден мач емоциите са малко повече от нормалното. Затова успокойте топката. Играта е в нашето поле и водим в резултата 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
А бе хора на Сър Алекс му трябваха три години след като взе Руни и Роналдо навремето за да станат отбор и да станат шампиони, вие искате Любо за 6 месеца да го направи това и то с тези. През лятото направи селекция и смени халфове и нападатели, сега ще махне и защитниците и другия сезон ще бъде по добре след като изиграят и него вече може да очакваме добра игра с изграден отбор.
delqnski47 написа:Владо_ЦСКА написа:delqnski47 написа:И стига си пускал безсмислени теми само и само да даваш удоволствие на ония и да дразниш в същото време нас ''червените'' фенове
Теб "ония" интересуват ли те? Мен ме боли за отбора и мисля само за него.
Оставям на теб,да се интересуваш от "ония"
Нали разбра кога ще се оправим???И след колко време?И че не става за 5 месеца?И кат смениме Любо ше дойде някой друг,който теоретично няма нищо да направи за 5 месеца и пак ще искаш оставката и пак ще искаме да сменяме треньора!!!
Тия играчи досега са сменили поне 4 треньора!!!Поне 4...
Абе пич, може да кажеш сега да не се меся в работите на вашия отбор, обаче задай си въпроса кой направи селекцията?! Не е ли Пенев?! От всички футбалери, които Пенев ангажира колко тот тях са титуляри - май само карето от Сливен?! Да, отбор се гради поне сезон, но с почти едни и същи футболисти, а не всеки полусезон да сменяш изпълнителите!
- delqnski47
- Контакти:
bojiTHEmaster написа:delqnski47 написа:Владо_ЦСКА написа:И кое трябва да ме кара да си мисля така?
Един мач с Динамо,който признавам,ще остане в историята.
Пролетта каква игра имахме? Сега каква игра имаме? Или трябва да се радваме,че говори по директно и забавно за хората и търси вина за загубите все на друго място?
Мен лично не ме интересува,дали бием или падаме в даден мач. Мен ме интересува да видя идея в играта. Явно аз не разбирам нищичко от тая игра,но не виждам. Виновен съм,признавам.
Само да те светна,че отбора ни е на 8 месеца,а отбор се гради за 2 години!Любо също така нема и 1 година ни е треньор,а поне 4,5 години му трябват!И стига си пускал безсмислени теми само и само да даваш удоволствие на ония и да дразниш в същото време нас ''червените'' фенове
Значи ти сам казваш, че на чичовото му трябват още 3-4 годинки за да може да стане добър треньор!? Прав си, да... Въпреки че според мен от тоя човек треньор няма да стане и след 20 години. Не може след всяка загуба или равенство да се оправдаваш със съдиите. Във тази професия трябват хора, които да могат да носят последствията от работата си, които да поемат отговорността не само за своите грешки, но и за грешките на футболистите. Трябват хора, които внасят респект в играчите, мъже, а не пу**и, които да търсят с кого да се оправдаят и върху кого да хвърлят вината. На супата или съдиите са му виновни, или играчите, или собствениците, че му "уронват авторитета", който и без това не съществуваДа си подава оставката, ама този път наистина.
Така:
1.Не си ме рабрал!На Любо(както и на абсолютно всеки треньор в света с много малки изключения) му трябва да сработи с отбора,а за това му е нужно време!За това написах че му трябва толкова време,а и все пак и той се учи още!Не трябва да искаме нещо невероятно от него!
2.В грешка си!Той не се оплаква от ''всеки мач''!Когато играем зле той си признава(факт:днес и още много мачове преди)!Ако ми говориш за мача с Локото,че се е оплакал,има право,тъй като Еклера беше много слаб този мач!Това и шефовете на Локото го казаха!
3.Да наистина тук си прав!В отбора ни трябват мъже като Владо,Тошко и Любо,а не като Принцеската!
4.а предпоследното ти изречение нямам намерение да ти го коментирам...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Има нещо което става в отбора! Не може цял мач Любо да не стане от пейката и да овика мардите на терена! Седи под козирката и си дъвчи дъвката! Любо бъди мъж и кажи истината , бойкотират ли те, ти ли бойкотираш някого, проблема със заемите ли ти тежи!Просто кажи какво става? В 86 минута Тимонов и Светльо петров замалко не се сбиха на терена кой да изпълни фала! Ако наистина не искаш да си треньор има изход!Или им стъпи на вратовете на тези дупета на терена или наистина се омитай!Погледни Гонзо, по цял мач не сяда на пейката и непрекъснато им крещи на линията, както на играчите така и на съдиите - явно има смисъл! В България така се правят нещата! Събуждай се бързо докато не стане съвсем късно! 

- delqnski47
- Контакти:
Еми Горг с тези играчи толкоз!В България нямаме много силни играчи,а Титаните от там вземаха,защото не са милиардери по време на криза ем да купят отбора,ем да оправят задължения и ем да купуват скъпи играчи нали?
Sofia.
Sofia.
Captain Stottlemeyer написа:Любо, стой си, моля теС Лупи ще останете завинаги в нашите сърца
Ти пък от какво си толкова доволен?

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Делянски, един отбор има живот около 4 години. Питай Станимир Стоилов. Натам, без промени, със същите играчи става трагедия. Чудиш се как от върха са слезнли в калта. Еми така става, нормално. И като отбора е 4 години, ако го градиш 2 години, то май нема смисъл.
-
- Контакти:
Ще добавя и аз нещо по темата:
1. Съдията не даде чиста дузпа за нас след като Платини беше хванат през кръста.
2. Проблемите станаха след добавеното време.
3. Котев не е за този отбор-за кой ли път го прескача топката
4. Може да не сме много добри ама БИХМЕ, което е най-важното,а ако такъв мач беше направил един др. български отбор щеше да се каже, че са били мн. добри
5. Предлагам на феновете на този отбор, какъвто всъщност беше и коментатора на нашия мач да си гледат отборчето
6. Този коментатор да го назначат за пресаташе на ГЕРЕНА
7. Любо трябва да остане и да изгони тези които го предават в момента.
8. САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
1. Съдията не даде чиста дузпа за нас след като Платини беше хванат през кръста.
2. Проблемите станаха след добавеното време.
3. Котев не е за този отбор-за кой ли път го прескача топката
4. Може да не сме много добри ама БИХМЕ, което е най-важното,а ако такъв мач беше направил един др. български отбор щеше да се каже, че са били мн. добри
5. Предлагам на феновете на този отбор, какъвто всъщност беше и коментатора на нашия мач да си гледат отборчето
6. Този коментатор да го назначат за пресаташе на ГЕРЕНА
7. Любо трябва да остане и да изгони тези които го предават в момента.
8. САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- delqnski47
- Контакти:
tprodanov написа:Делянски, един отбор има живот около 4 години. Питай Станимир Стоилов. Натам, без промени, със същите играчи става трагедия. Чудиш се как от върха са слезнли в калта. Еми така става, нормално. И като отбора е 4 години, ако го градиш 2 години, то май нема смисъл.
Да!Но Станимир Стоилов първите няколко години нямаше нормален мач с Левски и виж ко направи после!САФ нямаше пукната купа с Манчестър Юнайтед първите 5 години,ма виж ко направи!И то си има периоди Проданов:първите 3 години градене на отбор,следващите 5,6 години вече при евентуалн успех на развитието на отбора стават чудни мачове и титили и класирания!След това като се види че на тия играчи вече не им се играе в България се продават и се взимат нови!Ма Бруно от всичко не направи последното нещо и за това...!
Пак казвам...Любо не е като чичо си!Той не е магьосник се пак както много хора наричат СТРАТЕГА!
Sofia.
Sofia.