Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВЪН Гугутката от фенклуба на Левски!
Боевете на мачовете ни винаги стават (вече всеки мач) или заради "жилетките" или заради СЗ ....като са толкова ок СЗ защо си траят в момента и не се дигнат......нали са големите майстори......няма как да стане като им плаща.........ти па намаляват!!!Секи мач намаляване ли му викаш
- POPCORN
- Контакти:
stefan_bg2 написа:POPCORN написа:Най ми беше смешен гугутката.Звъни му Сашо Диков и говори нещо за свастиките.И Сашо вика добре, защо им позволяваш?И той вика аз не мога да ги контролирам постоянно.Преди да почне мача нямаше никакви свастики, по време на мача са ги направили от сините и бялите картони.Погледнете за какъв лъжец говориме.И няма срам да признае.Да не говорим, че винаги защитава Батков!Другото дават го по БТВ и го питат добре, мислиш ли,че може да е замесен ЦСКА в Казанската афера?И той вика, не мисля те не са толкова умни да го измислят.След 5-6 дена Батков разкрива , че според него са ЦСКА и после пак го питат Гугутката и той вика, ми аз бях сигурен, че са ЦСКА![]()
![]()
Колкото и да ми беше антипатичен Тепсиве, поне беше по-умен и незнам някак си по го приемах като шеф на фенклуба!
Те такива двуличници, като него махнаха Велев!
Веднъж да сме на едно мнение !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
vitoorianoo написа:Боевете на мачовете ни винаги стават (вече всеки мач) или заради "жилетките" или заради СЗ ....като са толкова ок СЗ защо си траят в момента и не се дигнат......нали са големите майстори......няма как да стане като им плаща.........ти па намаляват!!!Секи мач намаляване ли му викаш
Е че преди сигурно нямаше боища? Да, намаляват, и ще намаляват. Защото влиянието на жилетките намалява с пълна сила, на хората им писна!
- Alternative
- Контакти:
Re: София осъмна с транспаранти срещу Тодор Батков
Преди няколко месеца в София имаше същите транспаранти,но с друга фамилия! 

Мога да ви кажа само че Левски не приятно място за инвестиране. Гълта много финансоври средства, има запазена марка "евроидиоти" в Европа, носи главоболия с феновете и Батков няма да го даде даром също ще търси келепир от цялата работа
Хем не е приятно място за инвестиране, хем обаче бататюрк няма да го даде лесно? Нещо ти куца логиката, може би от евровоайорството.
А това, че натиска на феновете няма значение е тотална глупост. Няма значение при незначителни отбори, с незначителна публика. При фенове, които са фактор в страната във всеки един аспект, тяхното желание има значение.
А това, че натиска на феновете няма значение е тотална глупост. Няма значение при незначителни отбори, с незначителна публика. При фенове, които са фактор в страната във всеки един аспект, тяхното желание има значение.
tprodanov написа:vitoorianoo написа:Боевете на мачовете ни винаги стават (вече всеки мач) или заради "жилетките" или заради СЗ ....като са толкова ок СЗ защо си траят в момента и не се дигнат......нали са големите майстори......няма как да стане като им плаща.........ти па намаляват!!!Секи мач намаляване ли му викаш
Е че преди сигурно нямаше боища? Да, намаляват, и ще намаляват. Защото влиянието на жилетките намалява с пълна сила, на хората им писна!
Аз съм убеден, че тия с жилетките си нямат и грам понятие от футбол. Няма да забрава никога думите на един такъв индивид, когато от Ринг му задаваха въпроси, а той горкия знаеше само "Велев няма да е треньор" и "На тебе харесва ли ти как играе отбора" и само дет не преби горкия журналист

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Махайте Гугутката и избирайте Артур той и от Батков ще ви избави
Артур председател на фенклуба на Левски това е оправията за отбора
Артур председател на фенклуба на Левски това е оправията за отбора
Аз искам да питам защо продажните курви от НФК тръгнаха да свалят плаката на Борат от сектор А на мача с Лацио.
mun4o1 написа:Аз искам да питам защо продажните курви от НФК тръгнаха да свалят плаката на Борат от сектор А на мача с Лацио.
Мисля, че им беше дадет добър отпор и бързо смениха мнението