Двама нови във Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Двама нови във Ботев

Мнениеот Fallen_Angel » 15 ное 2009 00:14

terro написа:
Fallen_Angel написа:Ако си навътре в нещата, ще знаеш кой е дал сроковете. Ако тези, които са ги дали, не те кефят или не им вярваш - кажи им го лично.

В крайна сметка - Крумово е близо, бомби и камъни има достатъчно. Направи това, което смяташ, че е правилно.

Не съм навътре в нещата. Явно ти си!
Помогни ми и ми посочи хората от които да търся отговорност.
За Крумово........знам къде е, защото съм ходил там.

Няма да соча с пръст никого - тези, които са поели отговорността за последния срок, са носили тази отговорност дълго време.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 15 ное 2009 10:26

Не знам дали това, което ще цитирам е за тази тема, но определено има написани интересни неща, които ако са истина, то определено променят някои представи, които имаме. Особено интересно е казанато по отношение на ревизионният акт на НАП:

Бареков и компания няма ли да спрете с лъжите. 1. Относно това, че парите на италиянските футболистите идват от техен профсъюз или по някаква програма за социално подпомагане, за това вече може да ви повярва единствено човек, който изобщо си няма понятие от темата, а такива май вече не останаха, дори и Отчето се обади в Италия по този въпрос и от там му се изсмяха . 2.Незнам дали им пука на италиянските футболисти или не за Ботев, но всички виждаме с какво желание и себераздаване играят те за Ботев, но ти Бареков откъде може да го знаеш това при условие, че сам каза "предпочитам да си пия бирата с приятели вместо да гледам мача Ботев-Локо". 3.Относно милионните задължения на Ботев към НАП, май се оказа, че ревизионния акт на Ботев бил толкова неграмотно и тенденциозно написан, че предизвиквал единствено смях и че е съставен по този начин единствено под силния натиск на шефа им от София, същия този на когото ти Бареков стана кръстник на детето му и същия този данъчен шеф, който в най-скоро време щял да бъде уволнен именно заради тези поръчкови ревизии. Подучувам, че дори и да станеш кръстник на детето на шефа на върховния съд този ревизионен акт пак щял да бъде отменен от съда поради груби нарушения на процесуалните и на материалните закони при издаването му. 4.Относно запорираните акции, за което можело да се види в търговските регистри ще кажа следното, да наистина запор на акции може да се види в търговския регистри, но продажбата на акции не се декларира там и ако ДХС е прехвърлил акциите си в Ботев преди запора, то този запор е нищожен. Еех Бареков,Бареков понятие си нямаш колко ми падна в очите майна, защото аз винаги съм те имал за почтен ботевист, а се оказа, че ти си фен единствено на парите.

Не зная на кой е мнението, но го има тук: http://bultras.com/forum/viewtopic.php?t=5155&start=216

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 16 ное 2009 04:07

Ние старите футболисти не можем да ги сработим, че и нови идват :mrgreen: .Малко станахме, като на конвейр ;) .Няма лошо, ама Пичонката малко да вземе да се стегни и да ги сработва.Като ще ги пуска във ваканция да изготви за всеки персонална програма за самоподготовка.На кое всеки трябва да набляга.Искаме и победа срещу шоколадчетата :lol:
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Върни се в “Ботев”