Това е невиждано!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

levski4
Контакти:

Re: Това е невиждано!!!

Мнениеот levski4 » 12 сеп 2008 22:19

hadjy76 написа:
levski4 написа:Какво искате,бе-1000% първа дузпа с ЧЕРВЕН картон,дузпа,която можеше да се отсъди/втората/ и един Черно море,който пазеше резултата второто полувреме,какво повече-един предостатъчен трети гол,игра,от която може да се иска и повече,но която върви напред като цяло!Чудя се какво искат да кажат някои-че Черно море заслужаваше да бие ли!?Не ставайте смешни,моля ви!Черно море игра по-слабо и падна,какво по-логично от това!?

Абе пич, за първата дузпа няма червен картон, защото зад защитника имаше още двама от Черно Море. А втората дузпа е просто подигравка с играта. Е,ти какво искаш да направят при 0:2 и човек по-малко....? Играл ли си някога футбол или си пълен теоретик....? Те моряците с 10 човека стояха по-добре от вас на терена...
Жалко е за вас че не може български съдия да свири в четвъртък, че да има дузпи и картони...
Излагате България! Срам!

Ти си чиста проба малоумник,дори и теоретик не си,игра с ръка пред голлинията-за какви други двама ми говориш?Топката влиза,а той я спира ,при това УМИШЛЕНО с ръка!!!

Потребителски аватар
hadjy76
Контакти:

Мнениеот hadjy76 » 12 сеп 2008 22:23

А_У_А написа:
hadjy76 написа:
chakarti написа:Ква класика бе ! с такъв съдия , срещу отбор с 10 човека и домакини вие се радвате на смешния си неграмотен отбор :))))
хаха ххах ЖИЛИНА според мен вече поркат водка и се радват на късмета си че са се паднали това недоразумение в сини екипи :))))))

Човече, много добре си го казал! Кефиш! :lol:

словашка водка=сливенска перла?
(щото знаем вече че слаба ракия не е равно на френско перно от тулуза)

айде стига злоба! щом се харесвате вие двамата - земайте се, изшлякайте се по казарменски или нещо от рода. забелязал съм че след наш мач много се греете от свекрвини коментари, не коментирате толкова даже след мач на собствения ви отбор. на какви мисли ви навежда това, скъпи свекърви?

Че какво тук има да коментираме...? Тебе ако не те е срам след този мач да се наречеш левскар коментирай си....

seaman
Контакти:

Мнениеот seaman » 12 сеп 2008 22:24

Къде го видя това умишленото не ми стана ясно при положение, че удара беше от три метра и беше доста силен??? Дори картон можеше да не му покаже при положение, че беше на два метра пред вратата и имаше още двама зад него.
Свалете си очилата преди да ви ги свалят Жилина, щом шефовете на отбора ви дори казват, честе много зле не се правете на по-умни от тях.

Потребителски аватар
hadjy76
Контакти:

Мнениеот hadjy76 » 12 сеп 2008 22:25

levski4 написа:
hadjy76 написа:
levski4 написа:Какво искате,бе-1000% първа дузпа с ЧЕРВЕН картон,дузпа,която можеше да се отсъди/втората/ и един Черно море,който пазеше резултата второто полувреме,какво повече-един предостатъчен трети гол,игра,от която може да се иска и повече,но която върви напред като цяло!Чудя се какво искат да кажат някои-че Черно море заслужаваше да бие ли!?Не ставайте смешни,моля ви!Черно море игра по-слабо и падна,какво по-логично от това!?

Абе пич, за първата дузпа няма червен картон, защото зад защитника имаше още двама от Черно Море. А втората дузпа е просто подигравка с играта. Е,ти какво искаш да направят при 0:2 и човек по-малко....? Играл ли си някога футбол или си пълен теоретик....? Те моряците с 10 човека стояха по-добре от вас на терена...
Жалко е за вас че не може български съдия да свири в четвъртък, че да има дузпи и картони...
Излагате България! Срам!

Ти си чиста проба малоумник,дори и теоретик не си,игра с ръка пред голлинията-за какви други двама ми говориш?Топката влиза,а той я спира ,при това УМИШЛЕНО с ръка!!!

Как го видя че е умишлено...? Само това ми обясни..... Няма нужда да ме обиждаш, жалък си...

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 12 сеп 2008 22:35

Не е лесно да си УЕФФСКАР в наше време---съдиите ти помагат така явно , че все по трудно намираш обяснение на това което става на терена. Стараеш се бързо да забравиш БАТЭ, ТУКПЕРЕ , а вече идва Жилина и хич не ти се иска да си пиеш бирата с омразните Чорбари, дето си имат Бербо и му се кефят - махни това ТЕ (чорбарите) се кефят и на Гонзо. Те май всички се кефят на Гонзо , и червени и белоруси и словаци - , само дето ТИ неможеш да му се изкефиш.
А бе въобще остава ТИ една суха злоба и прятния спомен за 7-2 и 7-1 , само дето не си бил роден за да ги помниш.

п.п. Трябва да си много далеч от футбола за да ти хареса второто полувреме на Левски с Черно Море. А ма Батков сие прав що да плаща на тъпи футболисти когато може да плаща на съдии и резултата е същия - нали това остава за историята, ,а сините говеда само с това се занимават , да припонят резултати, щото играта се забравя , а резултата остава.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 сеп 2008 01:39

hadjy76 написа:
THE G.A.M.E написа:
hadjy76 написа:Здравейте! Регистрирах се преди малко, само за да мога да кажа на всички левскари следното:
Хора, ако бех левскар и гледах мача, на мига щях да се хвърля от балкона! Как не ви е срам бе! То бива бива, ама такава подкупна смрадлива гад като оня мустакатия нема никъде... Так ли ще биете Жилина...???? С несъществуващи дузпи и червени катрони ли? Моряците щяха да ви сгънат, ако не бяхте купили този пумияр, съдията!
Провинция ли? Ха, вижте си собствения боклукчийски кош....!

Томе, едва ли четеш по форумите, но искам задочно да те питам: Как се чустваш като гледаш мача...?

Съветвам те веднага да се хвърляш от балкона.....така поне няма да пишеш глупости...

Ама защо се засягате така, бе леффскарчета? Явно има истина в думите ми... Нали знаете, че истината боли :) Да сте живи и здрави, милите ми мангалчета и резачета!

Само ми е интерсно, защо всяка твоя втора дума е мангал, мангалчета, резак....ако криеш нещо кажи си....то вижда се, и ника ти нещо намирисва....абе що толкова ги споменаваш, тия от малцинствата ? Нещо срамно са ти направили май А ??? Кажи си няма страшно, още една глупост, от плиткоумният ти мозък...какво толкова
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
j0rka7a_199

Мнениеот j0rka7a_199 » 13 сеп 2008 16:37

Дайте да ви поръчаме за мача с кака Жилина да свири баничката тогава и на финал ще стигнете :D :lol:
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази

Върни се в “Футбол - България”